herkezzz nerdeeee bakımmm
kızlarr intikal ne kadar sürüyo ya bi bilginiz varmı :44:
intikal nedir ki canım yaa
Iyi aksamlar arkadaslarr.. Ben daha yeniyim burda ve asker yolu gözluyorumm safak ; 77 !! Ve bazilarinizin isminin altinda kavusamiza su kadar kaldi falan diye yazar bi resim var cetvel gibi acaba ben onu nasil yapabilirim cok merak ettim yardim ederseniz sevinirimm
Iyi aksamlar arkadaslarr.. Ben daha yeniyim burda ve asker yolu gözluyorumm safak ; 77 !! Ve bazilarinizin isminin altinda kavusamiza su kadar kaldi falan diye yazar bi resim var cetvel gibi acaba ben onu nasil yapabilirim cok merak ettim yardim ederseniz sevinirimm
benim sevgilim komando bilmiorm sadece komandolarmı çıkıo ama dağa çıkıcaklarmış eğitim için ve dönene kadar arayamıcak
Hosbuldukk :)
Ankarada benim askerim.. Cok özledim onu gercekten ama günler geciyo iste öyle yada böyle sizin askerleriniz nerede ?
ticker sitesi nedir canim ben bilmiyorumda
Hosbuldukk :)
Ankarada benim askerim.. Cok özledim onu gercekten ama günler geciyo iste öyle yada böyle sizin askerleriniz nerede ?
ticker sitesi nedir canim ben bilmiyorumda
örneğin bitanesi daisypath.com canım oraya girdiğinde yönlendiriyor seni zaten ..
ankara güzel yer ama tüm büyük rütbeliler orda oldukları için sıkıntılıdır belki biraz..
bende bursanın ufak tefek taşlarını saydım 1 senedir
ahh keşke öyle olsa dağa çıkıcaz arayamıcam dediecm canım iş yerinden çok yakın bi arkadaşımında sevgilisi öyle 1 haftalığına filan bulunduğu yerden gidiyordu ama adını bilmiyordum ben.. arayabiliyorlar ama canım üzme kendini, karakollara filan gidiyorlar ordan arar sesini duyurur merak etme
ecemcim bende bilmiorum kaç gün sürdüğünü :S umarm uzun sürmez de arar canm seni
ben çıkıorum kızlarr, netten dizi izliicem
şafak sade ve sadeceeeeee 8
artvin e selammmmmmmmmmmmmmm :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?