leyyy leyyy limilimi keyyyyyyhayursuzzzzzz
evet canımmm foçadaydı sonra kırkağaça geçti bende gitmiştim yanına kırkağaçaa:82::82:
olcaksınızz tabiiiiiii oynıcazz zıplıcazzz hep beraberrrAyy gül canım gül en büyük hakkın gülmekbende iyiyim canım senin heyecanına ortak oluorum daha iyi oluorum ahh ahh bende o günleri göreyim tez zamanda
Hoşbulduk kuzummm naber
evett sonuç olarak yine aynı kapıya çıktık usta brliğine geçince rahatlıcaz=)) şu 3 hafta geçsin bi gelsin göriyim önce sonra düşüncem usta birliğini.. peki siz hiç mektup fln yazdınız mı yani iyi oluyo mu mektuplaşmak falan. bazıları diyo ki mektuplaşmak çok iyi oluyo..??
teyyy teyyy teteetyyyhıyrsızzmıı sensınnn ooo :86:
Ayy gül canım gül en büyük hakkın gülmekbende iyiyim canım senin heyecanına ortak oluorum daha iyi oluorum ahh ahh bende o günleri göreyim tez zamanda
Hoşbulduk kuzummm naber
iyiiim sen nasılsınnn bakımmm tatlısskommm
olcaksınızz tabiiiiiii oynıcazz zıplıcazzz hep beraberrr
canum biz günlük gibi defterr tuttuk halada yazaıyoruzzzz dftler bittikçe birbrimize gönderiyoruzzz
ohoo tabi herkesn teskere yaklaşmış kaynaşılmış ben daha yeniyim dışta kaldım yahuu =((
kıssss döverimmm bahhhhh seniiiiiohoo tabi herkesn teskere yaklaşmış kaynaşılmış ben daha yeniyim dışta kaldım yahuu =((
şimdiden başladık zaten baksana
ayferımmm cıvanımmm haydııı halayaaa ecm gııı sendeee
kıssss döverimmm bahhhhh seniiiii
seevim sizleriii yawwwwww
aaa olurmu öyle şey sende hoşgeldin canımm allah kavvuştursun
hem benim teskerem hiiç yakın değil malesefŞafak 358 yaaa
canımmm suan ıyıızzz bakalımmmbıısıı yokkk tatlımmm olmazzdaa ınsallahhh canımmm
6070 80 yandan yandannn:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Ozaman ayfer ve enişte içinnn bu halay
bende bnde seviiimm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?