Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ne güzel süpriz yapmasi :)) kim bilir ne buyuk bi mutluluktur size artik sag salim eve donmesi.. Darisi bizim basimiza :)

Bende nisanlima supriz yapip onu birliginden almayi dusunuyorum.. Acaba buna sevinirmi ?

sağol canım. benim yeğen bana da yalan söylüyor. allahtan arkadaşı ağzından kaçırdı bugün. geçen yıl hiç bugünlere gelemeyeceğimizi sanıyordum. ama geçti. darısı hepinizin başına.

neden nişanlın sevinmesin ki. bence mutlu olacaktır.

Ne kadar güzel ya bitirmişsiniz askerliği
benim sevgilim de dağıtım izninde süpriz yapmıştı bana gerçekten çok güzel bir duygu düşünceli bir yeğeniniz varmış sizinde :)

Neye göre nasıl seçiyolar anlamıyorum gerçekten mantığım almıyo şu askeriyenin işlerini
umarım dediğin gibi olur tatlım yoksa ben o dönene kadar deli olurum

aman diyeyim allah korusun :26:

cizelge bölümü göremiyorum ama ben burda ?? :84:

canım orda çizelge die bi yer var aşağıda
bi kutusu vardır... sen kendi çizelgenin linkini oraya yapıştıracaksın

maşallah
aman diyeyim süprizi bozmayın darısı başımıza

valla bozmamak için kimseyle görüşmemem lazım.
yüzümden bile okunuyor. eşim hemen anladı. yeğenden haber var herhalde diyor.
az önce de yazdım bugünleri görecekmiyiz acaba diyordum ve bak sizinle mutluluğumu paylaşıyorum. sizler de aynı şeyleri yaşayacaksınız.
yeğen benim için ayrı bir yerde. sırdaşım, arkadaşım, kardeşim. nasıl da özledim. giderken ağlamamızı istemedi. ama geldiğinde sarılıp doya doya ağlamak istiyorum.

imza yerine ekliceksin canımm

Canim ekliyorum ama öngörülen formatta degildir diyo :S ben çizelge bolumune kopyala yapistir yaptim imza yerini goremiyorum...:84:

Tamam simdi anladim neden olmadigini sadece tickerfactory.com dan onlarlara izin varmis bende saisypath den yapmistim simdi tekrar deniyorum :$

Son düzenleme:
Ne kadar güzel ya bitirmişsiniz askerliği
benim sevgilim de dağıtım izninde süpriz yapmıştı bana gerçekten çok güzel bir duygu düşünceli bir yeğeniniz varmış sizinde :)

sağol canım
arkadaşı bendeki süprizi biraz bozdu ama olsun. bugün duyduğum haz bile yeterli.

aman diyeyim allah korusun :26:

canım orda çizelge die bi yer var aşağıda
bi kutusu vardır... sen kendi çizelgenin linkini oraya yapıştıracaksın

Valla onun için bir an önce gelmesi lazım her nereye gidiyolarsa
sağol canım
arkadaşı bendeki süprizi biraz bozdu ama olsun. bugün duyduğum haz bile yeterli.

yinede daha erken geleceğini bilmek yeterince mutlu eder.Ahh ahh darısı bizim başımıza

Eklentiler

• $Adsız.webp
    42 KB · Görüntüleme: 16
günaydııın
şafagımı unuttum galibaa saymıyorum

bu arada askım izne gelıoo c.tesi onu gidip alcam edırneden 3 gunluk ama olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…