- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
bir ömür beraber inşallah kuzummmm
süper canım bak ne güzel 15 gün sonra askerin yanında inş.
inş gecen cumartesi 6. senemize girdik ayrı gayrı. Bazen gunluk işlere kaptırıyorum kendimi zaman geçiyor ama bazende öle bişi oluyoki hasret tavan yapıo sizede oluyodur arada şu hasret kırızleri gelmeseydi daha kolay geçerdi galiba.
seda ablaaaa hadi kendine ii bak be çıkıyorum biraz hava alıyım sonrada dersim var derse gidicem.. bu arada 3 gnde 1 kilo 370 gram vermişim üzüntüden :S:S:S
ablahahaha sen ölme emii kız sen kaç yasındasınn kiii seda teyzeyim dediysede bakma ona sennnn
sende abla de bakem bana elimi öpceniz bayramda bak
CANIM SESİNİ DUYmak çok başka ama yaa olsun napalım evlilik hayali kurmak bile bir başka güzel canım hele sana bir karıcım desin nasıl hoşuna gidicek ozaman görr
cadım kazanım tertibim napıosun bakiim?
oooo sen önce benim elimi öp de, sonra senin elini öpsünler yawrum
tertip hoşgeldin be dur sen yokken ablalık yaptım yaa
Hee idareten yerime baktın yani, aferin aferin boş kalmasın tabi yerim
Benden büyük var mı acaba bizim topikde bilio musun?
yok galiba ben en büyük ikinciyim
Püfff yaa, ben daha 18 yaşıma girmenin heyecanını bile atlatamamıştım, ne zaman bu kadar yaşlandım yaa:26::44:
Püfff yaa, ben daha 18 yaşıma girmenin heyecanını bile atlatamamıştım, ne zaman bu kadar yaşlandım yaa:26::44:
sorma tertip yaa aynı dert bendede var
En güzel yıllarım abuk sabuk şeylerle geçti, keşke aşkımı şöyle 20-22 yaşında tanısaydım, o da o zaman askerliğini şimdiye bırakmazdı, bide okulunu bitirmeye gayret eder kısa dönem yapardı...
Üff neyse geçmişi bırakalım, önümüze bakalım
ben geçmişe dönsem neler var tertip ya boşver geçmişi geleceğe bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?