Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aslında zaten nıye kız gıdıyo kı
kızın bekleyıp erkegın gıtmesı lazım
bız beklıyoruz onları burda sankı onlar beklıyo

yok canım biz bayadır telde konuşmadık yaa ben mektup yazdım ptt de kayboldu ya sorma çok sinir oldum dün gece 2 ye kadar msjlaştık ama

yaa hiç sorma bende ilk gittiğinde yolladım mektup askeriyede kayboldu 1 aydır okuyamadı umududa kestik.. ii bari mesajlaşıyosunuz oda konuşmakla eşdeğer gibi bişey ben 3 gündür hiiç b ses seda yok .. valla zor yaa onların işide zor bizim işimizde zor.. dün gece ne düşündüm biliyormusun. yıllar önce daha evlenmemize 9-10 sene var diyorduk ama şimdi askerden dondukten sonra sadece 3 fln kalmış olucak yıllar geçmiş 1 sene mi geçmicek diyorum böyle zamanlarda...

Neden annesiyle yaşıycakmışsınız canım ?

Ayy delirdim canım napıyım sistem delirtti beni 15 ay askerlikmi olur yaa:84::84::84: özledim ben kocişimiiii

aynen yaa 12 aya düşsün burdan yetiklilere sesleniorum yetkili nüfus artsın istiosan askerliği düşür yetkiliiiii

askerlik düşücekmiş amaa aşkım dedi konusuolarmış alaaaah 10 ay kalmısken 7 aya düşse takla atarım sevinçten :)

CANIM SESİNİ DUYmak çok başka ama yaa olsun napalım evlilik hayali kurmak bile bir başka güzel canım hele sana bir karıcım desin nasıl hoşuna gidicek ozaman görr

Kızlar biz ne çok heveslendik geçen sene Ümtlenmeyin.. Hatta dangol subayın teki aşkımın birliğine askerlik düştü deyip şaka yapmıştı..Düşünün hayal kırıklıklarını

onu bunu bilmem sayın yetkililerrr lütfen en geç 2012 ocak ayında bu askerliğii 12 aya düşürün şubatta gelsin bizimkileeerrrr

bız evlenınce annesı tek kalcakmış
zaten ust katına tasıncaz evlenınce abısıde var yalnız değilkı anlamadım ben
zaten derse kı sımdıkı oturdugmuz evde oturcazz buyuk konuşmıyım ama ıstemem yanı
benım evım benım esyalarım olsun

cnm yas kaççç
CANIM SESİNİ DUYmak çok başka ama yaa olsun napalım evlilik hayali kurmak bile bir başka güzel canım hele sana bir karıcım desin nasıl hoşuna gidicek ozaman görr

ahhh sedaa ahhhh

yaa evet ayağını kaydırmak gerek bu kızların bak muz koyalım ayaklarının altına kayarak gitsin
bak bu iyi fikir

oyle bişey olsa bende çok üzülürdüm herkes kendi evi olsun ister yani

cnm yas kaççç

ahhh sedaa ahhhh

bben 20 yaşındayım erkek akadaşım 23 yaşında bizim ilişki bayaa bir köklüü ama o 9-10 sene fazla olmuş bizim ilişkimiz ben 15 yaşındaydım başlamıştı =)) bende ünv. bitmeden evlenemem o hesaplar işte yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…