yok canım biz bayadır telde konuşmadık yaa ben mektup yazdım ptt de kayboldu ya sorma çok sinir oldum dün gece 2 ye kadar msjlaştık ama
Neden annesiyle yaşıycakmışsınız canım ?
Ayy delirdim canım napıyım sistem delirtti beni 15 ay askerlikmi olur yaa:84::84::84: özledim ben kocişimiiii
saçını başını yolalım bu kızın hem çocuğuda çekmek gerek
aynen yaa 12 aya düşsün burdan yetiklilere sesleniorum yetkili nüfus artsın istiosan askerliği düşür yetkiliiiii
askerlik düşücekmiş amaa aşkım dedi konusuolarmış alaaaah 10 ay kalmısken 7 aya düşse takla atarım sevinçten :)
yaa hiç sorma bende ilk gittiğinde yolladım mektup askeriyede kayboldu 1 aydır okuyamadı umududa kestik.. ii bari mesajlaşıyosunuz oda konuşmakla eşdeğer gibi bişey ben 3 gündür hiiç b ses seda yok .. valla zor yaa onların işide zor bizim işimizde zor.. dün gece ne düşündüm biliyormusun. yıllar önce daha evlenmemize 9-10 sene var diyorduk ama şimdi askerden dondukten sonra sadece 3 fln kalmış olucak yıllar geçmiş 1 sene mi geçmicek diyorum böyle zamanlarda...
Çok pis planlarım var bu kız için insan sevdiğine böyle yavaş yavaşmı giderrrr uçar be uçar
CANIM SESİNİ DUYmak çok başka ama yaa olsun napalım evlilik hayali kurmak bile bir başka güzel canım hele sana bir karıcım desin nasıl hoşuna gidicek ozaman görr
yaa hiç sorma bende ilk gittiğinde yolladım mektup askeriyede kayboldu 1 aydır okuyamadı umududa kestik.. ii bari mesajlaşıyosunuz oda konuşmakla eşdeğer gibi bişey ben 3 gündür hiiç b ses seda yok .. valla zor yaa onların işide zor bizim işimizde zor.. dün gece ne düşündüm biliyormusun. yıllar önce daha evlenmemize 9-10 sene var diyorduk ama şimdi askerden dondukten sonra sadece 3 fln kalmış olucak yıllar geçmiş 1 sene mi geçmicek diyorum böyle zamanlarda...
CANIM SESİNİ DUYmak çok başka ama yaa olsun napalım evlilik hayali kurmak bile bir başka güzel canım hele sana bir karıcım desin nasıl hoşuna gidicek ozaman görr
Sedaaa ay çok güldürdün beni
Bende sesleniyorum 12 ayı kabul etmiosanız 9 da olurrrr
yaa evet ayağını kaydırmak gerek bu kızların bak muz koyalım ayaklarının altına kayarak gitsin
bız evlenınce annesı tek kalcakmış
zaten ust katına tasıncaz evlenınce abısıde var yalnız değilkı anlamadım ben
zaten derse kı sımdıkı oturdugmuz evde oturcazz buyuk konuşmıyım ama ıstemem yanı
benım evım benım esyalarım olsun
ayyhh işallah o günleride görelimmm vallaa bak aşkım depreştiiii oooooooofffffffffff
cnm yas kaççç
ahhh sedaa ahhhh
güle güle canım:80::80:ben kaçtım kızlar öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?