Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tuğbacım canım nasılsın şu aralar hiç heyecan flan kalmadı bnde askerin geliyo snde heyecan bol bol şimdi banada azcık versene hyecanına ortak olmak istiyorum son hazrlıklar nasıl sınavlarında başarılar canım:129::129:

kıss ağlama bakim ya burdaki gece muhabbetlerimizi özledim valla
pazar günü görüştk camda ama yaramdı bize kavga ettik ve pekde iyi olmadı o da farkında bunun bilmiyorum bakalım sonumuz hayırlı olsunn

niye canmm bi sorun yoktr inş
bende heycan olmaz mı, uyku muyku yokkk
kabus görüom ben,yüzümde kocaman sivilceler nası gitcem askerimi karşılmya diom
böle mervecmm
hazırlıklar başldı, solariuma gidiodm tenm hafif koylştı, cuma sınv çıkşıda alışverşe gitcm inş
inş.. yaa biletimi aldımm bende bgün daha doğrusu ayırttıdımmmm panik oanik panikkk oldummmm evet mentolümm yaaaa ağlarımm bakkkkk

yolculk ne zamn peki ayferm
gelinimmmmmiiizzzzzzzzzz

miracle kardelen kızlar alttan alttan bakmayın bakalım katılın sohbete haydi haydi

pazar günü görüştk camda ama yaramdı bize kavga ettik ve pekde iyi olmadı o da farkında bunun bilmiyorum bakalım sonumuz hayırlı olsunn

aşk böcükleri nolduu sizeee
nie kavga ettnz canm ya
alışık deilm sendn böle şeyler duymaya
umarm iidir şimdi aranız

ne oldu canım ya niye tartışsınızzz sizz romantik aşıklarsınızzz düzelirsiniz inş..

9 mayısta canım ayırttım gece orda olcam ama bilmiyorum belki erkende gidebilirim ailevi bi olay var ona bağlıda

canım o sivilceler bnde şimdiden başıma dert deneyirum bütün maskeleri ama inatla geçmediler
biraz sıkıntı var inşallah halledebilriz kırıldım işte
valla senin adına seviniyorum ne güzel kavuşacaksınız

:92: 21.04.2011:92:

Şafağında yanlışlık olanların
ve
listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

HASRETIN KUCAGINA YENI DÜSENLER

**(....460_230....)**

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...233 sewwde...

...234 cagla22...

...234 mmeerraall...

...235 sevgilim_benim...

...235_kvsr_...

...236 umursuna...

...236 mesutugba...

...236 pembe_ojem...

...288 bubabur...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

:124:...312 ftmgl06...:124:

:124:...312 fatsib...:124:

:124:...312 daisygirl...:124:

:124:...314 10_nefise_10...:124:

:124:...314 minnne...:124:

:124:...314 subat10...:124:

:124:...314 tuana_lalin...:124:

:124:...318 madambonus...:124:

:124:...318 merdiyet...:124:

:124:...323 diptisdiptis...:124:

:124:...342 miracletly...:124:

:124:...356 ecm...:124:

:124:...361 parlayanyildizim...:124:

:124:...395 deryaW...:124:

:124:...396 AYSIZGoKYuZu...:124:

:124:...398 cadikazani23... :124:

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

:92:...407 yudum2602...:92:

:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavusmaya son:

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

Son düzenleyen: Moderatör:
ya aslında kavga sebebi inanın çok saçma hmde çok ama arada öyle bi cümleler geçiyorki içimden bşiler koptu gitti sanki şuan yanımda olup yüzyüze konuşmayı isterdim ordan güzel mesajlar yazsada kırk taklada atsa olmaycak biliyrum konuşmamız lazm ama gelesiye kadar da ne olur bilmem zaten daha ogün barıştık konuşuyorz ama bu gün durgunsun diyo bana eskisi gb bi heyecan bulamadı bnde

limon sür yada sirke canm iyi gelir
askerlk psikoljsi işte canm, boşver alttan al senn, üzmeyn biribrnzi..
şu bi hafta çabucak geçse de kavuşsaakkkk
neyse canmm çıkıorm ben,ders çalşmalymm opüorumm ii gclrrr
inş. canum eğer aailevi bi şeyde değişiklik olursa 1 mayısta gidecem bakalım hangisi daha hayırlı olcakk anammm sen benden önce görecennnn bekliyoruzz bak burda ona göreee
çabucak gidip görürsün askerni inş tertipppp az kaldııııııı yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yarn vize varrrr, ben çıkıoreeee ders çalşmam lazmmm
optm ayfercmmm ii gclrr

şafak=7
antalya ya selammmm
az kaldıııı HERSEYİİMMMMMMM, haftaya cumaaa el ele istanbulda gezip dolaşcaz, öpüp koklaşcazzzz inş

az önce babaannemin ölümünü konuşuyorduk annemle 5 sene olacak dedi
bende bizim ilişkimizi soranlara 6 sene diyip geçiyordum annem babannemin senesini hesaplarken aklıma düştü birden meğersem yanlış hesapmış biz 7 yılı devirmişiz vayy be yaşlanmış hissettim şimdik kendimi

mentolüm vardırr heycanızzz yaww kurcala birazz çıkarrr ortaya. şu askerlikte ztn varya en ufak bişey bile alnıyo canımız sıkılıo konuşamadıkça halledemedikçe içimizde kalıyooo inş. halldersiniz canum ya romantik aşuklarsınız siz

allah zihin açıklığı vers,nnn tertibimmmmm

kısss seni maşşalh sizeee

iyi geceler tuğbacım senin için çabucak geçsin hafta ohh ne güzel kavuşup sıkı sıkı sarılın
ayfercim aslında aynı şey senin içinde geçerli tabii ama sen giderkende yazarım ben sna fıstık
kızlar bnde çıkayım şimdilik herkese iyi geceler...

ben daha buralrdayım mentolümm iyi gecelrr canummm datlu rüyalrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…