hahahahaha süper bi rüyaaa, çok yaknda da gerçek olucak inşşşş
niye canmm bi sorun yoktr inştuğbacım canım nasılsın şu aralar hiç heyecan flan kalmadı bnde askerin geliyo snde heyecan bol bol şimdi banada azcık versene hyecanına ortak olmak istiyorum son hazrlıklar nasıl sınavlarında başarılar canım:129::129:
inş.. yaa biletimi aldımm bende bgün daha doğrusu ayırttıdımmmm panik oanik panikkk oldummmmevet mentolümm yaaaa ağlarımm bakkkkk
kıss ağlama bakim ya burdaki gece muhabbetlerimizi özledim valla
pazar günü görüştk camda ama yaramdı bize kavga ettik ve pekde iyi olmadı o da farkında bunun bilmiyorum bakalım sonumuz hayırlı olsunn
kıss ağlama bakim ya burdaki gece muhabbetlerimizi özledim valla
pazar günü görüştk camda ama yaramdı bize kavga ettik ve pekde iyi olmadı o da farkında bunun bilmiyorum bakalım sonumuz hayırlı olsunn
ne oldu canım ya niye tartışsınızzz sizz romantik aşıklarsınızzz düzelirsiniz inş..
9 mayısta canım ayırttım gece orda olcam ama bilmiyorum belki erkende gidebilirim ailevi bi olay var ona bağlıda
ohhhh maşallah tertooo
erkenden gidip askerine kavuşursun inşşşş
limon sür yada sirke canm iyi gelircanım o sivilceler bnde şimdiden başıma dert deneyirum bütün maskeleri ama inatla geçmediler
biraz sıkıntı var inşallah halledebilriz kırıldım işte
valla senin adına seviniyorum ne güzel kavuşacaksınız
çabucak gidip görürsün askerni inş tertippppinş. canum eğer aailevi bi şeyde değişiklik olursa 1 mayısta gidecem bakalım hangisi daha hayırlı olcakkanammm sen benden önce görecennnn bekliyoruzz bak burda ona göreee
az önce babaannemin ölümünü konuşuyorduk annemle 5 sene olacak dedi
bende bizim ilişkimizi soranlara 6 sene diyip geçiyordum annem babannemin senesini hesaplarken aklıma düştü birden meğersem yanlış hesapmış biz 7 yılı devirmişiz vayy be yaşlanmış hissettim şimdik kendimi
iyi geceler tuğbacım senin için çabucak geçsin hafta ohh ne güzel kavuşup sıkı sıkı sarılın
ayfercim aslında aynı şey senin içinde geçerli tabii ama sen giderkende yazarım ben sna fıstık
kızlar bnde çıkayım şimdilik herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?