Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa bugün bi başka özledim :97: izindende yeni giti özledimde dyemiyorum ona safak sıkıstırıyor yoksa bu sefer oda dayanamıyor firar ettiriceeeeeem aşkımı bu gidişle yaa 318 yaaa bitmezzz

kızlar bugün sessizsinizzz...

culimm günaydın sekerimmm az kalmıs ooo süper

geldim demi kız
geldin tabi kızım yaa, laf mı yani şimdi seninki de

günaydın güzeller... dün benimkiyle kavga ettiydim yine.. sonra barıştık gece istiareye yattım :18:

Bugün hava açtı, askerlerimizin üzerindeki negatif enerji uçar gider inşallah
Ne gördün istiarede, bişi gördün mü?

az mı kalmıs gercekteen

Tabi ki canım yaa, bak yarın da mehtap günün. 3 gün de olsa doya doya sarıl sevdiğine:97:

aynen canım, daha 16gün oldu izinden döneli ama ben öldüm öldüm bittim ağlamaktan kaç gündür, acayip kötüyüm, çok özledim, götürün beni die yalvarıyorum artık evdekilere, az kaldı 15gün sonra o gelcek diolar. Ama götürmezlerse kaçıcam galiba yarın gece... Walla dayanamıyorum artık

bizde küsüz suaaan ama ben alıstım onla kus olmaya hem ızne gelcek hemde kusss c.tesi yanına gıdıom 1 geceorda kalcaz ertesı gun ıst doncezz 5 gun ıst kalcak ama dun bna kızdı manyaak
barışırsınız tatlım geliomuşta zaten
Bugün hava açtı, askerlerimizin üzerindeki negatif enerji uçar gider inşallah
Ne gördün istiarede, bişi gördün mü?
aminnnn tatlım.. rüyamda bi kız-erkek görüorum sevgililer ama küsmüşler kız ben oluyorum ama görünüş olarak ben değilim.. çocukta sevgilim ama o da görüntüde farklı.. sonra üstündeki gömlek /kıyafet bembeyaz oluyor.. ona bakıyorum sonra benimkide bembeyaz oluyor ama öle böle bi beyaz değil çok parlaktı sonra sarılıyoruz birbirimize barışıyoruz.. böyleydi tatlım :26:
günaydın kızlarr moralım çokk bozukkk
günaydın canım.. sizde umarım tez vakit barışırsınız...

3 gün deil 6 gun

evet o yuzden cok sıkıntı etmiyorum

Noldu gizemcim yaaaa? :26:

yine kavga ettik ve suanda hala edıyoruz
günaydın canım umarım

keske gidebileceğim yerde olsa da gtsm... sınırda dağcı komando

Hayır olsun tatlım ama süper güzel bi rüyaa, hiç bi kötülük gelmesin aklına, ne güzel bembeyaz aydınlık ferah bi rüyaa işte

3 gün deil 6 gun

oooo süper, dün 3 demiştin de ondan öle dedim canım

yine kavga ettik ve suanda hala edıyoruz
günaydın canım umarım

hey yarebbim yaaa, orda hava açmadı galiba daha:26:
Sorun ne bu sefer tatlım

yol iznide vermişlerr 3 gün

ben ona sesımı yukseltmısım terbıyesızlık yapmısım özur dılıcekmısım bende dılemıycem dedım dün 2 kere suratıma kapadın telefonu sen terbıyesızlık yapıyosun dedım . ama ben terbıyesızlık yaptıgımda özur dılıyorum falan dedı bende yapıp yapıp özur dılemenın bı anlamı yok dedım .özür dıle dıyo hala dılemıycem

keske gidebileceğim yerde olsa da gtsm... sınırda dağcı komando

Üzülme canım yaa
Benim gidebileceğim yer ama gidemiyorum tatlım, askerim eğer yalnız gelirsen görüşe çıkmam dedi, dediğini de yapar walla. Dağıtıma az kaldı die de kimse beni götürmüo, isyanlardayım anlayacağın:84:

Rüyamda net olarak hatırladığım birtek bu var.. Allah ım hayırlara çıkarsın

Çok güzel canım çok güzel, amin hayır olsun inşallah
Nasıl yattın istiareye, ne dedin dua ettin mi namaz kıldın mı? ben de yapcam:26:

Sesini yükseltmekte haklı olduğunu düşünüosan sakın özür dileme, ama haksızsan fazla büyütme olayı da özür dile canım, doğru olanı sen bilirsin

canım bende dün bol bol araştırdım netten.. öncelikle gusul alıosun.. sonra 2 rekat namaz kılıosun niyet ederken niyet ettim.... istiare namazını kılmaya die ediosun.. 1. rekatta sübhaneke fatiha ve kafirun 2. rekatta fatiha ve ihlas okuyosun. namaz bitirdikten sonra neyin sonucunu görmek istiosun onun için duanı ediosun. hayırlıysa yeşilinle beyazını hayırsızsa kırmızınla siyahını göster diye.. sonra bitane duası var canım onu okuyosun.. uzun bi dua kağıttan okudum ben :26: sonra yüzün kıbleye dönük yatıosun

sağol tatlım, ben de yapıcam en yakın zamanda:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…