- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
- 116
geldin tabi kızım yaa, laf mı yani şimdi seninki degeldim demi kız
günaydın güzeller... dün benimkiyle kavga ettiydim yine.. sonra barıştık gece istiareye yattım :18:
az mı kalmıs gercekteen
yaa bugün bi başka özledim :97: izindende yeni giti özledimde dyemiyorum ona safak sıkıstırıyor yoksa bu sefer oda dayanamıyor firar ettiriceeeeeem aşkımı bu gidişleyaa 318 yaaa bitmezzz
kızlar bugün sessizsinizzz...
culimm günaydın sekerimmm az kalmıs ooo süper
günaydın kızlarr moralım çokk bozukkk
barışırsınız tatlım geliomuşta zatenbizde küsüz suaaanama ben alıstım onla kus olmaya hem ızne gelcek hemde kusss c.tesi yanına gıdıom 1 geceorda kalcaz ertesı gun ıst doncezz 5 gun ıst kalcak ama dun bna kızdı manyaak
aminnnn tatlım.. rüyamda bi kız-erkek görüorum sevgililer ama küsmüşlerBugün hava açtı, askerlerimizin üzerindeki negatif enerji uçar gider inşallah
Ne gördün istiarede, bişi gördün mü?
günaydın canım.. sizde umarım tez vakit barışırsınız...günaydın kızlarr moralım çokk bozukkk
geldin tabi kızım yaa, laf mı yani şimdi seninki de
Bugün hava açtı, askerlerimizin üzerindeki negatif enerji uçar gider inşallah
Ne gördün istiarede, bişi gördün mü?
Tabi ki canım yaa, bak yarın da mehtap günün. 3 gün de olsa doya doya sarıl sevdiğine:97:
barışırsınız tatlım geliomuşta zaten
aminnnn tatlım.. rüyamda bi kız-erkek görüorum sevgililer ama küsmüşlerkız ben oluyorum ama görünüş olarak ben değilim.. çocukta sevgilim ama o da görüntüde farklı.. sonra üstündeki gömlek /kıyafet bembeyaz oluyor.. ona bakıyorum sonra benimkide bembeyaz oluyor ama öle böle bi beyaz değil çok parlaktı sonra sarılıyoruz birbirimize barışıyoruz.. böyleydi tatlım :26:
günaydın canım.. sizde umarım tez vakit barışırsınız...
Noldu gizemcim yaaaa? :26:
günaydın canım umarımbarışırsınız tatlım geliomuşta zaten
aminnnn tatlım.. rüyamda bi kız-erkek görüorum sevgililer ama küsmüşlerkız ben oluyorum ama görünüş olarak ben değilim.. çocukta sevgilim ama o da görüntüde farklı.. sonra üstündeki gömlek /kıyafet bembeyaz oluyor.. ona bakıyorum sonra benimkide bembeyaz oluyor ama öle böle bi beyaz değil çok parlaktı sonra sarılıyoruz birbirimize barışıyoruz.. böyleydi tatlım :26:
günaydın canım.. sizde umarım tez vakit barışırsınız...
aynen canım, daha 16gün oldu izinden döneli ama ben öldüm öldüm bittim ağlamaktan kaç gündür, acayip kötüyüm, çok özledim, götürün beni die yalvarıyorum artık evdekilere, az kaldı 15gün sonra o gelcek diolar. Ama götürmezlerse kaçıcam galiba yarın gece... Walla dayanamıyorum artık
Hayır olsun tatlım ama süper güzel bi rüyaa, hiç bi kötülük gelmesin aklına, ne güzel bembeyaz aydınlık ferah bi rüyaa iştebarışırsınız tatlım geliomuşta zaten
3 gün deil 6 gun
yine kavga ettik ve suanda hala edıyoruz
günaydın canım umarım
Hayır olsun tatlım ama süper güzel bi rüyaa, hiç bi kötülük gelmesin aklına, ne güzel bembeyaz aydınlık ferah bi rüyaa işte
oooo süper, dün 3 demiştin de ondan öle dedim canım
hey yarebbim yaaa, orda hava açmadı galiba daha:26:
Sorun ne bu sefer tatlım
Hayır olsun tatlım ama süper güzel bi rüyaa, hiç bi kötülük gelmesin aklına, ne güzel bembeyaz aydınlık ferah bi rüyaa işte
yol iznide vermişlerr 3 gün
oooo süper, dün 3 demiştin de ondan öle dedim canım
hey yarebbim yaaa, orda hava açmadı galiba daha:26:
Sorun ne bu sefer tatlım
keske gidebileceğim yerde olsa da gtsm...sınırda dağcı komando
Rüyamda net olarak hatırladığım birtek bu var.. Allah ım hayırlara çıkarsın
ben ona sesımı yukseltmısım terbıyesızlık yapmısım özur dılıcekmısım bende dılemıycem dedım dün 2 kere suratıma kapadın telefonu sen terbıyesızlık yapıyosun dedım . ama ben terbıyesızlık yaptıgımda özur dılıyorum falan dedı bende yapıp yapıp özur dılemenın bı anlamı yok dedım .özür dıle dıyo hala dılemıycem
Üzülme canım yaa
Benim gidebileceğim yer ama gidemiyorum tatlım, askerim eğer yalnız gelirsen görüşe çıkmam dedi, dediğini de yapar walla. Dağıtıma az kaldı die de kimse beni götürmüo, isyanlardayım anlayacağın:84:
Çok güzel canım çok güzel, amin hayır olsun inşallah
Nasıl yattın istiareye, ne dedin dua ettin mi namaz kıldın mı? ben de yapcam:26:
canım bende dün bol bol araştırdım netten.. öncelikle gusul alıosun.. sonra 2 rekat namaz kılıosun niyet ederken niyet ettim.... istiare namazını kılmaya die ediosun.. 1. rekatta sübhaneke fatiha ve kafirun 2. rekatta fatiha ve ihlas okuyosun. namaz bitirdikten sonra neyin sonucunu görmek istiosun onun için duanı ediosun. hayırlıysa yeşilinle beyazını hayırsızsa kırmızınla siyahını göster diye.. sonra bitane duası var canım onu okuyosun.. uzun bi dua kağıttan okudum ben :26: sonra yüzün kıbleye dönük yatıosun
sağol tatlım, ben de yapıcam en yakın zamanda:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?