Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zeynelim görüşemez olduk seninleeee :) kaynadım gittim topik topik gezerken..29 kasımdan itibaren safakımlan burdayım emee

slm kızlar
bugün gene böcüğümleydim güzel bir gezi yaptık nargilemizi fokurdattık
ama yarın memlekete gidiyo gene bana şafak saymak düşüyo ama bu sefer mehtap sayıcammhürgeneraliminn

mehtap: 8

Son düzenleme:
bitsin artık ya..... :86: yoksa kafayı yicem yakında..:86::86::86:

ne kalmışş tatlımm ya bak bitmiş işte

sahi kpssyi naptın benimki gene aynı çalışmamıştım ama 60 almışım:86: bana havada karada tarih öğretmenliği zor görünürr

slm kızlar
bugün gene böcüğümleydim güzel bir gezi yaptık nargilemizi fokurdattık
ama yarın memlekete gidiyo gene bana şafak saymak düşüyo ama bu sefer mehtap sayıcammhürgeneraliminn

mehtap: 8

Ohh valla kızz, kıskandım heee
Gezin tabi hakkınız artık siziin, :92:
mehtabında çabucak geçer be güzeliiim dert etme

ne kalmışş tatlımm ya bak bitmiş işte

sahi kpssyi naptın benimki gene aynı çalışmamıştım ama 60 almışım:86: bana havada karada tarih öğretmenliği zor görünürr

aaaaa evet söylemedim dimi onu ben 84,6 aldım canım inşallah atanırım bu kadrolu atamada..branş biyoloji ama bakalım belki ucundan tuttururum kadroyu..olmazsa eğer sözleşmelide giderim dimi yaaa e gideyim artık kuşum bitiricek askerliği o benim şafağımı saycak atanınca :90: :90: :90:

Ohh valla kızz, kıskandım heee
Gezin tabi hakkınız artık siziin, :92:
mehtabında çabucak geçer be güzeliiim dert etme
sağol tatlım sıra sizde artk merak etmeyin gelince herşeyi unutuyosunuz

oo maşallah hayırlı olsun canım ya kursa falanmı gittin evdemi çalıştın biraz taktik versen yaa ben yüksek lisans yaptığım içim umursamıyorum ama doktorada atansam ii olur yani

oo maşallah hayırlı olsun canım ya kursa falanmı gittin evdemi çalıştın biraz taktik versen yaa ben yüksek lisans yaptığım içim umursamıyorum ama doktorada atansam ii olur yani

kursa gittim canım ama bi yandan da dersanede öğretmenlik yapıorum ben..yani zor oluodu iki işi bi arada götürmek ama içinde varsa her türlü yapıosun..önemli olan azim yani..hiç kendi gözünde büyütme yapılmıcak bişi deil :13: sen zaten tarihin tamamına yakınını yapıcaksın genel kültürden..önemli olan matematiği başarmak..çünkü sözelcilerin korkulu rüyasıdır matematik eğitim bilimlerini de zaten yapıosun e tamam daha ne.. ama şunu söliim sana en önemlisi stres yapmamak..rahatlığın getirisi çok fazla benden sana tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…