kursa gittim canım ama bi yandan da dersanede öğretmenlik yapıorum ben..yani zor oluodu iki işi bi arada götürmek ama içinde varsa her türlü yapıosun..önemli olan azim yani..hiç kendi gözünde büyütme yapılmıcak bişi deil :13: sen zaten tarihin tamamına yakınını yapıcaksın genel kültürden..önemli olan matematiği başarmak..çünkü sözelcilerin korkulu rüyasıdır matematikeğitim bilimlerini de zaten yapıosun e tamam daha ne.. ama şunu söliim sana en önemlisi stres yapmamak..rahatlığın getirisi çok fazla benden sana tavsiye
valla canım sizinki azsa ben öleyim o zamanşimcik benim durum şöle canım zaten genel yetenek genel kültür problemim yok sıkı çalışsam yapıcama inanıyorum çünkü diyorum ya hiç çalışmadan genel kütlür testinden 71 yaptım ben ama tarih coğrafya yapmamın karı az buçukda matematiğim var şükür ama fazla değilsede sözelciye göre eh işte. eğitim bilimleri yok işte bende formasyon aldık ama biz formaliten verdiler geçen yıl hızlandırılmmış şekilde ama sorulara bakıyorumda kurssuzda hayatta yapamam gibi geliyo banaama bide tarih malum ataması az ya o yüzdende pek istekli çalışamıo insan
valla canım sizinki azsa ben öleyim o zamanbizden 200 kişi alıo düşünebilio musun? ben de formasyon aldım bölüm mezunuyum ama sıkı bi çalışmayla yaparsın..olmadı sadece eğitim bilimleri kursuna gidersin gk-gy istemezsen almak zorunda deilsin
ya ne bilim össden sonra dersaneya gitmek zoruma gidiyo inan sanki boşa para vericekmişim gibi geliyo. doğru sizinde atamanız yok ama sende sayısal var kız daha ne olsun
var da noluo??bak kpssden 85e yakın alıorum atanamıorum ama yok gidicem bu sene umutluyum ben
h.g cnm bak şu hikayeye ben çok sevdimben geldim ben geldimmm
2 tane elbise topiği açtim ziyarete gelsenizeegözdemm aşkımla konuşuyodumm
bu hikayeyi okumuştum öncedende canım
ne var ne yok encılım
2 tane elbise topiği açtim ziyarete gelsenizee
koltuğa oturmaya haazırmısın kankamselamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?