Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şimcik benim durum şöle canım zaten genel yetenek genel kültür problemim yok sıkı çalışsam yapıcama inanıyorum çünkü diyorum ya hiç çalışmadan genel kütlür testinden 71 yaptım ben ama tarih coğrafya yapmamın karı az buçukda matematiğim var şükür ama fazla değilsede sözelciye göre eh işte. eğitim bilimleri yok işte bende formasyon aldık ama biz formaliten verdiler geçen yıl hızlandırılmmış şekilde ama sorulara bakıyorumda kurssuzda hayatta yapamam gibi geliyo bana ama bide tarih malum ataması az ya o yüzdende pek istekli çalışamıo insan

valla canım sizinki azsa ben öleyim o zaman bizden 200 kişi alıo düşünebilio musun? ben de formasyon aldım bölüm mezunuyum ama sıkı bi çalışmayla yaparsın..olmadı sadece eğitim bilimleri kursuna gidersin gk-gy istemezsen almak zorunda deilsin

ya ne bilim össden sonra dersaneya gitmek zoruma gidiyo inan sanki boşa para vericekmişim gibi geliyo. doğru sizinde atamanız yok ama sende sayısal var kız daha ne olsun

ya ne bilim össden sonra dersaneya gitmek zoruma gidiyo inan sanki boşa para vericekmişim gibi geliyo. doğru sizinde atamanız yok ama sende sayısal var kız daha ne olsun

var da noluo??bak kpssden 85e yakın alıorum atanamıorum ama yok gidicem bu sene umutluyum ben

ben geldim ben geldimmm
h.g cnm bak şu hikayeye ben çok sevdim

ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında
sevdalanmış onun deli dalgalarına ...
yüreğinde ki duruluğa demiş ki suyaaa
gel sevdalım ol hayatıma anlam veren mucizem ol
su dayanamamış ateşin gözlerin de ki sıcaklığa
sarılmış ateşle su birbirine sıkıca kopmamacasıya
zamanla su buhar olmaya ateş kül olmaya başlamış
ya kendisi yok olacakmış ya aşkı
baştan alınlarına yazılı olan kaderi de
yüreğinde ki kaderi de alıp gitmiş uzak diyarlara su
ateş kızmış ateş yakmış ormanları aramış suyu diyarlar boyu günler boyu geceler boyu
bir gün gelmiş suya varmış yolu
bakmış o duru gözlerine suyun biraz kızgın
birazda hırçın
ve o an anlamış aşkın bazen gitmek olduğunu
ama gitmenin yitirmek olmadığını
ateş durmuş susmus sönmüş aşkıyla
işte o zamandan beridir ki;
ateş sudan su da ateşten kaçar olmuş
ateşin yüreğini sadece su suyun yüreğini sadece ateş almışşş

gözdemm aşkımla konuşuyodumm

bu hikayeyi okumuştum öncedende canım

ne var ne yok encılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…