koltuğa oturmaya haazırmısın kankam
selam kızlaaaarrrr, kim var kim yok, napıosunuz nasılsınız??? :98:
hoşbuldumm kaymağımmhoşgeldin bal
selam kızlaaaarrrr, kim var kim yok, napıosunuz nasılsınız??? :98:
hoşgeldin tertommm iyiyim şükür
biraz önce aşkımla konuştum enerji topladım
sizde durumlar nasıl canım:92:
hoşbuldumm kaymağımm
Nasılsın?
devrem hoşgeldın ben depresif moddayım özlem hastalıgına yakalndım zırlak haldeyım
sen nasılsın cnm?
bende geldim. merhabalarr..
hoşbuldumm kaymağımm
Nasılsın?
iyiyim tatlım sen nasılsın,aşkımla konuştum ya ahanda böyleyim
devrem hoşgeldın ben depresif moddayım özlem hastalıgına yakalndım zırlak haldeyım
sen nasılsın cnm?
hoşbuldum tertoooo iyim ben de dün gece konuşmuştuk nişalımla, şafağımız 79 dedim, iananmadı oldu mu o kadar yaaa dedi
hoşbulduk devreeeem, aaa yok öle hastalanmak falan, hemen ilaç olalım sana devrem
benim de çok yakın bi arkadaşımın erkek arkadaşı gidecek askere aralıkta, o da şimdiden yakalanmış bu hastalığa, ona bi tedavi sürecine başladık,inşallah işe yarar,hatta atla gel foruma aramıza, kızlar her derde deva dedim
ah cnm ya demin telde konustuk 1 saat agladım özledim,sensizlik zor diye hüngür hüngür agladım arada gelıyolar bana..Neyseki geçti cnm şafaklarda azalıyo o da olmasa napıcaz bılmıyorum
hoşgeldin canım,sende bizim tertolardandın dimi
nasılsın canım
ohhh ohhh terto senin adına çok mutluyum
az kaldı şükür ya
ah cnm ya demin telde konustuk 1 saat agladım özledim,sensizlik zor diye hüngür hüngür agladım arada gelıyolar bana..Neyseki geçti cnm şafaklarda azalıyo o da olmasa napıcaz bılmıyorum
ah tertoo geçti düzeldim arada geliyolar baaatertoolarrrrrr bitiyoruz işte yok ötesi
özledik mi hemde deliler gibi ama kavuşma gününe odaklanalım
vee öyle teselli bulalım
sanırım zaten şafaklar azaldıkça özlem artıyo, özlem arttıkça böyle krizler yaşanıyo didom yaa, düşünme olumsuz şeyler, hatıralar, özlemi hatırlatan şeyler, dağıt bakalım kafayı, bitecek gelecekler hepsinden kurtulucaz sıkıntıların
selam kızlar
biz aşkımla bayramda3 gün 2 gece kavuşuyoruz
ben çoooookkkkk mutluyum
en son temmuz ayında görmüştüm canım kocacığımı
kızzzlar ben geldımm nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?