Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende biraz once izledım bunu çok güzelll
ama yokki bize boyle teklif eden :84:
gerçi bana böyle tklif etse ben hayır evlenmıyorum bana yalan soyledın orda kızlarlaydın dımı derım
ama ama baksana kız nasılda uğraşmış nasıld romantikkk
hoşgeldin canım ben beyenmedim bunu yaa

ben bayıldım yaaa ne romantik :97::97:

reklllamış kızlar bu thy reklamı
güzel bi reklam olmuş o zaman
ama çocugun blog sayfası var gerçek gibi geldi bana :26:

ama ama baksana kız nasılda uğraşmış nasıld romantikkk

ben bayıldım yaaa ne romantik :97::97:

bende cok begendım ya süper olmuş ama işte bana yapılsa kesınlıkle o tepkıyı verırdım

ne bilim benim romantikliğime uymuo bu ben deli olurum bana yalanmı attın diye bide kızlara baktın davası yaparım hayır derim direk

aynen canım aynı kafadayız
bende burnundan getırırım vallahı sen orda kızlarla kaldın bana yalan soyledın dıye teklıf ettıgıne pişman ederım

bu kadar romantik erkekler var mı beee :97::97: bnm ki neden böle değil bu kadar romantik değil yaaaa

Yaa çook güzel bu culiiii
bence de cnm
aynen canım aynı kafadayız
bende burnundan getırırım vallahı sen orda kızlarla kaldın bana yalan soyledın dıye teklıf ettıgıne pişman ederım

kızım baskaları ile gezcek olsa senn için bu kadar uğraşır mı sence ??? gider kızlarla gününü gün eder ne kadar emek var videodaaa bence harikaaa

[video=youtube;RWC1EHpsJxw]http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw[/video]

ahhhh ahhhhh ne romantik adamlar var yaaaaa bende böle evlenme teklifi istiorum aşkımdan yaaaaaaaaaaaaaa :84::84:

Ahh ahh benim kocişimin teklif ettiği gün geldi aklıma şimdi

ƒάċεЬ๐ќ-ىάнآĿi

burdan bak canım

beğendim kuzum

ne bilim benim romantikliğime uymuo bu ben deli olurum bana yalanmı attın diye bide kızlara baktın davası yaparım hayır derim direk

aynen yaa, sen bana yalan söyledin die bide tokat atardım, ayrılık sebebi walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…