Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbuldukkkk kızlaaaaaaar sonunda vizelerim bitdi valla ama bende bitdim çok yoruldum..eskiden topicden hıc cıkmazdımmmm bu dönem okul cok yordu
Gözün aydın canım vizeler finaller gerçekten çok yoruyor insanı

Canım her konuda kendini suçlaman yanlıs olur ama illa ki seninde hataların vardır.
Hata çoğu zaman tek taraflı değildir ben öyle düşünüyorum.Bi sorun olduğunda önce yanlışı karşındakinde arama bence,elbet bizimde yanlışlarımız oluyodur.
öyle canım hayırlısı bakalım burdan bikaç kişi böyle rüya görümştü onlarınki çıkmıştı inş. benimkide çıkar
Hadi inşallah yakınına gelmiş olur hemm

aynen canım amin inş.

kızlar hakılısınız da ben her zaman ben haklıyım dıyorum karsı tarfın haklı olabılcegını dusunemıyorum bıle.
şimdi ben bu sorunu cozmek ıcın napcam :26:

peki rüyan gerçek oldumu canım:26:

keşke cnm malesef ama hayırlısı böleymiş

Benimki ilk hakkari demişti sinir ya sizide kandırabilirler belki hazır olun

kızlaaaaar facebookkta asker ve asker bekleyenlere özel sayfam var hepinizi bekliyorummmm sayfamızın adı 89/90 asker ve asker yarenleri 91 asker yarenleride katılablıyor sayfa ısmı dğşmednden eklıyemedm beklerim szleri=))

[video=youtube;RWC1EHpsJxw]http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw[/video]

ahhhh ahhhhh ne romantik adamlar var yaaaaa bende böle evlenme teklifi istiorum aşkımdan yaaaaaaaaaaaaaa :84::84:

[video=youtube;RWC1EHpsJxw]http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw[/video]

ahhhh ahhhhh ne romantik adamlar var yaaaaa bende böle evlenme teklifi istiorum aşkımdan yaaaaaaaaaaaaaa :84::84:

bende biraz once izledım bunu çok güzelll
ama yokki bize boyle teklif eden :84:
gerçi bana böyle tklif etse ben hayır evlenmıyorum bana yalan soyledın orda kızlarlaydın dımı derım

kızlar hakılısınız da ben her zaman ben haklıyım dıyorum karsı tarfın haklı olabılcegını dusunemıyorum bıle.
şimdi ben bu sorunu cozmek ıcın napcam :26:

kavga başladığı an hemen savunmaya geçme, parlama, bi dur nefes al bi düşün, karşı taraf da suçlu olabilir sen de, önce bi olayı güzelce değerlendir. Eğer kendinde suç bulup da bunu kabul etmeyi kendine yediremiosan da en azından sus da, kavgayı büyütme.
Heee illa her zaman da sen suçlu olacak değilsin ya, karşı tarafında illa suçu vardır.

ahh ahh sorma canım nasıl büyük stres yaa

Ölüp ölüp diriliyorum yaa:18:

Benimki ilk hakkari demişti sinir ya sizide kandırabilirler belki hazır olun

benım askermde şırnak demştiiiii

eğer böle bişi yaparsa döverim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…