Gözün aydın canım vizeler finaller gerçekten çok yoruyor insanıHoşbuldukkkk kızlaaaaaaarsonunda vizelerim bitdi valla ama bende bitdim çok yoruldum..eskiden topicden hıc cıkmazdımmmm bu dönem okul cok yordu
kızlar bişi dicem ben bişi farkettım :26:
sanırım uğurun dedği gibi ben her konuda kendımı haklı göruyorum
dün annemle kavga ettık osym sıtesının sıfresını ıstedı vermedım inatlaştım o da kustu konusmadı benle hiç
bugunde konusmuyo dıye bende aramadım annemı o aradı bıraz once bende soyledım sıfreyı çok kırdın benı falan dedı
bu olayda olduktan sonra dusunmeye basladım acaba gercekten suc bende mı dıye :26::26:
Hadi inşallah yakınına gelmiş olur hemmöyle canım hayırlısı bakalım burdan bikaç kişi böyle rüya görümştü onlarınki çıkmıştı inş. benimkide çıkar
canım benım askerimde acemı brlgndeyken bende ruyamda çanakkale usta bırlıgı cıkmştııııııı
ayy canım keşke rüyamdaki gibi çıksa yaaa ben o düşünceyle uyumadım ama rüyama girdi nedense bizimki yarın açıklanıo dedi canım inş. sizinkide açıklanır
facebook sahili canım
Gözün aydın canım vizeler finaller gerçekten çok yoruyor insanı
Canım her konuda kendini suçlaman yanlıs olur ama illa ki seninde hataların vardır.
Hata çoğu zaman tek taraflı değildir ben öyle düşünüyorum.Bi sorun olduğunda önce yanlışı karşındakinde arama bence,elbet bizimde yanlışlarımız oluyodur.
Hadi inşallah yakınına gelmiş olur hemm
ayy evet bu stresle yaşayamayacağım daha fazla
kızlar hakılısınız da ben her zaman ben haklıyım dıyorum karsı tarfın haklı olabılcegını dusunemıyorum bıle.
şimdi ben bu sorunu cozmek ıcın napcam :26:
Gözün aydın canım vizeler finaller gerçekten çok yoruyor insanı
evet tatlım valla cok yorucuydu
Canım her konuda kendini suçlaman yanlıs olur ama illa ki seninde hataların vardır.
Hata çoğu zaman tek taraflı değildir ben öyle düşünüyorum.Bi sorun olduğunda önce yanlışı karşındakinde arama bence,elbet bizimde yanlışlarımız oluyodur.
Hadi inşallah yakınına gelmiş olur hemm
peki rüyan gerçek oldumu canım:26:
Benimki ilk hakkari demişti sinir ya sizide kandırabilirler belki hazır olun
kızlaaaaar facebookkta asker ve asker bekleyenlere özel sayfam var hepinizi bekliyorummmm sayfamızın adı 89/90 asker ve asker yarenleri 91 asker yarenleride katılablıyor sayfa ısmı dğşmednden eklıyemedm beklerim szleri=))
öle bişey yaparsa döverim onu
benım askermde şırnak demştiiiii
[video=youtube;RWC1EHpsJxw]http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw[/video]
ahhhh ahhhhh ne romantik adamlar var yaaaaa bende böle evlenme teklifi istiorum aşkımdan yaaaaaaaaaaaaaa :84::84:
kızlar hakılısınız da ben her zaman ben haklıyım dıyorum karsı tarfın haklı olabılcegını dusunemıyorum bıle.
beyendim canım sende bizim sayfayı beyensene bizdede asker paylaşımları çok oluo
http://www..................../-ƒάċ...59124#!/pages/-ƒάċεЬ๐ќ-ىάнآĿi/146699232059124
yaa ne gerek varsa duyunca kalpten gidicektim nerdeyse şakaya bak ya
[video=youtube;RWC1EHpsJxw]http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw[/video]
ahhhh ahhhhh ne romantik adamlar var yaaaaa bende böle evlenme teklifi istiorum aşkımdan yaaaaaaaaaaaaaa :84::84:
ahh ahh sorma canım nasıl büyük stres yaa
Benimki ilk hakkari demişti sinir ya sizide kandırabilirler belki hazır olun
benım askermde şırnak demştiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?