Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam canım hoşgeldin

Selam hoşgeldinn:80:

iyi diyelim canımmm sen nasılsın

Hoşgeldiniz kızlarrrrr

merak etme tatlım, akşama arar heralde:26:

hoşgeltin canım tertibim, nerdesin sen yaaaa seni bekliodum

selammmm:80:

Hoşbuldukkkk kızlaaaaaaar sonunda vizelerim bitdi valla ama bende bitdim çok yoruldum..eskiden topicden hıc cıkmazdımmmm bu dönem okul cok yordu

kızlar bişi dicem ben bişi farkettım :26:
sanırım uğurun dedği gibi ben her konuda kendımı haklı göruyorum
dün annemle kavga ettık osym sıtesının sıfresını ıstedı vermedım inatlaştım o da kustu konusmadı benle hiç
bugunde konusmuyo dıye bende aramadım annemı o aradı bıraz once bende soyledım sıfreyı çok kırdın benı falan dedı
bu olayda olduktan sonra dusunmeye basladım acaba gercekten suc bende mı dıye :26::26:

aynen canım iyi diyelim iyi olsun aşkımı gördüm rüyamda dağıtım yerini söylüodu çanakkale dedi yarın açıklanıo bakalım neresi olcak:26:

Anaaaam yarın açıklanıomuymuş?
Ayyy bizim de açıklanır mı acaba?
Sedam benim içinde bi rüyasına yatsana beee

galiba çankkaleyi bilmem hiç biga dedi rüyamda baktım netten çanakkalede biga varmış:26::26:

Ayy biga olsun biga, benim askerim de oraya gitsin, beraber gitsinler

hoşbuldum tertibim geldim facede sayfa admini oldum orda vakit öldürdüm az

hangi sayfaymış bakiiim o?

Hoşbuldukkkk kızlaaaaaaar sonunda vizelerim bitdi valla ama bende bitdim çok yoruldum..eskiden topicden hıc cıkmazdımmmm bu dönem okul cok yordu

Olsun, atlatmışsın ya

Canım sen de benim gibi çabuk parlayan ve inatçı birisin galiba. Biraz düşünüp kendinde suç bulabiliosan epey yol katetmişsin kendi içinde demektir.
Böyle devam edersen sorunlarınızı kolaylıkla çözebilirsin

Evet cnm kımı zamanda aynayı kendınede tutup düşünmen lazım her konuda bız kzlar haklı değildriz zaman zman kucuk hatalar olablır...

Son düzenleme:

ayy canım keşke rüyamdaki gibi çıksa yaaa ben o düşünceyle uyumadım ama rüyama girdi nedense bizimki yarın açıklanıo dedi canım inş. sizinkide açıklanır

facebook sahili canım

Evet cnm kımı zamand zaman aynayı kendınede tutup düşünmen lazım her konuda bız kzlar haklı değildriz zaman zman kucuk hatalar olablır...

kızlar hakılısınız da ben her zaman ben haklıyım dıyorum karsı tarfın haklı olabılcegını dusunemıyorum bıle.
şimdi ben bu sorunu cozmek ıcın napcam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…