Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nerde kaldı senin o bizi motive eden hallerinzorda olsa geçiyo geçiyo demedin miiiibakkk geçiyo canım biliyorum çooooooooooooook zor ama geçiyooo

anaaammmm kıyamammm sanaaa annneemmm üzülmeee tamemmııı senn ben burdayıımm uzulmuyommm geıcııyooo ısteee bakk b gunnde bıtttıııı

hoşbuldum canlarım çok şükür iyiyim
tugcecim ya vallla şehr dışına cıktım geldim sonra ne burda ne msn karşılaşamadık valla özledim sizleri
ecm senin nasıl gidiyor canım

tugcecim ya vallla şehr dışına cıktım geldim sonra ne burda ne msn karşılaşamadık valla özledim sizleri

canım bende çok özledim vallakonuşamadıydık bayadır...neler yaptın anlat bakimm

bende herşey aynı canım sen nasılsın ?
sorunlar yaşamışsınız askerinle ara vermeyimi karar verdiniz benmi yanlış anladım :44:

valla değişen bşi yok askerimle kavga ettik değişen bi durum o var işte aman boşver bnde bi numara bi heyacan yok yani sende ne var ne yok bakalım

http://dwdf.daisypath.com/E3Lnp2.png bak canım böle olcak sonunda png olması lazım yoksa çıkmıyo
anam yok vallah olmuo bende çizelgesiz asker bekliiim:26::26::26::26::26:
demıııı canım yıkılmadıkk ayaktayıkkk napımm otırımmm valla nesscafeee ıcımmm
napımm ıyıımm bıraassdahaa artıkk bole cok bıtkın oluyorummm zor bırazzcıkk
afiyet olsun bebeeemamaaan öle deme en asından gün öldürüyon askerin nasıl aranuz nasıl kuzu
sorunlar yaşamışsınız askerinle ara vermeyimi karar verdiniz benmi yanlış anladım :44:

yok canım acemiliğinde oldu o şu 2 aydır aş tek kavgamız olmadısenn askerinle nasıl durumlar

hahahaha resilliğime bak sen askeriyle kavga etme konusu geçince hemen atlıyom ama soru başka yarene gelmiş sanırsam

canım evet öyleydi ama çok şükür barştık bizm aramız 14 saat kadarmış işte valla hasretten başımıza vurdu ikimzde yedik birbirmzi çok şükür sonunda anlaştık artık gelesiye kadar bir daha kavga etmeyiz 8 aydır görmüyoruz bundan oldugunu biliyrdm neyse onu çook seviyorum ben ya Allah sevenleri ayırmasın

walaa havalar gıbıı degısskennn bıraaazz:90::90::90: alamukk ıdare edıozz bee tatlımmm sızınn nasıll bakalımm sen napptıınnn ıımısınn saglıgınn nasıllll

hahahaha resilliğime bak sen askeriyle kavga etme konusu geçince hemen atlıyom ama soru başka yarene gelmiş sanırsam
kuzummm olurmu öyle şey ne rezilliği halimizi hatrımızı soruoruz nasılsa hepimizin

Ohhh çok sevindim canım özlemdendir tabi umarım bir daha sorun yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…