nerde kaldı senin o bizi motive eden hallerinzorda olsa geçiyo geçiyo demedin miiii bakkk geçiyo canım biliyorum çooooooooooooook zor ama geçiyooo
ben geldim ben geldimmm kızlar nasılsınız bakalım
neyini yapamadın canım
kk de anlatıyodu bende ordan yapmıştım baka bakak sende bi bak belki yaparsın bilsem yapardım ama hatırlamıyorumki
anaaammmm kıyamammm sanaaa annneemmmüzülmeee tamemmııı senn ben burdayıımm uzulmuyommm geıcııyooo ısteee bakk b gunnde bıtttıııı
evlilik çizelgesini diyon sen evet her dedini yaptım şimdi ticker factor den ekle diyo onuda yaptım kaydete basıyom yok olmıııı
hoşbuldum canlarım çok şükür iyiyim
tugcecim ya vallla şehr dışına cıktım geldim sonra ne burda ne msn karşılaşamadık valla özledim sizleri
ecm senin nasıl gidiyor canım
afferim sana bak heh böleeeeeeee napan bebeğim nasıl oldunnn
hoşbuldum canlarım çok şükür iyiyim
tugcecim ya vallla şehr dışına cıktım geldim sonra ne burda ne msn karşılaşamadık valla özledim sizleri
ecm senin nasıl gidiyor canım
anam yok vallah olmuo bende çizelgesiz asker bekliiim:26::26::26::26::26:http://dwdf.daisypath.com/E3Lnp2.png bak canım böle olcak sonunda png olması lazım yoksa çıkmıyo
afiyet olsun bebeeemdemıııı canım yıkılmadıkk ayaktayıkkknapımm otırımmm valla nesscafeee ıcımmm
napımm ıyıımm bıraassdahaa artıkk bole cok bıtkın oluyorummm zor bırazzcıkk
bende herşey aynı canım sen nasılsın ?
sorunlar yaşamışsınız askerinle ara vermeyimi karar verdiniz benmi yanlış anladım :44:
evlilik çizelgesini diyon sen evet her dedini yaptım şimdi ticker factor den ekle diyo onuda yaptım kaydete basıyom yok olmıııı
yok canım acemiliğinde oldu o şu 2 aydır aş tek kavgamız olmadısenn askerinle nasıl durumlar
canım evet öyleydi ama çok şükür barştık bizm aramız 14 saat kadarmış işte valla hasretten başımıza vurdu ikimzde yedik birbirmzi çok şükür sonunda anlaştık artık gelesiye kadar bir daha kavga etmeyiz 8 aydır görmüyoruz bundan oldugunu biliyrdm neyse onu çook seviyorum ben ya Allah sevenleri ayırmasınbende herşey aynı canım sen nasılsın ?
sorunlar yaşamışsınız askerinle ara vermeyimi karar verdiniz benmi yanlış anladım :44:
du bakim söle bana şafak tarihin hesabınca ne zamn oluo
anam yok vallah olmuo bende çizelgesiz asker bekliiim:26::26::26::26::26:
afiyet olsun bebeeemamaaan öle deme en asından gün öldürüyon askerin nasıl aranuz nasıl kuzu
yok canım acemiliğinde oldu o şu 2 aydır aş tek kavgamız olmadısenn askerinle nasıl durumlar
9 ay 3gün canım
kuzummm olurmu öyle şey ne rezilliği halimizi hatrımızı soruoruz nasılsa hepimizinhahahaha resilliğime bak sen askeriyle kavga etme konusu geçince hemen atlıyom ama soru başka yarene gelmiş sanırsam
canım evet öyleydi ama çok şükür barştık bizm aramız 14 saat kadarmış işte valla hasretten başımıza vurdu ikimzde yedik birbirmzi çok şükür sonunda anlaştık artık gelesiye kadar bir daha kavga etmeyiz 8 aydır görmüyoruz bundan oldugunu biliyrdm neyse onu çook seviyorum ben ya Allah sevenleri ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?