- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
walaa havalar gıbıı degısskennn bıraaazz:90::90::90: alamukkıdare edıozz bee tatlımmm sızınn nasıll bakalımm sen napptıınnn ıımısınn saglıgınn nasıllll
dr işi 1 hafta alır die gitmiyom canım:26::26::26::26:hiiiiiiiiiç sıkma canını bebeeem son zamanlar hep böle oluyolarmış heyecandanerkeklerin hecanı bile dert
amin canım yaaa hepimiz özlemden geriliyorusssscanım evet öyleydi ama çok şükür barştık bizm aramız 14 saat kadarmış işte valla hasretten başımıza vurdu ikimzde yedik birbirmzi çok şükür sonunda anlaştık artık gelesiye kadar bir daha kavga etmeyiz 8 aydır görmüyoruz bundan oldugunu biliyrdm neyse onu çook seviyorum ben ya Allah sevenleri ayırmasın
ayyy benim için uraşıyon mu canım yaaaa9 ay 3 gün hangi tarihe denk geliyo bide ne yazlım altına:
kuzummm olurmu öyle şey ne rezilliği halimizi hatrımızı soruoruz nasılsa hepimizin
Ohhh çok sevindim canım özlemdendir tabi umarım bir daha sorun yaşamazsınız
amin canım yaaa hepimiz özlemden geriliyorussss
ayyy benim için uraşıyon mu canım yaaaacanım normal şartlarda 11.02.2012de yanımda olması lasım ne yazarsan olur hepimizin duygular aynııı
dimeeee ama bendeki sazanlık deil sankim
anaammm vallaa çekılmıyoooo bolee derrttanladımm bakk gıttt sakınn bırakkmaa olerrmıı saglıgınn sonuccta canım benımmm
Ne sazanlığı yahuu
sanada gelıyooduu mentolden sonraa sımdıııamaa sen yaptınnn özur dılerımmm
amaaan kendimi bi saldım ki sormaaa....
sana bi haber verim ak bizim burda 2 yıldır beni isteyen kadın var ve benim askımı tanıyo geçen torunu olcak die hayrlı olsuna gittik yüsünü çıkar parmağndan seni alım dyooo
amaaan kapıyalım konuu utandımmmnapan bakim sen
sennn hele delüyee bakk gııı teyzee senn nedıyonn desydınnn ... sınır oluorumm hee bolee bızım dukyanada gelıyooo dengesızz oglunu getırmıss gozz kass yapıyoo yok yurt dısımda fılannnbenn kaldımm boleee aslında akusukluyduuu ama askerımınn sılahı var vururr benuuu
ewweett ıyımmm şekerrcımmm sen nasılsınnn bakımmm
hahaha bununda 2 evi arabası var ama bbenimki kumamla gelir sırayla vurur
askere gitmeden caddede görüp onun yanındada dediydi kaldıydık biz askumda dediydi bekle gebbertip geliyom diye gördüğü halde konuşuyo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?