Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zaten onun benı bulmasının ımkanı yok ıletişim kuramayız yanı.
ama ugurlada 3 gündür sürekli kavga ediyoruz . onunda neolacağı belli değil of of of

Canım çok normal sende biliosun tabi ki kavga ediceksiniz ama sık dişini biraz daha

ya benım ona olan hıslerım cok farklıydı çok kişiyi aldattım onun bı sozuyle ama toplasan 1 ay bıle cıkmadık onla. uğur olmasaydı suanda ben bı yolunu bulur konusurdum onla ama uğur var . zaten uğura karşı suanda hislerim hiç yok gibi.sadece gelmesini bekliyorum..
bende uzun zamandır görmuyodum. dün aklımdan geçmişti acaba geldımı keşke görsem dıye bugun çıktı karşıma . hemde bugun 3 eski sevgilimi birden gördüm lanetli bugun

waaaww senınnkıı tıpık bır enttrıkaa olmuss canummm 3 bırdenn ıstesenn gelemzzlerr vallaa senn sakınn kafanıı takmaaa bakk senıınn askerınn varr tammmı canım

kızlar iyi geceler
keyifler nasıl bakalım
yanlış anlama canım gizz ama sevgilinle kavga ediyorsan bile sevdğin varken başka bir erkeğin hmde bitmiş gtmiş bi erkeğin seni heyecanlandırması biraz ilginç ve pekde hoş değil kimse ile ilişkin olmaz o zman bi ihtimal verebilrim ama hayır diyememek te kötü oturup ilişknizi gözden geçir bence ltfn söyledklermide yanlş anlama eğer tepkim sert geldi ise

iyi geceler canım hoşgeldin

askere gittikten sonramı düşüncelerin deişti gizzz bak şimdi arkadaşım söledi yarın askeri geliyo ve bugün ayrılmışlarr
yanlış ve ani kararlar verme

waaaww senınnkıı tıpık bır enttrıkaa olmuss canummm 3 bırdenn ıstesenn gelemzzlerr vallaa senn sakınn kafanıı takmaaa bakk senıınn askerınn varr tammmı canım
vala ya bugun iğrenç bi gundu

düşüncelerinde haklısın bende böyle düşünüyorum o yuzden kendımı kötu hıssedıyorum zaten. ama düşündüklerim onlar. kımseyle paylaşamadım size yazmak istedim.

dizi gibi maşallah entrikalar 3ü bir arada
aynen zaten hepsi birbirini tanıyo
askere gittikten sonramı düşüncelerin deişti gizzz bak şimdi arkadaşım söledi yarın askeri geliyo ve bugün ayrılmışlarr
yanlış ve ani kararlar verme

evet askere gittikten sonra oldu herşey . kavgalardan kıskançlıklardan hakaretlerden sonra baya bi soğudum. ondan duymadığım hakaret kalmadı. yinede sustum ama içimdekiler ona karşı olanlar gitti birer birer.

iyi geceler canım hoşgeldin
hoşbuldum canım nasılsın
organiğim sen nasılsn
kardelen canım ya inan ne kadar heyecanlı olduğunu burdn hissediyorum ne mutlu sana ne giyeceksn bakalım askerini karşılarken

hoşbuldum canım nasılsın
organiğim sen nasılsn
kardelen canım ya inan ne kadar heyecanlı olduğunu burdn hissediyorum ne mutlu sana ne giyeceksn bakalım askerini karşılarken

saol canım iyiyim sen nasılsınn ?

hoşbuldum canım nasılsın
organiğim sen nasılsn

ıımmm mentolüüüümm civanımmm sen nassınnn bakımm askeınnlee masjlasıyodunnn galıbaa bır ara gırıdınn cıkıtınnn

neyse kızlar ben çıkıyorum :80:
benı kötu tanımayın olur mu yada yanlış anlamayın :26:
bugun içim çok doldu size anlatmak istedim sadece

bende ve benim gibi birçok asker sevgilisi işitti o lafları hatta işitiyoo...bu sizin aranısdaki sevgiye bağlı fazla yorum yapamam ama her nolursa olsun askerde o yapıcağın en önemsiz şey bile onun için çok önemliii

bu arada ben yatıyom kıslar mentoluuum organikimmm ecmmmmm denis878 veee tüm kıslaaar öptüm sizleri

Son düzenleme:
neyse kızlar ben çıkıyorum :80:
benı kötu tanımayın olur mu yada yanlış anlamayın :26:
bugun içim çok doldu size anlatmak istedim sadece

Saçmalama canım neden kötü tanıyalım sen sakin kafayla otur düşün bence :)
İyi geceler tatlım:80:

kıslar geri geldim şafak attığ kaçıcam hemen erken kalkmam lazımmm iyi gecelrrr hepinize öpüyorum sizlerrr
ŞAFAK 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…