zaten onun benı bulmasının ımkanı yok ıletişim kuramayız yanı.
ama ugurlada 3 gündür sürekli kavga ediyoruz . onunda neolacağı belli değil of of of
ya benım ona olan hıslerım cok farklıydı çok kişiyi aldattım onun bı sozuyle ama toplasan 1 ay bıle cıkmadık onla. uğur olmasaydı suanda ben bı yolunu bulur konusurdum onla ama uğur var . zaten uğura karşı suanda hislerim hiç yok gibi.sadece gelmesini bekliyorum..canım kendine gel bence askere gitti sevdiğin gezmeye değil kavgalar çok normal hem zaaf ne demek ayrılmışınız ve BİTMİŞ şimdi yeni bir insana beklicem diyosun ve sevgilini görünce kalbin mi çarpıyor....
bende uzun zamandır görmuyodum. dün aklımdan geçmişti acaba geldımı keşke görsem dıye bugun çıktı karşıma . hemde bugun 3 eski sevgilimi birden gördüm lanetli buguncanııııımm benımmm merakk etmeeebenımdee oleee napalımmm ozamnn bak bı sarkıı patlatımm keyyfımızzz gelsınnnBENDENNN SELAMMM SOLEYINNN BUTUNN ASKLARIMAAA SANA GELSINNN Aynısı bana 3 gun once oldu ama benn facede resmının gorunce oldumm kendısınıı gorsemmm ne olurduu kımbılırrr
iyi geceler şafakçı güzellerii...:79:
şafak= 9
kalbim yerinden çıkacak kızlar yaa...onu görücem inanamıyorumm...
ya benım ona olan hıslerım cok farklıydı çok kişiyi aldattım onun bı sozuyle ama toplasan 1 ay bıle cıkmadık onla. uğur olmasaydı suanda ben bı yolunu bulur konusurdum onla ama uğur var . zaten uğura karşı suanda hislerim hiç yok gibi.sadece gelmesini bekliyorum..
bende uzun zamandır görmuyodum. dün aklımdan geçmişti acaba geldımı keşke görsem dıye bugun çıktı karşıma . hemde bugun 3 eski sevgilimi birden gördüm lanetli bugun
waaaww senınnkıı tıpık bır enttrıkaa olmusscanummm 3 bırdenn ıstesenn gelemzzlerr vallaa senn sakınn kafanıı takmaaa bakk senıınn askerınn varr tammmı canım
kızlar iyi geceler
keyifler nasıl bakalım
yanlış anlama canım gizz ama sevgilinle kavga ediyorsan bile sevdğin varken başka bir erkeğin hmde bitmiş gtmiş bi erkeğin seni heyecanlandırması biraz ilginç ve pekde hoş değil kimse ile ilişkin olmaz o zman bi ihtimal verebilrim ama hayır diyememek te kötü oturup ilişknizi gözden geçir bence ltfn söyledklermide yanlş anlama eğer tepkim sert geldi ise
vala ya bugun iğrenç bi gunduwaaaww senınnkıı tıpık bır enttrıkaa olmusscanummm 3 bırdenn ıstesenn gelemzzlerr vallaa senn sakınn kafanıı takmaaa bakk senıınn askerınn varr tammmı canım
kızlar iyi geceler
keyifler nasıl bakalım
yanlış anlama canım gizz ama sevgilinle kavga ediyorsan bile sevdğin varken başka bir erkeğin hmde bitmiş gtmiş bi erkeğin seni heyecanlandırması biraz ilginç ve pekde hoş değil kimse ile ilişkin olmaz o zman bi ihtimal verebilrim ama hayır diyememek te kötü oturup ilişknizi gözden geçir bence ltfn söyledklermide yanlş anlama eğer tepkim sert geldi ise
aynen zaten hepsi birbirini tanıyodizi gibi maşallah entrikalar 3ü bir arada
askere gittikten sonramı düşüncelerin deişti gizzz bak şimdi arkadaşım söledi yarın askeri geliyo ve bugün ayrılmışlarr
yanlış ve ani kararlar verme
hoşbuldum canım nasılsıniyi geceler canım hoşgeldin
hoşbuldum canım nasılsın
organiğim sen nasılsn
kardelen canım ya inan ne kadar heyecanlı olduğunu burdn hissediyorum ne mutlu sana ne giyeceksn bakalım askerini karşılarken
valllaa canımm benımm nasılsınn bakaMMM sennn hee
hoşbuldum canım nasılsın
organiğim sen nasılsn
kardelen canım ya inan ne kadar heyecanlı olduğunu burdn hissediyorum ne mutlu sana ne giyeceksn bakalım askerini karşılarken
neyse kızlar ben çıkıyorum :80:
benı kötu tanımayın olur mu yada yanlış anlamayın :26:
bugun içim çok doldu size anlatmak istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?