Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selaammm mılllettt nasılsınızzz bakımmm
keyıflerrr hoşemiii bakamm
bekleee benııı 2li haneleree son 15 gün ve sonaa yavaaşşşçaa gelsınn plakalaarrr :86::86::86:
vee sonraa gelsınnn askımmm

vursunn davulllaarrr çalsınnn zurnalaaarrrr
OYNASINNNN AYFERRRR CIKKK
ÇÜNNKİMMM O BUNUUU HAKEDIYOOO:86::86::86:

ohhhhhhhhhhhhhh yandannnn yandannnn hep beraberrrrrr böle tek olmassss:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

selinimmm benim mikrobum var kendi kendine çoğalıyomuşşş

canım yaaa olsun er yada geç askerliğin bitmiş oldunu bilmek bile yeter valla
anaammm sagolll canummm agzundann balll damlıyooo kaymakıımmm

oyhhhhh kurban kıs sanaaaabitti bebem bitti sonra beni ziyarete gel ama tamam mııı

ohhhhhhhhhhhhhh yandannnn yandannnn hep beraberrrrrr böle tek olmassss:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

selinimmm benim mikrobum var kendi kendine çoğalıyomuşşş

allahhh senüüü netmesınn yawwriii sennn bırann once ılesss bakkk ASKERINNN GELCEKKK sen halaa nasılsınnn yaahuu en sonunda daykk yıcenn baahhhk cünkiii
askerınede bulastırcan mukrobuu cocukk cagızz hasta olmasınnn

ahhhhh selinimmm ahhh oda hasta olmuşşş yaaaa tam mikrobik aşuklar oldukkk inş. o gelene kadar düzelrim diye umut ediyorum ama 30 gğn kullncn tekrar test yapıcaz feln dedi kötümü anlamaıdm ama olsunnn

ahhhhh selinimmm ahhh oda hasta olmuşşş yaaaa tam mikrobik aşuklar oldukkk inş. o gelene kadar düzelrim diye umut ediyorum ama 30 gğn kullncn tekrar test yapıcaz feln dedi kötümü anlamaıdm ama olsunnn

anammm bakk gordunnmuuu sızııı dezenfee etmekkk boynumunnn borcuu olduuu savununnn uleeeyyynnn
canımmm buyukk ıhtımalll vırall bışiii var demekk tekrar yaptırcakk ama ole onemlı bısıı cıkmamıstırr para kazancakkyaa ÇAKALL. sen tekrarr gel yeewrummm demşşştirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…