Herkes öle dioda bendemi bi gariplik var banada tam tersi 100den sonrası nasıl geçti anlamadım:nazar:
saoll canım hep birlite oyanıcazz merk etme hepmizzz geçsin gitsin şaatler günlerrrr
aynen canım kıyamam yaa önceden 2gün göremeyince fena oluyodu...hem bende çooook ösledimmm
ne demek bebeeeemmmmnapıyosun bakım nasıl gidiyo son günler
yüzden sonrası çok kolay geçtide ama bu son günler bayağı zorluyo beni :18:ama senin için geçiyosa ne güzel öyle olmak isterdim
hoşgeldin ecemimmmSelaammmmm:79::79:
Gözünüz aydın bitirmişsiniz allah bidaha ayırmasın
selaammm mılllettt nasılsınızzz bakımmm
keyıflerrr hoşemiii bakamm
bekleee benııı 2li haneleree son 15 gün ve sonaa yavaaşşşçaa gelsınn plakalaarrr :86::86::86:
vee sonraa gelsınnn askımmm
aminn canımmm inş.. seninde eaz kalmış bakkkk:82::82::82::82:
slm cnmmmSelaammmmm:79::79:
hazırlıklar nasıllllvalla kalbim skışıyo iyice patlıcakkk yakınndaaa
selaammm mılllettt nasılsınızzz bakımmm
keyıflerrr hoşemiii bakamm
bekleee benııı 2li haneleree son 15 gün ve sonaa yavaaşşşçaa gelsınn plakalaarrr :86::86::86:
vee sonraa gelsınnn askımmm
canımm hazırlıklar tamamda hemen hemen göremicem bi kaç gün sonra görebillcem o yüzden şu an panik yok ama son gün bilemiyorumm
bende son 1 saatii karşılaşmamızı düşünmeye çalışyorum ama olmuyo yawwwŞimdiden kalbimin sesi sanki dışardan duyulcakmış gibi son 2 günü düşünemiyorum mutluluk heyecan şaşkınlık hepsi bi arada :97:
vursunn davulllaarrr çalsınnn zurnalaaarrrr
OYNASINNNN AYFERRRR CIKKK
ÇÜNNKİMMM O BUNUUU HAKEDIYOOO:86::86::86:
slm cnmmm
hazırlıklar nasıllll
geliyo selinim sabretbtck bu gnlerde bk yedin 15 ayııı
canım yaaa olsun er yada geç askerliğin bitmiş oldunu bilmek bile yeter vallacanımm hazırlıklar tamamda hemen hemen göremicem bi kaç gün sonra görebillcem o yüzden şu an panik yok ama son gün bilemiyorumm
bende son 1 saatii karşılaşmamızı düşünmeye çalışyorum ama olmuyo yawww
anaammm sagolll canummm agzundann balll damlıyooo kaymakıımmm
ohhhhhhhhhhhhhh yandannnn yandannnn hep beraberrrrrr böle tek olmassss:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
selinimmm benim mikrobum var kendi kendine çoğalıyomuşşş
canım yaaa olsun er yada geç askerliğin bitmiş oldunu bilmek bile yeter valla
oyhhhhh kurban kıs sanaaaabitti bebem bitti sonra beni ziyarete gel ama tamam mııı
allahhh senüüü netmesınn yawwriii sennn bırann once ılesss bakkk ASKERINNN GELCEKKK sen halaa nasılsınnn yaahuu en sonunda daykk yıcenn baahhhk cünkiii
askerınede bulastırcan mukrobuu cocukk cagızz hasta olmasınnn
ahhhhh selinimmm ahhh oda hasta olmuşşş yaaaa tam mikrobik aşuklar oldukkkinş. o gelene kadar düzelrim diye umut ediyorum ama 30 gğn kullncn tekrar test yapıcaz feln dedi kötümü anlamaıdm ama olsunnn
kızzzz durr helee bakammm dahaa 114 günn varrrçoookkk gelemmmıı tabııı gelırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?