Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafakçı güzellerimmm, gelemiyorum çok yoğunum, düğün hazırlıkları falan, Şafak atarsa 18 olucak inşallah..

bilmiyorummm canımmm amannn battı balık yann giderrr ama öksürük feln geçmiyo hiç uyutmuyoda beni valla biz bi sana uğrayalım yaw salında biz ilk başta istanbulda bulıuşcaktık ama sonra vazgeçtik

bilmiyorummm canımmm amannn battı balık yann giderrr ama öksürük feln geçmiyo hiç uyutmuyoda beni valla biz bi sana uğrayalım yaw salında biz ilk başta istanbulda bulıuşcaktık ama sonra vazgeçtik

anaaammm ugrasaydınızzz kuzummm benımmm kıyamammm yaa dogruu duzgunn bı doktoraa gıt cenımm bırak ozelı fılann yaa iç hastalıklarınaa gıtt bebeemmm:26::26::26::26::26:

hayırdır canım nolduuu:18::18::18::18::18:

ne oldu canım:44::44::44:

bugun annemle yuruyus yapıyoduk birden eski sevgilimi gördüm
ilk aşkımı
yanımdan geçti sonra baya bı önlu arkalı yuruduk ama yanımdan geçerken baya kötu oldum kalbım atmaya başladı heycanlandım
3 yıldır görmuyodum askerdeydı yenı gelmiş
garip hissettim birden kendımı moralım bozuldu . ona karşı hep bi zaafım var

canım bende ilk aşkımı gördüğümde tuhaf olurum ama bu öle kalp atması felan şeklinde olmas duygularına dikkat et canım sevdiğin askerde aklın gönlün hep sana oyun oynucak kanma

canım bende ilk aşkımı gördüğümde tuhaf olurum ama bu öle kalp atması felan şeklinde olmas duygularına dikkat et canım sevdiğin askerde aklın gönlün hep sana oyun oynucak kanma

of ama gerçekten çok kötu oldum 5 sene falan koşmuştum onun peşinden. nedense ona hiçbi zaman hayır dıyemıyorum

of ama gerçekten çok kötu oldum 5 sene falan koşmuştum onun peşinden. nedense ona hiçbi zaman hayır dıyemıyorum

Canım saçmalama ne demek hayır dıyemiyorum senin iraden yokmu düşünme onu aklına sevgilini getir beraber geçirdiğiniz güzel günleri,bitmiş gitmiş birşey içinde bu tarz şeyler düşünme hayır diyemiyorum gibi..Sevgilin askerde diye böyle bir boşluğa düşmüşsündür tatlım

zaten onun benı bulmasının ımkanı yok ıletişim kuramayız yanı.
ama ugurlada 3 gündür sürekli kavga ediyoruz . onunda neolacağı belli değil of of of

zaten onun benı bulmasının ımkanı yok ıletişim kuramayız yanı.
ama ugurlada 3 gündür sürekli kavga ediyoruz . onunda neolacağı belli değil of of of

canım kendine gel bence askere gitti sevdiğin gezmeye değil kavgalar çok normal hem zaaf ne demek ayrılmışınız ve BİTMİŞ şimdi yeni bir insana beklicem diyosun ve sevgilini görünce kalbin mi çarpıyor....

canııııımm benımmm merakk etmeeebenımdee oleee napalımmm ozamnn bak bı sarkıı patlatımm keyyfımızzz gelsınnn BENDENNN SELAMMM SOLEYINNN BUTUNN ASKLARIMAAA SANA GELSINNN Aynısı bana 3 gun once oldu ama benn facede resmının gorunce oldumm kendısınıı gorsemmm ne olurduu kımbılırrr

iyi geceler şafakçı güzellerii...:79:

şafak= 9

kalbim yerinden çıkacak kızlar yaa...onu görücem inanamıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…