anammm bakk gordunnmuuu sızııı dezenfee etmekkk boynumunnn borcuu olduuu savununnn uleeeyyynnn
canımmm buyukk ıhtımalll vırall bışiii var demekk tekrar yaptırcakk ama ole onemlı bısıı cıkmamıstırr para kazancakkyaa ÇAKALL. sen tekrarr gel yeewrummm demşşştirrr
Şafakçı güzellerimmm, gelemiyorum çok yoğunum, düğün hazırlıkları falan, Şafak atarsa 18 olucak inşallah..
öle çok diyon ama hiçte yok yane ne kadı surda kısss 460la başladık hatrlatırımmmm
bilmiyorummm canımmm amannn battı balık yann giderrr ama öksürük feln geçmiyo hiç uyutmuyoda benivalla biz bi sana uğrayalım yaw salında biz ilk başta istanbulda bulıuşcaktık ama sonra vazgeçtik
kızlar moralım bozuk ya kendımı kötu bişi yapmışım gibi hissediyorum
Hoşbulduk ayferimm nasılsınhoşgeldin ecemimmm
aminn canımmm inş.. seninde eaz kalmış bakkkk:82::82::82::82:
slm cnmmm
hazırlıklar nasıllll
geliyo selinim sabretbtck bu gnlerde bk yedin 15 ayııı
Hoşbulduk ayferimm nasılsın
naber canım nasılsınn
iyiyis çok şükür anacım bekle bekle veeeee bekleeeee
hayırdır canım nolduuu:18::18::18::18::18:
ne oldu canım:44::44::44:
bugun annemle yuruyus yapıyoduk birden eski sevgilimi gördüm
ilk aşkımı
yanımdan geçti sonra baya bı önlu arkalı yuruduk ama yanımdan geçerken baya kötu oldum kalbım atmaya başladı heycanlandım
3 yıldır görmuyodum askerdeydı yenı gelmiş
garip hissettim birden kendımı moralım bozuldu . ona karşı hep bi zaafım var
canım bende ilk aşkımı gördüğümde tuhaf olurum ama bu öle kalp atması felan şeklinde olmas duygularına dikkat et canım sevdiğin askerde aklın gönlün hep sana oyun oynucak kanma
of ama gerçekten çok kötu oldum 5 sene falan koşmuştum onun peşinden. nedense ona hiçbi zaman hayır dıyemıyorum
Canım saçmalama ne demek hayır dıyemiyorum senin iraden yokmu düşünme onu aklına sevgilini getir beraber geçirdiğiniz güzel günleri,bitmiş gitmiş birşey içinde bu tarz şeyler düşünme hayır diyemiyorum gibi..Sevgilin askerde diye böyle bir boşluğa düşmüşsündür tatlım
zaten onun benı bulmasının ımkanı yok ıletişim kuramayız yanı.
ama ugurlada 3 gündür sürekli kavga ediyoruz . onunda neolacağı belli değil of of of
bugun annemle yuruyus yapıyoduk birden eski sevgilimi gördüm
ilk aşkımı
yanımdan geçti sonra baya bı önlu arkalı yuruduk ama yanımdan geçerken baya kötu oldum kalbım atmaya başladı heycanlandım
3 yıldır görmuyodum askerdeydı yenı gelmiş
garip hissettim birden kendımı moralım bozuldu . ona karşı hep bi zaafım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?