- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
oyy kuzum Allah askerine kolaylık versin sanada sabır
selam arkadaşlar çok üzgünüm çok morelim bozuk askerim kocam şırnağa düştü yıkıldım
üzülme cnm hayırlısı olsunarkadaşımın kardeşide şırnakta yaptı dün geldi bile
Bizim bu özlemler kaç aya giderilir acaba heralde askerlik kadar ancak
benimde bir akrabam yaptı hergün aklımız ondaydı her şehit haberinde ağlıoduk acaba die çok zor çok allaha emanet kocam artık mehtaba bile sevinemiorum
hoşgeldin cnm evt şırnak
allah yardımcıları olsun kuzum üzülmeDualarımız askerlerimizle :97:
amin cnm allah hepsinin yardımcısı olsun inş.
inş. biticek ama burda hergün aklım hep onda olucak neler yaşıcağımı biliorum ıspartada bile o kadar içim yanıodu yemeden içmeden kesilmiştim şimdi dahada kötü olucam ona bişey belli etmedim oda bana belli etmedi ama içi çok buruktu söylenicek kelime bile bulamıorum çok zor bişey
Çook üzülmüştür ne haldedir şimdi kıyamam yaa,deryacım mehtaplar paha biçilemez askerliğin en müthiş yanı çok ii değerlendir aşkınla zamanını
inş. biticek ama burda hergün aklım hep onda olucak neler yaşıcağımı biliorum ıspartada bile o kadar içim yanıodu yemeden içmeden kesilmiştim şimdi dahada kötü olucam ona bişey belli etmedim oda bana belli etmedi ama içi çok buruktu söylenicek kelime bile bulamıorum çok zor bişey
selam kızlarrr
zten intikalde cnm görüşemioruz yarın belki msj atarsen moralini bozma ki aşkında çabucak toparlansın :44:
olumlu düşünüorum ama ne olursa olsun oraya giden kocam iyide olsa sonuçta gittiği yer kötü bunu bilmem yetioDularımız sizinle cadıcım yıpratma kendini kötü şeyleride at kafandan olumlu düşün ki olumlu olsun
canım biz mehtabı pek iyi değerlendiremeyeceğiz galiba, çok sinirim bozuk, kayınpederim rahatsızlandı, aşkım gelince onun işlerini yapacak
tatlım, üzüntünüzü içinize atmayın, biyerden patlak verir yoksa... elden bişey gelmez, sadece dua edicez sedam
selam tatlım:80:
selam tatlım:80:
canım biz mehtabı pek iyi değerlendiremeyeceğiz galiba, çok sinirim bozuk, kayınpederim rahatsızlandı, aşkım gelince onun işlerini yapacak
olumlu düşünüorum ama ne olursa olsun oraya giden kocam iyide olsa sonuçta gittiği yer kötü bunu bilmem yetio
naber deryacım sizin belli oldumu yeriniz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?