Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

DERSASYSBSBAŞARI 2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI90--- 2061 - TİCARET HUKUKU67--- 2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON60--- 2063 - KAMU MALİYESİ97--- 2064 - İSTATİSTİK81--- 2250 - İKTİSAT TEORİSİ84--- 2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ40--- Atatürk ilk. ink. tarihi çalışmam gerek bu durumdaa

heyy maşallah be tebrik ederim canım çk güzel notlaruınnn

Hayırlı teskereler, Allah kavuştursun

cok cok cok cok sevındım arkadasım cadıkazanına uzuldum sırnaga cıkmıs allah sabır versın sende gıdersın ayda bır bnm gıbı artık sonrada bır bakmısız bıtmıs
Aynen, ben de çok üzüldüm ona dün, hatta kendi sevincimi bile unuttum
Ama herşeyin hayırlısı, bence çok rahat edecek şırnakda, küçük köy karakolunda.
Allah bütün askerlerimizi bize kavuştursun, onları korusun
Bakalım, gidebilecekmiyim, bi gitsin yerleşsin de yerin, bakıcaz artık
artık yalnız gitmeye ikna etmem lazım onu

hehehe kaynana gibi konuştum di me?
Kızımıza layık mı öğrenmemiz lazım tabi Hımm malimüşavir hee, iyi bakalım, ama kendi mi müşavir yoksa müşavirin yanında mı çalışıo, iyi öğren:44: askerliğini yapmış olması ise tam bonus yani, şafak beklemiceksin
Hayırlısı olsun canım, inşallah çok mutlu olursun

kızlar herkese cumalar yemekte olanlara afiyet olsun
sınav sonuçlarım çok şükür 90 ve 70 arası bir tek tarihim iç açıcı değil ona da çalışacağız artık

hehehe
bir şirkete bağlı olarak malimüşavirlik yapıyor şekerim
kesinlikle yanii aman benden uzak dursun hiç çekemem 15 ay çektim birde 6 ay tatmıyım mümkünse
2 yıllık bir ilişkisi olmuş siz ama hiç üzmemiş kızı kızbencilllik yapmışş.izmire taşınmasını istemiş..ondan dolayı ayrılmışlarrrr

kızlar herkese cumalar yemekte olanlara afiyet olsun
sınav sonuçlarım çok şükür 90 ve 70 arası bir tek tarihim iç açıcı değil ona da çalışacağız artık

saol canım herkes tarihe çakmış yahu şuraya bak benimki 20 ya yuhh dedimmm gerçi açlışmamıştım ya hoşş

sen 15 ayın hepsini bitirmiş miydin önceki ilişkinde?:26: Ayy aman bidaha asker yolu bekletmesin Allah , çok zor Ehh hadi bakalım, hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin:123:

yemek vakti hatunlarr Afiyet olsunnn
Afiyet olsun canikom

vallahi çok uyuz birdeers ama ben dün bitirdim 15 üniteyi çok şükür atış nokta sorularını ezberleyerek

ben yarın alıcam ünite ünite çıkmış soruları alıp onlara bakıcam, kavramaya çalışcam 28 gün kaldı artık konu çalışmak zor :97:

sen 15 ayın hepsini bitirmiş miydin önceki ilişkinde?:26: Ayy aman bidaha asker yolu bekletmesin Allah , çok zor Ehh hadi bakalım, hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin:123:

Afiyet olsun canikom

evet canım hepsini bitirdim geldikten 2 -3 ay sonrada ayrıldık..amin canım görende evleniyor sancakk kuzum ya:))

ben yarın alıcam ünite ünite çıkmış soruları alıp onlara bakıcam, kavramaya çalışcam 28 gün kaldı artık konu çalışmak zor :97:

bende soru ezberliyorum konu çalışamam ama t.hukukuna malesef konu çalışmalıyımmm 1 ünitede 2 sayfa tıka basa dolu boş yer yok vallahii
anam o kadar kaldı mı kızzz:26:4 hafta daha bir uzun geliyordu gözümeee benim

selam kızlaaaaar...

yarın çarşımız kilitlenmişti nişanlım konuşmuş bütün çarşılar açılmış..

mehtabımız 1

şafağımız 44

yarın bu saatlerde nişanlımın yanında olucam Allah'ın izniylee

ayy 28 gün yaa bırak 4 haftayı çok çalışmamız lazım çook :18:

merhaba kızlar:80:

merhaba canımm

süpermiş gözün aydınn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…