Bana da önce hakari yüksekova dedi, sonra şaka yaptım dedi, gelince bunun hesabını soracağım ondan, ölüyorum sandım o anPeki ne zaman izine geleceğini söyledi mi canım?
Peki avusturya'ya gitmek zorunda mısın? yani neden avusturya, özel bi nedeni var mı? Kaç aldın ygs'den?
bana hafta sonu 14 gün sonra gelcem demişti ama 2 gün öcne konuşurken zaten 6-7 günüm kaldı dedi ben naısl yani 12 gün sonra gelmiyomusun dedim aa öle demiştim dimi doğru doğru dedi bilmiyorum süpriz mi yapcak naapcak. ben geçen sene ygs de 370 yapmıştım ama hiç memnun olmadığım için tekrar hazırlandım bu sene ama puanım artıcağına düştü şok içindeyim hala inanamıyoum. eğer istediğim olmassa ikinci sınavda mecburen avusturyaya gidicem çünkü en iyi eğitim orda. annem kesin kararlı onlar daha geçen sene yollicaktı ama ben bi sene daha denicem dedim. off bilmiyoum sonunda gdcem galba ama erkek arkdşm ne dcek ne düşnck hiç bilmyrm çok kötym:2::2:
hangi bölüm istiyorsun peki? Geçen yıla gör çok mu düşük puanın? çok fazla bu yeni sistemden anlamıyorum ama fena bi puan da değil 370. Bence avusturyaya gitme, yani askerinin fikri ne bilmiyorum ama ben onun yerinde olsam istemezdim
yine de hayat senin hayatın, sen ne istersen onu yap, en doğru karar yüreğinin istediğini yapmaktır canım
Önemli olan senin avusturyaya gitmeyi isteyip istememen, annen okumucak orada, sen okuyacaksın. Sen istemedikten sonra da zorla gönderecek değiller ya:26:yüreğim tabiki burda kalmak istiyo ne yapcam ben orda onsuz... ama bu seneki puanım bundan baya düşük yani ben hukuk için bi sene daha hazırlandım ama bu puanla önünden bile geçemem şaka gibi!! artık uluslar arası fln okcam.. istanbul dışı olursada avusturya ya gitmek daha iyi çnkü eğitimi burdaki ünv.lerden çok çok daha iyi.. bakcaz artık öbü sınavada griyimde.. ama annem başladı bile avusturyayı araştırmya ....
Önemli olan senin avusturyaya gitmeyi isteyip istememen, annen okumucak orada, sen okuyacaksın. Sen istemedikten sonra da zorla gönderecek değiller ya:26:
Bence bizim ülkemizde de istanbul dışında çok güzel eğitim veren üniversiteler var, hem okulun eğitimi en iyisi olsa nolucak, bence iş öğrencinin kendisinde biter. Üniversite okumak tabi ki gerekli ama okumak yetmiyor beggym, insanın kendini geliştirmesi gerekli. Yurtiçindeki ya da yurtdışındaki en iyi üniversitelerden mezun olmuş ama ot gibi yaşamış, hayatına kişiliğine birşey katamamış insanlar tanıyorum ben.
O yüzden canım sen önce ne istediğine karar ver, ama gerçekten ne istediğine, sonra bu fikrini erkek arkadaşınla paylaş, zaten senin istediğin şeye saygı duyacağına eminimYurtdışına gidersen de sabırla bekler seni, senin onu beklediğin gibi...
Bak ne güzel, erkek arkadaşının da imkanı var, beraber giderseniz hem birbirinize destek olursunuz orada, hem de birbirinizden uzaklaşmamış olursunuz. Allah gönlüne göre versin canım, bana da burada yazışmak, yazılanları okumak çok iyi geliyor, rahatlatıyor. Burada çok değerli arkadaşlar edindim, Dertlerimizi paylaşıp yükümüzü hafifletiyoruz. iyi ki gelmişim.inşallah canım.. evet babam bana hep der dün çok üzülüncede dedi. kızım sen ünv. okumasan bile çabalayarak biyerlere gelebilcek yetenektesin biz seni öyle yetiştirdik kendini bukadar suçlama yıpratma diye. aslında erkek arkadaşımın annes alman ve benm avusturyada gidiceğim yer tam almanyanın sınırında. içimden geçen onunda gelmesi ama bilmiyorum o burayı bırakır mı artık herşeyin ilacı zaman kimsenin yapabileceği bişey yok. çok teşekkür ederim desteğin için hep söylerim yine söylüyorum burdakiler bana hep güç veriyo iyiki katılmışım aranıza.
günaydın kızlardun askerımı yıne yoladım ızın bıttı neysekı sunun surasında 5 ay kaldı az daha sabredıcez neapalım ama cok agladık gıderken ama sabredıcez baska care yok
Şafak 17+2
Günaydın asker yaarenleri, ben kayınvalidemlerdeyim de bir kaç gündür, o yüzden giremiyorum nete malesefHepinizi de pek çok özledim, ama aşkımı herşeyden çok özledim :):)
Öpüyorum gözlerinizden :)
aallah şafağınaaarısı bizimde başımızaa
Bak ne güzel, erkek arkadaşının da imkanı var, beraber giderseniz hem birbirinize destek olursunuz orada, hem de birbirinizden uzaklaşmamış olursunuz. Allah gönlüne göre versin canım, bana da burada yazışmak, yazılanları okumak çok iyi geliyor, rahatlatıyor. Burada çok değerli arkadaşlar edindim, Dertlerimizi paylaşıp yükümüzü hafifletiyoruz. iyi ki gelmişim.
mervoşum hoşgeldin, Allah kavuştursun tatlım, izine gelmesi güzel de, göndermesi çok zor oluyo walla. Ama olsun, bak 5 ayınız kaldı artık, çoğu bitti azı kaldı yani, üzme kendini
maşallah
AÖF sonuçları açıklanmış kızlar sınava girenlerin sonuçlar nasıl?
tabii kuzum yaa, geçecek bitecek hayırlısıyla. Sen buralarda yokken neler oldu ama, hiç de merak etmiosun sormuosun yani usta birliğimizin nereye çıktığınıyok üzmüyorum cnm 10 hazıran gıdıcem yanına dogum gununebak dun bır bugun ıkı hemen gıtme hayallaerıne grdım bıle aman su 5 ayda bole bıttcek neapaılım :26:
ben 3 dersten cakmısım matematık 16dıger ıkı ders 37 bakalım fınalde neolcak
ben 3 dersten cakmısım matematık 16dıger ıkı ders 37 bakalım fınalde neolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?