o günler de gelir inşallah tatlımevet canım hepsini bitirdim geldikten 2 -3 ay sonrada ayrıldık..amin canım görende evleniyor sancakk kuzum ya:))
merhaba kızlar:80:
sağol tatlımsaol şekerim sanada
o günler de gelir inşallah tatlım
selam ecem nasılsın?
sağol tatlımnasıl geçio son günlerin
evet sınav sonuçlarını gördüm, kutlarım, çok güzel notlar almışsın, darısı finallere olsun. Benim aşkım da 4 dersten girmişti, sadece muhasebe den 50 almış diğerleri kötü yine
merhaba canımm
iyiyim canım sen nasılsınnn?o günler de gelir inşallah tatlım
selam ecem nasılsın?
evet sınav sonuçlarını gördüm, kutlarım, çok güzel notlar almışsın, darısı finallere olsun. Benim aşkım da 4 dersten girmişti, sadece muhasebe den 50 almış diğerleri kötü yine
selam kızlaaaaar...
yarın çarşımız kilitlenmişti nişanlım konuşmuş bütün çarşılar açılmış..
mehtabımız 1
şafağımız 44
yarın bu saatlerde nişanlımın yanında olucam Allah'ın izniylee
o günler de gelir inşallah tatlım
selam ecem nasılsın?
İyiyim canım saol sen nasılsınNasılsın canım ?
iyiyim ben de tatlım, günü bitirmeye çalışıyorum, napiyim:26:Nasılsın canım ?
iyiyim canım sen nasılsınnn?
İyiyim canım saol sen nasılsın
bende iyiyim saol,işmi değiştiriosun benmi yanlış anladım tatlım
iş değiştiriyorum tatlım X Bankasında grup müdürü asistanlığı yapıyordum şimdi Y ilaç firmasının İnsan Kaynakları Departmanına geçiyoruumm
insan işten çıkacağını bile bile çalışmak istemio di mi? iş yapası gelmez insanın öledarlanıyorum valla ne yalan söyleyeyim :44: bitsede gitsem artık yeni işimee
Teşekkür ederim tatlımaminn aynı performansı sağlayabilirim inş...
hangi dersleri var canım askerinin?
insan işten çıkacağını bile bile çalışmak istemio di mi? iş yapası gelmez insanın öle
Askerimin istatistik(16) , muhasebe(50), matematik(31), iktisat(37) var. Bu gidişle matematikten bu yıl da kurtulamayacak tembel tenekem benim
iş değiştiriyorum tatlım X Bankasında grup müdürü asistanlığı yapıyordum şimdi Y ilaç firmasının İnsan Kaynakları Departmanına geçiyoruumm
hayırlı olsun insan kaynakları departmanında görevin ne olcak yaşın kaç canım senin?
Şimdlik İnsan Kaynakları Uzman yardımcısı tatlım
lisansımı tamamladığımda (2yıl sonra) İnsan Kaynakları Uzmanı olacağım nasipse :97:
21 Yaşındayım...
aynen öyle valla akşam olsada bugünde bitsedie bakıyorum, hiç zevk alamıyorum yaptığım işten
çok düşük gelmiş diğerleri :26:
askerlik biter bitmez zorla kafasına vura vura ders çalıştırıosun olmaz öle
bu yaşta böle görevde olmak ne kadar gurur verici bişey gerçekten çok sevindimm..ama dikkat etmelisin daha 21 yaşında olup da bu görevde olduğun için çekemeyenler kuyunu kazmaya çalışanlar olucaktır muhakkak.
eee askerde yat kalk sürün yaparken muhasebeden 50 almasına bile şaşırdım benwalla zorla çalıştırcam onu askerden sonra, olmaz böyle walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?