Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım hepsini bitirdim geldikten 2 -3 ay sonrada ayrıldık..amin canım görende evleniyor sancakk kuzum ya:))
o günler de gelir inşallah tatlım

merhaba kızlar:80:

selam ecem nasılsın?

saol şekerim sanada
sağol tatlım nasıl geçio son günlerin
evet sınav sonuçlarını gördüm, kutlarım, çok güzel notlar almışsın, darısı finallere olsun. Benim aşkım da 4 dersten girmişti, sadece muhasebe den 50 almış diğerleri kötü yine

inşallah canım hayırlısı

Nasılsın canım ?
iyiyim canım sen nasılsınnn?

gözün aydın canım, neredeydi askerin?

inş.tatlımmm....

darlanıyorum valla ne yalan söyleyeyim :44: bitsede gitsem artık yeni işimee
Teşekkür ederim tatlım aminn aynı performansı sağlayabilirim inş...
hangi dersleri var canım askerinin?

bende iyiyim saol,işmi değiştiriosun benmi yanlış anladım tatlım

iş değiştiriyorum tatlım X Bankasında grup müdürü asistanlığı yapıyordum şimdi Y ilaç firmasının İnsan Kaynakları Departmanına geçiyoruumm

darlanıyorum valla ne yalan söyleyeyim :44: bitsede gitsem artık yeni işimee
Teşekkür ederim tatlım aminn aynı performansı sağlayabilirim inş...
hangi dersleri var canım askerinin?
insan işten çıkacağını bile bile çalışmak istemio di mi? iş yapası gelmez insanın öle
Askerimin istatistik(16) , muhasebe(50), matematik(31), iktisat(37) var. Bu gidişle matematikten bu yıl da kurtulamayacak tembel tenekem benim

aynen öyle valla akşam olsada bugünde bitse die bakıyorum, hiç zevk alamıyorum yaptığım işten
çok düşük gelmiş diğerleri :26:
askerlik biter bitmez zorla kafasına vura vura ders çalıştırıosun olmaz öle

iş değiştiriyorum tatlım X Bankasında grup müdürü asistanlığı yapıyordum şimdi Y ilaç firmasının İnsan Kaynakları Departmanına geçiyoruumm

hayırlı olsun insan kaynakları departmanında görevin ne olcak yaşın kaç canım senin?

hayırlı olsun insan kaynakları departmanında görevin ne olcak yaşın kaç canım senin?

Şimdlik İnsan Kaynakları Uzman yardımcısı tatlım
lisansımı tamamladığımda (2yıl sonra) İnsan Kaynakları Uzmanı olacağım nasipse :97:
21 Yaşındayım...

Şimdlik İnsan Kaynakları Uzman yardımcısı tatlım
lisansımı tamamladığımda (2yıl sonra) İnsan Kaynakları Uzmanı olacağım nasipse :97:
21 Yaşındayım...

bu yaşta böle görevde olmak ne kadar gurur verici bişey gerçekten çok sevindimm..ama dikkat etmelisin daha 21 yaşında olup da bu görevde olduğun için çekemeyenler kuyunu kazmaya çalışanlar olucaktır muhakkak.

eee askerde yat kalk sürün yaparken muhasebeden 50 almasına bile şaşırdım ben walla zorla çalıştırcam onu askerden sonra, olmaz böyle walla

Teşekkür ederim canım, Allah herkezin gönlüne göre versin..
Şimdiye kadar hiç yaşamadım öyle bir durumu 2,5 yıldır aynı banka aynı pozisyondayım.
Umarım bundan sonraki işimde de aynı şekilde devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…