azalmış azalmış maşallah
selam kızlar :80:
selam canım, maşallah şafağına
Herşeye rağmen $afak aTarsa 140
tertip haber yok mu hala? görüşmeyi naptın, gittin mi?selam kızlarrr şafaklarınız azalıyor maşallaahh
selam canım, maşallah şafağına
neoldu kuzum herseye ragmen demıssın kotu bısımı var :44:
yok anam çok şükür herşey yolundaaa... O bi simge dir şafak atma simgesi
tabi ki tatlım, biliyorum, sanki sen şimdi onu ilk kez askere göndermiş gibi hissediosun, izin dönüşü kötü oluo, ama bak günler geçtikce şafağa daha da yaklaşıosunazalmıs dımı ayy ama bana hıc gecmıo gıbısımdıden cooook ozledım onu :85:
o da gelir canım, sen bi konuş da, birlikte karar verin bu duruma. İmkanlar hoşuna gittiyse değerlendir tatlımderya yaptım görüşmeleriii=((( aslında imkanla muhteşem ama nasıl bırakıp gdcemonu bilemyrmm:2:
azalmak ne kelime canım yaa, baya baya yaklaşmışsın şafağa, ayy darısı başımıza inşallahselam cnmmm
çok heyecanlanıyommm sanki azalıyo şafakımmmmmmmm
tertip haber yok mu hala? görüşmeyi naptın, gittin mi?
tabi ki tatlım, biliyorum, sanki sen şimdi onu ilk kez askere göndermiş gibi hissediosun, izin dönüşü kötü oluo, ama bak günler geçtikce şafağa daha da yaklaşıosun
o da gelir canım, sen bi konuş da, birlikte karar verin bu duruma. İmkanlar hoşuna gittiyse değerlendir tatlım
azalmak ne kelime canım yaa, baya baya yaklaşmışsın şafağa, ayy darısı başımıza inşallah
ewet cnm bnd tek kendımı yanıma gıdıorum dıe tesellı edıorumtabi ki tatlım, biliyorum, sanki sen şimdi onu ilk kez askere göndermiş gibi hissediosun, izin dönüşü kötü oluo, ama bak günler geçtikce şafağa daha da yaklaşıosun
o da gelir canım, sen bi konuş da, birlikte karar verin bu duruma. İmkanlar hoşuna gittiyse değerlendir tatlım
azalmak ne kelime canım yaa, baya baya yaklaşmışsın şafağa, ayy darısı başımıza inşallah
ewet cnm bnd tek kendımı yanıma gıdıorum dıe tesellı edıorumgıdemesem herelde kesın kafayı sıyırdım
yok tertibim ya haber fln yok valla =((( görüşmeleride yaptım aslında şartlar çok iyi çok beğendim tam istediğim gibi ama işte tek bi sorun var oda sewdiceğimi burda bırakıp nasıl gidicem ben oraya ne yapcam hiç bilmiyorum :'( gelsinde konuşucam bu konuyuda
evet işte gelsinde artık konuşucam yoksa benim gayet hoşuma gitti. ama konuştuğum kız dediki ben 5 ay önce 29 euro ya almanyaya gittim 39 euroya döndüm böyle ucuzlukları takip edersen sürekli gidip gelebilirsin ddedi. bakalım askerimlede konuşym da eğer derse bende vizwe alırım arada ben gelirim arada sen gelirsin der sıcak bakarsa valla giderim çünkü olanaklar çok iyi
heee :44: dedım neoluoo korktuum devoooyapma bole kalbım var bak
tabi ki
ewet cnm bnd tek kendımı yanıma gıdıorum dıe tesellı edıorumgıdemesem herelde kesın kafayı sıyırdım
inşallah canım, benim gidebileceğim henüz meçhul ama olsun, umudum var...yaa inşallah benimde gidebilceğim bi yere çıkar usta birliği yoksa bende sıyırırım yemin ederim yaa deli gibi özledimmm yakına çıkar inşallam deryacımınki gibide giderim yanına=(((
konuş tabi tatlım, hem belki askerlik bittikten sonra o da gelir. kaç yıl kalacaksın gidersen? Bölümüne karar verdin mi?
bu yaşta ne kalbi kızımmmmmm
ayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidemeeeeeeeee
walla dedim bilebu yaşta ne kalbi kızımmmmmm
ayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidemeeeeeeeee
ben de yalnız gidip aşkımla kalmak istiyorum yaa
inşallah canım, benim gidebileceğim henüz meçhul ama olsun, umudum var...
ben de yalnız gidip aşkımla kalmak istiyorum yaa
inşallah canım, benim gidebileceğim henüz meçhul ama olsun, umudum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?