Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

azalmıs dımı ayy ama bana hıc gecmıo gıbı sımdıden cooook ozledım onu :85:
tabi ki tatlım, biliyorum, sanki sen şimdi onu ilk kez askere göndermiş gibi hissediosun, izin dönüşü kötü oluo, ama bak günler geçtikce şafağa daha da yaklaşıosun

derya yaptım görüşmeleriii=((( aslında imkanla muhteşem ama nasıl bırakıp gdcemonu bilemyrmm:2:
o da gelir canım, sen bi konuş da, birlikte karar verin bu duruma. İmkanlar hoşuna gittiyse değerlendir tatlım

selam cnmmm
çok heyecanlanıyommm sanki azalıyo şafakımmmmmmmm
azalmak ne kelime canım yaa, baya baya yaklaşmışsın şafağa, ayy darısı başımıza inşallah

tertip haber yok mu hala? görüşmeyi naptın, gittin mi?

yok tertibim ya haber fln yok valla =((( görüşmeleride yaptım aslında şartlar çok iyi çok beğendim tam istediğim gibi ama işte tek bi sorun var oda sewdiceğimi burda bırakıp nasıl gidicem ben oraya ne yapcam hiç bilmiyorum :'( gelsinde konuşucam bu konuyuda

evet işte gelsinde artık konuşucam yoksa benim gayet hoşuma gitti. ama konuştuğum kız dediki ben 5 ay önce 29 euro ya almanyaya gittim 39 euroya döndüm böyle ucuzlukları takip edersen sürekli gidip gelebilirsin ddedi. bakalım askerimlede konuşym da eğer derse bende vizwe alırım arada ben gelirim arada sen gelirsin der sıcak bakarsa valla giderim çünkü olanaklar çok iyi

ewet cnm bnd tek kendımı yanıma gıdıorum dıe tesellı edıorum gıdemesem herelde kesın kafayı sıyırdım

ewet cnm bnd tek kendımı yanıma gıdıorum dıe tesellı edıorum gıdemesem herelde kesın kafayı sıyırdım

yaa inşallah benimde gidebilceğim bi yere çıkar usta birliği yoksa bende sıyırırım yemin ederim yaa deli gibi özledimmm yakına çıkar inşallam deryacımınki gibide giderim yanına=(((

konuş tabi tatlım, hem belki askerlik bittikten sonra o da gelir. kaç yıl kalacaksın gidersen? Bölümüne karar verdin mi?

Son düzenleme:

ben de yalnız gidip aşkımla kalmak istiyorum yaa

yaa inşallah benimde gidebilceğim bi yere çıkar usta birliği yoksa bende sıyırırım yemin ederim yaa deli gibi özledimmm yakına çıkar inşallam deryacımınki gibide giderim yanına=(((
inşallah canım, benim gidebileceğim henüz meçhul ama olsun, umudum var...

konuş tabi tatlım, hem belki askerlik bittikten sonra o da gelir. kaç yıl kalacaksın gidersen? Bölümüne karar verdin mi?

uluslar arası ilişkiler yada uluslar arası ticaret ve lojistik istiyorum hatta eğer belki cesaretimi toplarsam gidip orda hukuk okicam bu ihtimal beni çok mutlu etti =))) 1 sene hazırlık 3 sene ünv. okcm ama eğer çok çalışırsan 2 yada 2 buçuk sene de bitirebilirim yani 3 yada 4 sene kalcam orda. inşallah oda gelir oda elektrik elektronik okuduğu için almanyada fln iş bulabilir belki bakalm artık ama eğe olursa hayatımız baya değişicek ve tam anlamıyla yluna giricek. boşuna demiyorla hereyde bi hayır vardır diye bak puanım düşük gelmese hiç böle bişi düşünmcektim

ben de yalnız gidip aşkımla kalmak istiyorum yaa

inşallah canım, benim gidebileceğim henüz meçhul ama olsun, umudum var...

walla kırklareli çıksa ben uçarım em bizimkiler tanışır hemde istanbulda olduğum için yakın olur bana =) am nedense umudum yok ki =(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…