yaa inşallah benimde gidebilceğim bi yere çıkar usta birliği yoksa bende sıyırırım yemin ederim yaa deli gibi özledimmm yakına çıkar inşallam deryacımınki gibide giderim yanına=(((
Evet herşeyin hayırlısını istemek lazım canım, çok sevindim adına. İnşallah askerinle de konuşup halleder, ortak bir yol bulursunuzuluslar arası ilişkiler yada uluslar arası ticaret ve lojistik istiyorum hatta eğer belki cesaretimi toplarsam gidip orda hukuk okicam bu ihtimal beni çok mutlu etti =))) 1 sene hazırlık 3 sene ünv. okcm ama eğer çok çalışırsan 2 yada 2 buçuk sene de bitirebilirim yani 3 yada 4 sene kalcam orda. inşallah oda gelir oda elektrik elektronik okuduğu için almanyada fln iş bulabilir belki bakalm artık ama eğe olursa hayatımız baya değişicek ve tam anlamıyla yluna giricek. boşuna demiyorla hereyde bi hayır vardır diye bak puanım düşük gelmese hiç böle bişi düşünmcektim
Evet herşeyin hayırlısını istemek lazım canım, çok sevindim adına. İnşallah askerinle de konuşup halleder, ortak bir yol bulursunuz
nıe len sen kalpsızmısın
walla dedim bile
len deme leynnn aşkım kızıyoooooooo
benim kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaannn bi kalbimmm varrrrrrrrrrrr
darısı tez zamanda başına kuşummm
len deme leynnn aşkım kızıyoooooooo
benim kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaannn bi kalbimmm varrrrrrrrrrrr
darısı tez zamanda başına kuşummm
sizinkiler nerde ki?:26:walla kırklareli çıksa ben uçarım em bizimkiler tanışır hemde istanbulda olduğum için yakın olur bana =) am nedense umudum yok ki =(((((
ama ama benim aşkım izin vermio kiiioooooooo ben cok kaldım cnmmmm
Aminnnnnn durucum yaaLen deme Leynnn Aşkım kızıyoooooooo
Benim kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaannn bi kalbimmm varrrrrrrrrrrr
Darısı tez zamanda başına kuşummm
sizinkiler nerde ki?:26:
ama ama benim aşkım izin vermio kiii
Aminnnnnn durucum yaa
canım bi de şöförlerin heryere gitme ihtimali var, benimki de şöför, kısmette trakya varmış. Senin askerinin de trakyaya gitme ihtimali var yani, umutsuzluğa kapılmacanım senin askerle benim asker tanışır dedim =))
selamlarrrrrrrrrr ben geldimm
malimüşavirin ısrarlarına dayaamyıp tel numaramı verdimm artık arar dururum diyırr:))
çokçabuk birbirimizde bıkarız bak fazla muhabbet usandırır dedim yok yok usandırmaz dedi
sesinde kendin gibi dedi:))
anam sesi kadife gibi he
sizinkiler nerde ki?:26:
ama ama benim aşkım izin vermio kiii
Aminnnnnn durucum yaa
selamlarrrrrrrrrr ben geldimm
malimüşavirin ısrarlarına dayaamyıp tel numaramı verdimm artık arar dururum diyırr:))
çokçabuk birbirimizde bıkarız bak fazla muhabbet usandırır dedim yok yok usandırmaz dedi
sesinde kendin gibi dedi:))
anam sesi kadife gibi he
Selam tatlım hoşgeldin her geldiğinde farklı bir haberle geliorsun valla çok hızlısın kuzum
anam çok hızlısınız beee
hoşbuldum vallahi haklısın ama gerçekten hiçbiri adam çıkmadı bunların neyseki bu beni bulan müşavir çok cana yakın kuzum ya
sende ne var ne yok
aslında bişey yok her geldiğimde verdiğim haberlerde bir polis vardı o kadar kız o da kasıntı yaaaaa
ben şu anda normal arkadaş gibi davranıyorummm ya ondan çok hızlılık varrr 3 gündür tel numaramı isteyip durdu
topiğe fazla gelmiorum sende gelmiosun burcum zaten daha öncede bi çocuktan bahsettin ya e.. Le başlayanNeysem hadi bakalım hayırlı olsun nerde tanıştınız bununla.. Müşavir olduğuna göre aklı başında biridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?