Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa inşallah benimde gidebilceğim bi yere çıkar usta birliği yoksa bende sıyırırım yemin ederim yaa deli gibi özledimmm yakına çıkar inşallam deryacımınki gibide giderim yanına=(((

gidersin cnm ınsallah bende gıdıom

Evet herşeyin hayırlısını istemek lazım canım, çok sevindim adına. İnşallah askerinle de konuşup halleder, ortak bir yol bulursunuz

Evet herşeyin hayırlısını istemek lazım canım, çok sevindim adına. İnşallah askerinle de konuşup halleder, ortak bir yol bulursunuz

inşallah oda ılımlı bakar ama zaten o genelde ön yargılı değildir allahtan şansıma biriciğim o benim yaa ooff özledimm eşşeği

kızlar kendinize çookk iyi bakın ben çıkıyorumm inşallah usta birliğimiz yakına düşer nerde rahat edicekse oraya dşer kendinize cici bakıınn

walla kırklareli çıksa ben uçarım em bizimkiler tanışır hemde istanbulda olduğum için yakın olur bana =) am nedense umudum yok ki =(((((
sizinkiler nerde ki?:26:

oooooooo ben cok kaldım cnmmmm
ama ama benim aşkım izin vermio kiii

Len deme Leynnn Aşkım kızıyoooooooo
Benim kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaannn bi kalbimmm varrrrrrrrrrrr

Darısı tez zamanda başına kuşummm
Aminnnnnn durucum yaa

canım senin askerle benim asker tanışır dedim =))
canım bi de şöförlerin heryere gitme ihtimali var, benimki de şöför, kısmette trakya varmış. Senin askerinin de trakyaya gitme ihtimali var yani, umutsuzluğa kapılma

Son düzenleme:
selamlarrrrrrrrrr ben geldimm

malimüşavirin ısrarlarına dayaamyıp tel numaramı verdimm artık arar dururum diyırr:))

çokçabuk birbirimizde bıkarız bak fazla muhabbet usandırır dedim yok yok usandırmaz dedi

sesinde kendin gibi dedi:))

anam sesi kadife gibi he

Selam tatlım hoşgeldin her geldiğinde farklı bir haberle geliorsun valla çok hızlısın kuzum

anam çok hızlısınız beee

Selam tatlım hoşgeldin her geldiğinde farklı bir haberle geliorsun valla çok hızlısın kuzum

hoşbuldum vallahi haklısın ama gerçekten hiçbiri adam çıkmadı bunların neyseki bu beni bulan müşavir çok cana yakın kuzum ya

sende ne var ne yok

aslında bişey yok her geldiğimde verdiğim haberlerde bir polis vardı o kadar kız o da kasıntı yaaaaa

topiğe fazla gelmiorum sende gelmiosun burcum zaten daha öncede bi çocuktan bahsettin ya e.. le başlayan neysem hadi bakalım hayırlı olsun nerde tanıştınız bununla.. müşavir olduğuna göre aklı başında biridir

anam unutmamışsın..geçenlerde biri sordu unuttum dediydim ismini:))
saol canım bu beni dersanede görmüş baya bi ben hiç farkında bile değilim sonra murat açıköğretim grubunda ekliydim ordan araştırıp buluyor ve konuşmaya başlıtyoruz 1 haftaya yakın konuşuyoruz canım .evet ağır biri 28 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…