Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayırlısı olsun tatlım..
ayy dün akşam fatmagülle kerimin söylediği türküyü dinliyorum bayıldım

kızlar ben o 460 günü devirdim üstünden 6 ay geçti askere gitmeden nişan yapmıştık 1 ay sonra askere gitti ben alışmaya başlamıştım çok zor oluyor gerçekten ve o son geçmek bilmeyen günler geldi hoş her gün geçmiyo gibi geliyor ama neyse o zorluklarla bekledim yolunu geldikten sonra 1 ay alışamadım sonra yine eski düzenimizi kurduk daha sağlam önümüze bakarak devam ediyorduk derken bir ay önce nişanım atıldı sebebi ise kayınvalidem ve nişanlımın bi kaç yanlışı ortada düzelmeyecek bişey yok ama malesef sevdiğim insanda yok hala annemi ikna etmeye çalışıyorum bilmiyorum ne olacak böyle ama çook özlüyorum onu

yaaaa burcumm bitti resmenn..hala inanamıyorum..

Seni de okudum biriyle tanışmışsın,hayırlısı olsun canım.rabbim gönlüne göre versin inş.

şaka maka 460 günü bitirdin sende canım..

Evet düzgün biri saol canım inş.hayırlsıysa olsun ..

Iklknurcum senin bu durumdan kaynaklanıyor demekki.herşey olacağına varır ama ne yaptıki yanlış olarak

Iklknurcum senin bu durumdan kaynaklanıyor demekki.herşey olacağına varır ama ne yaptıki yanlış olarak

annemin babamın yanına çok gitmemiş aramamış sormamış falan bi de askerde erkekler hep ilgi isterler bilirsiniz hep ararlar falan biraz da o bunalttı ailemi ben mis gibi askerliği atlattık herşey güzel gidecek diye bekliyordum ama öyle olmadı ama hala umudum var düzelecek inşallah Rabbimin verdiği bu imtihanda bitecek

hangi bahane gbi geldi ne alaka ya onu anlamadım hiç gitmeyenler var ama mutluğu için bişe demiyolar yanii..
Seni fazla aradığı için ailen bualdı tatlım

canım ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz olur mu sayfana yazarsın gelişmeleri okurum ben hadi öptüm seni fazla takma dediklerimi yap emi

hangi bahane gbi geldi ne alaka ya onu anlamadım hiç gitmeyenler var ama mutluğu için bişe demiyolar yanii..
Seni fazla aradığı için ailen bualdı tatlım

evet beni fazla aradığı için bunaldılar bi de kayınvalidem biraz patavatsız evlenince rahat bırakmazmış beni falan filan çalışıyorum sonuçta nerde görecek beni ben evimde mutlu olayım yeterki ve bi çok eşyayı da almıştık buzdolabı,çamaşır mak.,fırın,tv,takı seti kayınvalidemler aldı istediğim gibi eğer bu iş biterse tamamen kalacak herşey ben o eşyaları alırken geleceğimi kurdum hayaller kurdum ama ön yargı ve hep aynı düşünce evlenince herşey değişecek bu yüzden bitirdiler

canım ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz olur mu sayfana yazarsın gelişmeleri okurum ben hadi öptüm seni fazla takma dediklerimi yap emi

tamam canım sağol takip edersin buralardan işte ben daha yeniyim çok bilmiyorum formu kullanmayı hadi öptüm iyi akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…