canım ekledim seni, bi bak bakalım doğru mu?
herkezeee iyyiii aksammlarrr canlarımmm
şafak 112 Sonn 12 günn sonaa elveddaaa 100 lerr
ne cola,ne fanta..
şafak sadece yedigün...:81:
anam unutmamışsın..geçenlerde biri sordu unuttum dediydim ismini:))
saol canım bu beni dersanede görmüş baya bi ben hiç farkında bile değilim sonra murat açıköğretim grubunda ekliydim ordan araştırıp buluyor ve konuşmaya başlıtyoruz 1 haftaya yakın konuşuyoruz canım .evet ağır biri 28 yaşında
hayırlısı olsun tatlım..
Ayy dün akşam fatmagülle kerimin söylediği türküyü dinliyorum bayıldım
AYYYYYYYYYYYYYYYYY İNANMIYORUMMMMM YA NE ÇABUKKKKKKKKKKKKKKK KIZ MAŞ..HADİ GÖZÜNAYDINN CANIMMM
yaaaa burcumm bitti resmenn..hala inanamıyorum..
Seni de okudum biriyle tanışmışsın,hayırlısı olsun canım.rabbim gönlüne göre versin inş.
Iklknurcum senin bu durumdan kaynaklanıyor demekki.herşey olacağına varır ama ne yaptıki yanlış olarak
annemin babamın yanına çok gitmemiş aramamış sormamış falan bi de askerde erkekler hep ilgi isterler bilirsiniz hep ararlar falan biraz da o bunalttı ailemi ben mis gibi askerliği atlattık herşey güzel gidecek diye bekliyordum ama öyle olmadı ama hala umudum var düzelecek inşallah rabbimin verdiği bu imtihanda bitecek
hangi bahane gbi geldi ne alaka ya onu anlamadım hiç gitmeyenler var ama mutluğu için bişe demiyolar yanii..
Seni fazla aradığı için ailen bualdı tatlım
canım ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz olur mu sayfana yazarsın gelişmeleri okurum ben hadi öptüm seni fazla takma dediklerimi yap emi
selam canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?