ayyyy hemen anlatiyimmm teripp
havaallnda tam çıktıkları yerin önünde bekledm.. baktm gelio karşımdaaa
kalbim güm güüüümmmm tabiii
sonra sarıldıkkk sımsıkkııııııı öpüp koklaştıkk.. sonra 10dk oturduk ve yola koyulduk
önce yemek yedik,sonra bi cafe ye gittik.. konuştukk.. bana bol bol mektup yazmş onları okudu
sonramm bide bi hikaye gibi bişi yazmş.. en sonu şöyle bitiyo:ben sesli bi şeklde okuyorum,gözlerm doldu tabi: burası bir rüya,en sonunda bi uyanıcam gözlermi açtığımda sen yanımda olcaksın ve ben yanağna bi öpücük kondurcam diye ben satırları okurken,o anda öptüüüü.. bak aşkm herşey geride kaldı..filan dedi öle konuştukk filan sonra bi baktık saat 9 olmş.. 10da da evdeydm tertooo
eniştemiz nasılll gitti mi evine bakalm
kıslarrr ben geldimmmmmama aşkım hala yollarda yawww
ayyyyyyyyyyyyyy ne güzell yaaaaaaaaaaaabende görmek isyorum ama artık yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84: inş. bu son ayarışığınız olur canımmm yaa herşet istediğninzi gibi çok güzell olurrr bu arada benimki hala yolda:S:S:S
kısdımda çok kısmadımmm:82::82::82::82:kuuzummmmm bana kızzmıssmıı aceeppp nedendırrr
++++ larınn kızıı ooo amaa üzülmesınnn sewdıgıde onuu cokkk özlemişşşş kavusscakk ınsallaahh
sabah çıktı canım ama otobüs 12 deydiamiiinn ayferciiimmm inşallah, hepimizn son ayrılığı olur..
aanaammm kız niye öyle sabah 7buçukta çıkmıo muydu enişte
kısdımda çok kısmadımmm:82::82::82::82:
sabah çıktı canım ama otobüs 12 deydi
hala yolda yani 3 sati feln kaldııı
kısdımda çok kısmadımmm:82::82::82::82:
sabah çıktı canım ama otobüs 12 deydi
hala yolda yani 3 sati feln kaldııı
safak 56yasasinnnnn, cokk mutluyummmmmmmm,
ayy nası heycanlıdır şimdi o da..
1haftacık daha sabredin bebiimmmm, koskoca 14 ayı bitirdik 1 haftacık mı geçmiicek.. sonra aşkınla kavuşcan ne güzeelllll
artıkk şafağımda yok ama çok mutsuzummm
inş. geçerrr umutsuzluğa kapıldım valla:83::83::83::83: kıs bayılmadın mı heycandan
ahh canımm ahh keşke son olsa 3 görücem yine yarı kalıcammyaa halinize sukredin kizlarrr, tek ayriliginiz asker!!! kocalariniz askerden donunce ve allahda nasip ederse hic ayrilmicaksiniz. asker yoluna sukredin beterin beteride var, evlenipte hala kavusamayalar varr... ben mesela yazin evlenecem, ama beraber olamicaz, bi sene ayri olucaz, ve ondanki sene daha ne olcak belli bile degil
verrrr canımmmmm verrrrr o kadar saydıkk bunuda sayarukk artuk olsun beebuu ayyferrr varyaa ayyferr olalııı bana heepp bolee zullm ettırıyooo kızzz ben bunuu doverımm
bahhhkendınee gelll benım safagımııı verımmı sana solee bakımm hee verımmı üzülmee
bakk cokk pıss patlatıyoommm
yaa uzuldum canim, ama allahtan umudunuda kaybetmiceksin, mutlu olmak icin illa bi neden olucaktir, sebebini bilmiyorum ama hep boyle gidecek diyede uzulme, annemin hep mesur lafi vardir "karanligin sonu aydinliktir"
onun o kapıdan çıkmasını beklerken bayılcak gibi olduummmm
ilk geldiğinde nerdeyse 5dk yüzüme bakamadıııı, utandııı gibii.. sonra tabii hemen eskiye döndükk tertip
ayyy darısııı hemenciiikkk sizeee yaaaa, sen anca ordu dönüşü anlatırsn kavuşma anınzı.. beklicez terto ona göreeee
şimdi çıkmam lazımmm.. öpüyorum canlarrrrrrrrrrrrrrrr
şafak mafak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk artııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk yuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ahh canımm ahh keşke son olsa 3 görücem yine yarı kalıcammsen n,ye beklyiossu atama için feln mı ayy ne güzelimm demi gelenin moralini bozuyrom bu gece biri beni durdursunnn
guzelim ben yurt disinda kaliyorum, nisanlim okuyo, benim ulkeme gelemiyo, vize sorunlari oturum sorunlarii , uffffffffdeli olcam haa. ama yinede umudumuzu kaybetmiyoruz, eninde sonunda kavusu verecez ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?