Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyyyyyyyyyyyyy ne güzell yaaaaaaaaaaaa bende görmek isyorum ama artık yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84: inş. bu son ayarışığınız olur canımmm yaa herşet istediğninzi gibi çok güzell olurrr bu arada benimki hala yolda:S:S:S

Son düzenleme:

amiiinn ayferciiimmm inşallah, hepimizn son ayrılığı olur..

aanaammm kız niye öyle sabah 7buçukta çıkmıo muydu enişte

kuuzummmmm bana kızzmıssmıı aceeppp nedendırrr
++++ larınn kızıı ooo amaa üzülmesınnn sewdıgıde onuu cokkk özlemişşşş kavusscakk ınsallaahh
kısdımda çok kısmadımmm:82::82::82::82:
amiiinn ayferciiimmm inşallah, hepimizn son ayrılığı olur..

aanaammm kız niye öyle sabah 7buçukta çıkmıo muydu enişte
sabah çıktı canım ama otobüs 12 deydi
hala yolda yani 3 sati feln kaldııı

kısdımda çok kısmadımmm:82::82::82::82:

sabah çıktı canım ama otobüs 12 deydi
hala yolda yani 3 sati feln kaldııı

ozamnnn sızınn ıcınnn dansss ve dansss sabaha kadar dersemm yalan olurr ama edımmm sımcıkkk
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

yaa halinize sukredin kizlarrr, tek ayriliginiz asker!!! kocalariniz askerden donunce ve allahda nasip ederse hic ayrilmicaksiniz. asker yoluna sukredin beterin beteride var, evlenipte hala kavusamayalar varr... ben mesela yazin evlenecem, ama beraber olamicaz, bi sene ayri olucaz, ve ondanki sene daha ne olcak belli bile degil

buu ayyferrr varyaa ayyferr olalııı bana heepp bolee zullm ettırıyooo kızzz ben bunuu doverımm
bahhh kendınee gelll benım safagımııı verımmı sana solee bakımm hee verımmı üzülmee
bakk cokk pıss patlatıyoommm

artıkk şafağımda yok ama çok mutsuzummm

yaa uzuldum canim, ama allahtan umudunuda kaybetmiceksin, mutlu olmak icin illa bi neden olucaktir, sebebini bilmiyorum ama hep boyle gidecek diyede uzulme, annemin hep mesur lafi vardir "karanligin sonu aydinliktir"

inş. geçerrr umutsuzluğa kapıldım valla:83::83::83::83: kıs bayılmadın mı heycandan

onun o kapıdan çıkmasını beklerken bayılcak gibi olduummmm
ilk geldiğinde nerdeyse 5dk yüzüme bakamadıııı, utandııı gibii.. sonra tabii hemen eskiye döndükk tertip
ayyy darısııı hemenciiikkk sizeee yaaaa, sen anca ordu dönüşü anlatırsn kavuşma anınzı.. beklicez terto ona göreeee
şimdi çıkmam lazımmm.. öpüyorum canlarrrrrrrrrrrrrrrr
şafak mafak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk artııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk yuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ahh canımm ahh keşke son olsa 3 görücem yine yarı kalıcamm sen n,ye beklyiossu atama için feln mı ayy ne güzelimm demi gelenin moralini bozuyrom bu gece biri beni durdursunnn

verrrr canımmmmm verrrrr o kadar saydıkk bunuda sayarukk artuk olsun bee

caannlarımmmm alahımmm sızıı heççmii heççç ayrımasınn bıdahaa asskımıı cokk özledımm canımmm kavusstunn sende hade bakımmm sızz hakaettınızz sıraa bızee gelıyooo sessızzcee aamaa cok sesızz tabüüü neysee ıyı gecelerrr hepunuzee sızı cokkk sewımmm lutfennn gelırr omuu koca koyluulerr sizii kendınızee tatlııı bakk bırr yasstuktaa kocayınn dıcemm bzıımkıı yıne uzulcekk sımdıı:44::44::44: optummm sıızııı ıyıkkııı kavusstunuzz bırdaha ayrılmayınnn haydeee
şafakkk 111 ssooonn 11 sonaa duscezzz artıkk asagı doruuu
sizee nazzaarlıkkk takımm gıtmedennn

bende öyle tahmin ediyorum tertip bi 5 dk utanırız fln sonra eski halimeize geliriz diye ama bilmiyorum yawwww çok sabırsızlandımmmm hele senin yazdıklarını okuyuncaa

tuğbacım bu gece duygusallığın dibine vurmuş durumdayım kavuşma yazını okuyunca koyverdim muslukları hep mutlu olun inşallah bir daha ayrılık nedir bilmeyin

pişşşt altta ki hürgeneral ne yapıosun bakalım bkma öle alttan alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…