Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sensin kısıımm tabii bnde bunalımın dibini bulmuş durumdayımm kör kuyulardayım hem aşık kızdırdı beni hmde ailevi bi sorunn ooff ne stres bu böyleee
ne durumda atamalar canım varmı bi gelişme

sensin kısıımm tabii bnde bunalımın dibini bulmuş durumdayımm kör kuyulardayım hem aşık kızdırdı beni hmde ailevi bi sorunn ooff ne stres bu böyleee
ne durumda atamalar canım varmı bi gelişme

olmamı seçimden önce dolduyuo kadroyu ...... lar ağustaso bişey birakmıyo..... acayip sinirlyiimmm yawwwwww öle şu nmiet çbkçu çok gızık oluyorum o kdaına sana ne oliyii mentolümm. hadii ben halaaşkumu göremdim

benm gerginliğm sabahtan başladı ailevi bi mesele yüzünden sonrada aşkım biraz kızdırdı yne bi yarım sa önce yne bi ailevi mesele olunca yeter dedim ya bu ne bugün işte boşverrrr
kuzum sen çalış vardır bi yerlerde nasibin kısmetin Allah çalışana verirmiş onlar dilediği kadroyu doldursunlar diledklerni yapsınlar eminimki sende alacaksın karşılığını

canlarım ben artık kaçayım şafağım bi anda düştü kızıyordum aşkıma sen hç şafak saymıyorsun diye bugün ağzından kaçırdı
106 mışş meğersem bilemiyorum kafam karıştı şu mayısta bitsinde belli olur iiyice hangimiznki doğru
yarında aşkımı görcem bol bol dertleşiriz bu gece msjlarımızdan o çıktı
herkese iyi geceler tatlı uykularrr

günaydın

safak 155 oldu 1 gun safagıma eklendı izne geldınden dolayı

Eki Görüntüle 187372 Kızlar günaydın nişan elbisemi diktiriyodum daha yeni kalıp provasına gittim sadece dünde bi mağazada bu elbiseyi gördüm denedim çok beğendim sizce bunu alsam olurmu almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum:80:

cok mutlu oldum senın adına darısı basımıza dıyeyım daha 155 gun var koskoca ama olsun bır gun bızımde bıtıcek

cok mutlu oldum senın adına darısı basımıza dıyeyım daha 155 gun var koskoca ama olsun bır gun bızımde bıtıcek

bunu sadece bi kere mi beğenebiliyoruz yaa ben binlerce defa beğenmek istiyorum.. ve o hikye olayına çok fazla duygulandım.. ooooff gel teskere geellll:2::2::2::2::2::2::2::2:

bunu sadece bi kere mi beğenebiliyoruz yaa ben binlerce defa beğenmek istiyorum.. ve o hikye olayına çok fazla duygulandım.. ooooff gel teskere geellll:2::2::2::2::2::2::2::2:

aynen cnm katılıyorum sana gel tezkeree geeel :26:

sağ sağlim hayırlısıyla bitirdin tertippppp hadi gözün aydın.. bu son ayrılığınız olsun inşallahhh

Bu şafak sıkıştırmalarının belirtileri canım=) ama bütün olarak düşünme önce 100lerin biticeği zamanı düşün sonra plakaları düşün zaten sonrasıda rahat geçer inş:97:

bende ole yapmaya calısıom ama sımdı once hazıran olsun dıe bakıom hazıranın ortasında yanına gıtcem sımdılık onu dusunuom

hayırlı sabahlar fıstıklarrrrr nasılsınız bakalım?

ya ben uzun zamandır liste göremiyorum,yapan yokmu artık listeyi??:18::18:

bu arada şafak "13".. bitiyooooooooooooooooo

hayırlı sabahlar fıstıklarrrrr nasılsınız bakalım?

ya ben uzun zamandır liste göremiyorum,yapan yokmu artık listeyi??:18::18:

bu arada şafak "13".. bitiyooooooooooooooooo

bittiii mavişim bittiiii bnm de 18 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…