Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

azmı kalmıs gel bırde bana sor cnm sankı asırlar var gıbı gelıoo

bizim şafak daHA 380lerde biz napalım cnaım ya bak onlarda geçicek inşallah çoğu bitmiş azı kalmış artık. ama mehtap 9 bende ona deliler gibi sewiniyorum geçmiyo 14 gündür sanki haftada bir kere afak attırıyormuşum gibi geliyor :2::2::2:

ben hala askerimin mektuplarını temize geçmeye çalışıyorum daha 4 marttayım 30 sf fln yadım daha ohoo bir bçuk ay varr gelmeden bitirebilsem barii de istediğim süprizi yapabilsem

ayy cnm ole evet bıran dıorum bu gune ne cabuk geldık bır an dıom zaman gecmıoo sıyırdım galıba

ayy cnm ole evet bıran dıorum bu gune ne cabuk geldık bır an dıom zaman gecmıoo sıyırdım galıba

haklısın biz bu gidişle cidden sıyırcaz... cidden çok zormuş yaa derlerdi de inanmazdım yani inansan bile yaşamadan bilincek gibi birşey değil. 3dk sesini duyabilmek üçün günelrce bekliyorum saçma sapan insanlarda gelip ay nasıl dayanıyosun ben olsam bırakırdım demiyo mu deliriyorum iyice!! sewgiyi fedakarlığı bilmeyenlerin aşk lafını azına almaları olur gibi değil!!

yaa burdakileri okudukca icim sızlıyoo benim nisanlım agustosta gidicek kısa dönem yapıcak ama biz hergün beraberiz hiç abartmadan söylüyorum her sabah o işe giderken beni okula götürüyo aksam bize geliyo yemegini yiyo uyumaya eve gidiyo haftasonları zaten sabahtan aksama kadar beraberiz.. o kolum kanadım o olmadan bişi yapamam ayrılık cok zor gelir bana diil 6 ay 1 gün bile ayrı kalırsak deliriyorumm simdiden cok aglıyorum ama elden bişi gelmiyoo ((

kızlar slm geçmişi okuyamıyorum
şafak 386 mehtap 6
tertip belli oldu mu?

canım çok güzel ama etekleri biraz daha uçuş uçuş olsa daha güzel olur
bu nişan için biraz sade gibi, ama evde fln olacaksa çok ideal olur

kızlar slm geçmişi okuyamıyorum
şafak 386 mehtap 6
tertip belli oldu mu?

hoşgeldin tertibim. yok bellide değil 3 gündür de konuşamıyorum aramadı daha.. ya bu adar geç olması mümkün değil kesin bana söylemiyo o yüzdende aramıyo galiba bilmiyorum.. =((( yarın çarşı izni var bakalım msnde konuşursak sorcam=(((

Hiiiç üzülme şekerim 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer ilk 2 haftası fln zorlar ama inş yakın yere düşerde görme şansın olur nişanlını öle daha kolay geçer hem

Son düzenleme:

Altının taftası var kuzum onu kullanabilirim ama ölede çok hoş durmuyo teşekkürler yorumun için
hafif kabarık olsa ya da o eteğindeki tüller kıvır kıvır veya mendil etek gibi olsa süper olur. ama sen zaten diktiriyorsun kıyafet di mi? o da çok hoştu

inşallah öyle olur tertip kolay olur hem güzelmiş sizin birlikteki. deryacım kusura bakma kafa kalmadı neredeydi senin askerin ustasını biliyorum şimdi nerde onu bilmiyorum =)
izmir gaziemirde şimdi canım, çarşıya çıktı ama boş internet bulamıo, çok iğrenç bi gün, bütün askerler çıktı ya, sabahtan beri nette bekliom gelcek die

ilk bileciğe gittiğinde nasıl bir yer küçükmüş orası dedim. küçükte laf mı bizim mahalle bile bilecikten daha büyük dedi =)))

hehe aynen yaa, küçücük. ben pek bilmiyorum ama ankaraya giderken içinden geçerdik, minicik biyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…