azmı kalmıs gel bırde bana sor cnm sankı asırlar var gıbı gelıoo
bizim şafak daHA 380lerde biz napalım cnaım ya bak onlarda geçicek inşallah çoğu bitmiş azı kalmış artık. ama mehtap 9 bende ona deliler gibi sewiniyorum geçmiyo 14 gündür sanki haftada bir kere afak attırıyormuşum gibi geliyor :2::2::2:
ayy cnm ole evet bıran dıorum bu gune ne cabuk geldık bır an dıom zaman gecmıoo sıyırdım galıba
canım çok güzel ama etekleri biraz daha uçuş uçuş olsa daha güzel olurEki Görüntüle 187372 Kızlar günaydın nişan elbisemi diktiriyodum daha yeni kalıp provasına gittim sadece dünde bi mağazada bu elbiseyi gördüm denedim çok beğendim sizce bunu alsam olurmu almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum:80:
canım çok güzel ama etekleri biraz daha uçuş uçuş olsa daha güzel olur
bu nişan için biraz sade gibi, ama evde fln olacaksa çok ideal olur
kızlar slm geçmişi okuyamıyorum
şafak 386 mehtap 6
tertip belli oldu mu?
yaa burdakileri okudukca icim sızlıyoobenim nisanlım agustosta gidicek kısa dönem yapıcak ama biz hergün beraberiz hiç abartmadan söylüyorum her sabah o işe giderken beni okula götürüyo aksam bize geliyo yemegini yiyo uyumaya eve gidiyo haftasonları zaten sabahtan aksama kadar beraberiz.. o kolum kanadım o olmadan bişi yapamam ayrılık cok zor gelir bana diil 6 ay 1 gün bile ayrı kalırsak deliriyorumm simdiden cok aglıyorum ama elden bişi gelmiyoo ((
hoşgeldin tertibim. yok bellide değil 3 gündür de konuşamıyorum aramadı daha.. ya bu adar geç olması mümkün değil kesin bana söylemiyo o yüzdende aramıyo galiba bilmiyorum.. =((( yarın çarşı izni var bakalım msnde konuşursak sorcam=(((h.b. tertibim. arayabilse arar canım emin ol, bide yarın çarşıya çıkarmıyolar bizimkileri, sizinki nasıl çıkcak? 1 mayıs ya yarın, bütün birliği bugün çıkardılar bizim
hoşgeldin tertibim. yok bellide değil 3 gündür de konuşamıyorum aramadı daha.. ya bu adar geç olması mümkün değil kesin bana söylemiyo o yüzdende aramıyo galiba bilmiyorum.. =((( yarın çarşı izni var bakalım msnde konuşursak sorcam=(((h.b. tertibim. arayabilse arar canım emin ol, bide yarın çarşıya çıkarmıyolar bizimkileri, sizinki nasıl çıkcak? 1 mayıs ya yarın, bütün birliği bugün çıkardılar bizim
aaa ne biliyim tertip geçen hafta c.tesi çıktı haftaya pazar günü çarşım dedi bugünde hala ses seda yok zaten ne biliyim yarın çıkartıcaklar bizimkileri alah allah.. ee bu ne anlamadım ki yarın çarşı yoksa ustalarıda belli olmadıysa bunlar ne zaman alcak otobus biletlerini ne zaman gelcekler ooffff
hafif kabarık olsa ya da o eteğindeki tüller kıvır kıvır veya mendil etek gibi olsa süper olur. ama sen zaten diktiriyorsun kıyafet di mi? o da çok hoştuAltının taftası var kuzum onu kullanabilirim ama ölede çok hoş durmuyo teşekkürler yorumun için
hoşgeldin tertibim. yok bellide değil 3 gündür de konuşamıyorum aramadı daha.. ya bu adar geç olması mümkün değil kesin bana söylemiyo o yüzdende aramıyo galiba bilmiyorum.. =((( yarın çarşı izni var bakalım msnde konuşursak sorcam=(((
aaa ne biliyim tertip geçen hafta c.tesi çıktı haftaya pazar günü çarşım dedi bugünde hala ses seda yok zaten ne biliyim yarın çıkartıcaklar bizimkileri alah allah.. ee bu ne anlamadım ki yarın çarşı yoksa ustalarıda belli olmadıysa bunlar ne zaman alcak otobus biletlerini ne zaman gelcekler ooffff
canım belki bilecik küçük yer, olay olmaz die çıkartırlar onları yarın. Bizimkilerin birliğe otobüs firmaları geldi, biletleri dışarı çıkmadan aldılar perşembe günü. Otobüs de birliğe gelecekmiş haftaya, belki sizin de öle olur
canım belki bilecik küçük yer, olay olmaz die çıkartırlar onları yarın. Bizimkilerin birliğe otobüs firmaları geldi, biletleri dışarı çıkmadan aldılar perşembe günü. Otobüs de birliğe gelecekmiş haftaya, belki sizin de öle olur
inşallah öyle olur tertip kolay olur hem güzelmiş sizin birlikteki. deryacım kusura bakma kafa kalmadı neredeydi senin askerin ustasını biliyorum şimdi nerde onu bilmiyorum =)
ilk bileciğe gittiğinde nasıl bir yer küçükmüş orası dedim. küçükte laf mı bizim mahalle bile bilecikten daha büyük dedi =)))
izmir gaziemirde şimdi canım, çarşıya çıktı ama boş internet bulamıo, çok iğrenç bi gün, bütün askerler çıktı ya, sabahtan beri nette bekliom gelcek dieinşallah öyle olur tertip kolay olur hem güzelmiş sizin birlikteki. deryacım kusura bakma kafa kalmadı neredeydi senin askerin ustasını biliyorum şimdi nerde onu bilmiyorum =)
ilk bileciğe gittiğinde nasıl bir yer küçükmüş orası dedim. küçükte laf mı bizim mahalle bile bilecikten daha büyük dedi =)))
izmir gaziemirde şimdi canım, çarşıya çıktı ama boş internet bulamıo, çok iğrenç bi gün, bütün askerler çıktı ya, sabahtan beri nette bekliom gelcek die
geçen haftada bize öyle oldu. sabah çıktı saat 4te anca boş yer bulup nete oturabildi zaten 5te de çıktı teslim olcaktı 1 saat fln anca konutuk yani orda nette çok yawaş 10dkda gidip geliyo yazdıklarımız.. ne zorluk ne sıkıntı varsa çekiyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?