ayh burda kimsecikler yookkk ama ben dayanamicamm içim içime sığmıyo deli gibi mutluyumm ustabirliğimiz belli olduuuu izmir il jandarmaya çıktıııı allahııımmm sana çok şüküürrrr
canım yarın 1 mayıs, olaylar olur die askerleri çıkarmıcaklar yarın
ATARSAAAAAA 16
alıyorum aşkımı ordan bitiyo sonunda allahın izniyle:92:
çooook teşekkür ederim evet orası sıcak hasta oldu mu üşüdü mü derdim de olmicak hemde onun içi rahat olcak mutlu olcak doğu olmasından çok korkuyordu. valla mis gibi askerliğini yapsın sonra gelsin bana =))))
inşallah canımaaa evet denetleme safhası zor geçiyor tatlım
denetleme bitince zaten ceza almadıkça çıkarırlar
sende kavuşursun askerine nettende olsa
tatlım gözün aydın çok sevindim tertibim yaa
izmir güzedir, bak beni aşkım da şimdi orada, çok mutlu değildik gerçi biz orada ama acemilikti, seninki ustada rahat eder, hem de jandarma, ohh ohh maşallah
kuzum nie çarşınız yok sizin?:26:
ewet canım, herkes bugün çıktı, nasılsın iyi misin?
canım yarın 1 mayıs, olaylar olur die askerleri çıkarmıcaklar yarın
gördüm canım, çok sevindim, gözün aydınderyaaa tertibimm geldin mii belli oldu ustamızzzz
hoşbuldum canım, görüşemiyoruz hiç artıkhoşgeldin canım
gördüm canım, çok sevindim, gözün aydın
hoşbuldum canım, görüşemiyoruz hiç artıkfacede ekledim seni, o betül benim
ya kızlar birşey danışıcam size
ben bugün sevgilimle konuşurken yeniden üniversiteye gitmek istediğimden bahsettim
2 yllık okuyacam bu sefer
ben 5 yıllık konservatuar mezunuyum, lisans okudum ve istediğim gibi iş bulamıyorum
teknik üzerine birşeyler okumak istiyorum
biraz bahsettim ama bana karşı çıktı
mantıksız birşeymiş ne gereği varmış
dedim babam dersaneyede yazdıracak
işde yok neden o kadar para verecekmişiz vs. vs.
biz önümüzdeki 2-3 yıl evlenmeyi düşünmüyoruz
daha doğrusu böyle konuşmuştuk o yüzden bende tekrar okumak istedim
84lüyüm ben ama olsun 30 yaşında bitirecekde olsam neden okumayayım
dedim farklı bir planın mı var, zaten bizim en az 2 sene yapacak birşeyimiz yok dedim
sonra yumuşadı ben sana birşey demiyorumki hayatım oku dedi
anlamadım ben niye böyle yaptığınıönceden olsa desteklerdi beni ama şimdi sapıttı
vallahi hevesim kaçtı 2 saatte
gerçek face mi kapattım da, bunla idare edivercez gariay bende şaşırdım eklemedim, bu betül kim diye
az önce mesaj atacaktım sen kimsin diye
canım belki evlilik hakkındaki düşüncesi değişmiştir, askerlik bu adama ne yaptıracağı belli olmaz, belki hemen evlenmek istiodur
walla beğendiysen al canım, önemli olan senin beğenmen. peki diktirdiğin nolacak? vazgeçebilecek misin para vermişmiydin?
haklısın biz bu gidişle cidden sıyırcaz... cidden çok zormuş yaa derlerdi de inanmazdım yani inansan bile yaşamadan bilincek gibi birşey değil. 3dk sesini duyabilmek üçün günelrce bekliyorum saçma sapan insanlarda gelip ay nasıl dayanıyosun ben olsam bırakırdım demiyo mu deliriyorum iyice!! sewgiyi fedakarlığı bilmeyenlerin aşk lafını azına almaları olur gibi değil!!
Ben geldimmmmmm selam canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?