Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimki izmirde hastalıktan kurtulamadı gitti 2 buçuk aydır, trakyada napar bilmem

aaa evet denetleme safhası zor geçiyor tatlım
denetleme bitince zaten ceza almadıkça çıkarırlar
sende kavuşursun askerine nettende olsa
inşallah canım

denetlemeler yüzünden tatlım ya

ya kızlar birşey danışıcam size
ben bugün sevgilimle konuşurken yeniden üniversiteye gitmek istediğimden bahsettim
2 yllık okuyacam bu sefer
ben 5 yıllık konservatuar mezunuyum, lisans okudum ve istediğim gibi iş bulamıyorum
teknik üzerine birşeyler okumak istiyorum
biraz bahsettim ama bana karşı çıktı
mantıksız birşeymiş ne gereği varmış
dedim babam dersaneyede yazdıracak
işde yok neden o kadar para verecekmişiz vs. vs.
biz önümüzdeki 2-3 yıl evlenmeyi düşünmüyoruz
daha doğrusu böyle konuşmuştuk o yüzden bende tekrar okumak istedim
84lüyüm ben ama olsun 30 yaşında bitirecekde olsam neden okumayayım
dedim farklı bir planın mı var, zaten bizim en az 2 sene yapacak birşeyimiz yok dedim
sonra yumuşadı ben sana birşey demiyorumki hayatım oku dedi
anlamadım ben niye böyle yaptığını önceden olsa desteklerdi beni ama şimdi sapıttı
vallahi hevesim kaçtı 2 saatte

Son düzenleyen: Moderatör:

canım belki evlilik hakkındaki düşüncesi değişmiştir, askerlik bu adama ne yaptıracağı belli olmaz, belki hemen evlenmek istiodur

kızlar hava güzelken azcık dışarı çıkiyim de, giycek bişiler bakiim kendime, haftaya aşkıma güzel görüniyim de mi, akşam yine girerim, öpüyorum hepinizi

canım belki evlilik hakkındaki düşüncesi değişmiştir, askerlik bu adama ne yaptıracağı belli olmaz, belki hemen evlenmek istiodur

umarım değişmemiştir çünkü en az 2 sene planımda böyle birşey yok
dedim senin var mı hayır dedi çok üzdü beni böyle tuhaf davranarak
sonrada gidemedi netten yüzüm asık olunca
iyice tuhaflaştı gitti gideli
o geniş görüşlü adam gitti ne yapsam beğenmiyor çalış işe gir diyor
şuan maddi kaygım yok neden işe gireyimki
zaten bulacağım işlerde doğru düzgün değil
bu arada ekledim seni

Son düzenleyen: Moderatör:
walla beğendiysen al canım, önemli olan senin beğenmen. peki diktirdiğin nolacak? vazgeçebilecek misin para vermişmiydin?

Kaporası yanıcak tatlım aşkımlada konuştum oda sen hangisini istiosan onu al yanarsada yansın içine sinmeden giymen dahamı ii dedi yarın kaynanacığımla almaya gidioruzzzzzz onca ay stres yaptım bişey bulamadım tam karar vermişken böle olması tam süper oldu

sana katılıyorum cnm o insanları gercekten parçalayasım gelioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…