geçen haftada bize öyle oldu. sabah çıktı saat 4te anca boş yer bulup nete oturabildi zaten 5te de çıktı teslim olcaktı 1 saat fln anca konutuk yani orda nette çok yawaş 10dkda gidip geliyo yazdıklarımız.. ne zorluk ne sıkıntı varsa çekiyoruz valla
hafif kabarık olsa ya da o eteğindeki tüller kıvır kıvır veya mendil etek gibi olsa süper olur. ama sen zaten diktiriyorsun kıyafet di mi? o da çok hoştu
walla beğendiysen al canım, önemli olan senin beğenmen. peki diktirdiğin nolacak? vazgeçebilecek misin para vermişmiydin?Vazgeçtim canım alcam bunu koydum kafaya bi kere bunu görünce ona hevesim kalmadı
aynen walla, bıktım artık. faceden de sedayla konuşuyoruz, onun askeri de bugün yarım gün çıkıcakmış, yarın kimse çıkmıcakmış orada, 1 mayısdan dolayı.
senin askerin 6da mı teslim oluo, bizimki 4buçuk 5 gibi
ayy kıyamam canm benim, geçicek elbet.. umarım hılıca geçer.. zaten 99a bişi kalmamış. sonrada plakar zeynelim, az kaldı azzz
cok mutlu oldum senın adına darısı basımıza dıyeyım daha 155 gun var koskoca ama olsun bır gun bızımde bıtıcek
sağ sağlim hayırlısıyla bitirdin tertippppp hadi gözün aydın.. bu son ayrılığınız olsun inşallahhh
ayh burda kimsecikler yookkk ama ben dayanamicamm içim içime sığmıyo deli gibi mutluyumm ustabirliğimiz belli olduuuu izmir il jandarmaya çıktıııı allahııımmm sana çok şüküürrrr
beggy hayırlı olsun canım usta birliğiniz
yarın çarşıları yokmuş askerlerimizn bnde bugün konuşuyorum netten ama bi ymek molası verdik birazdan gelir sevdiceğim
ayh burda kimsecikler yookkk ama ben dayanamicamm içim içime sığmıyo deli gibi mutluyumm ustabirliğimiz belli olduuuu izmir il jandarmaya çıktıııı allahııımmm sana çok şüküürrrr
Bizimde artık çarşımız olsun yaa
Bizim gittiğinden beri sadece bir kere oldu çarşı izni
yarın çarşıları yokmuş askerlerimizn bnde bugün konuşuyorum netten ama bi ymek molası verdik birazdan gelir sevdiceğim
Hayırlı olsun canım,memleketim diye demiyorum İzmir çok güzel yerdir
aaa çok şanslı
şuanda havada güzel
mis gibi askerlik yapar
hayırlı olsun
çooook teşekkür ederim evet orası sıcak hasta oldu mu üşüdü mü derdim de olmicak hemde onun içi rahat olcak mutlu olcak doğu olmasından çok korkuyordu. valla mis gibi askerliğini yapsın sonra gelsin bana =))))
çooook teşekkür ederim evet orası sıcak hasta oldu mu üşüdü mü derdim de olmicak hemde onun içi rahat olcak mutlu olcak doğu olmasından çok korkuyordu. valla mis gibi askerliğini yapsın sonra gelsin bana =))))
aaa çok şanslı
şuanda havada güzel
mis gibi askerlik yapar
hayırlı olsun
niye o kadar az oldu bacım sizin
evet nedense yarınki çarşı izinlerini kaldırmışlar ama olsun
bizimki pazarları çıktığında kısa sürüyordu
bir hafta cumartesi diğer hafta pazar çıkıyor
iyiki cumartesi çıkarmışlar bolbol konuştuk ama gıcık etti beni
evet canım ulaşımıda kolayayh evet hayatım çok teşekkür ederim çok sağol hemde hava alanı var rhat rahat gidebilirim nasıl mutluyum anlatamam sanaa yaa delircem mutluluktan valla
cezası vardı 3 hafta ama o bitti hala çıkamıyo komutan kimseyi çıkarmıomuş denetleme yüzünden canım
tatlım gözün aydın çok sevindim tertibim yaaayh burda kimsecikler yookkk ama ben dayanamicamm içim içime sığmıyo deli gibi mutluyumm ustabirliğimiz belli olduuuu izmir il jandarmaya çıktıııı allahııımmm sana çok şüküürrrr
kuzum nie çarşınız yok sizin?:26:Bizimde artık çarşımız olsun yaa
ewet canım, herkes bugün çıktı, nasılsın iyi misin?beggy hayırlı olsun canım usta birliğiniz
canım yarın 1 mayıs, olaylar olur die askerleri çıkarmıcaklar yarınaaa çok şanslı
şuanda havada güzel
mis gibi askerlik yapar
hayırlı olsun
niye o kadar az oldu bacım sizin
evet nedense yarınki çarşı izinlerini kaldırmışlar ama olsun
bizimki pazarları çıktığında kısa sürüyordu
bir hafta cumartesi diğer hafta pazar çıkıyor
iyiki cumartesi çıkarmışlar bolbol konuştuk ama gıcık etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?