Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Senınkı ne zaman çıkıyor?

Kımısı hedıye uçak ya da otobus bıletı almış..

Benımkı doğuda..konvoyla gelecek..yasak tek çıkmak..ondan bılmıyorum..

Bizde uçak biletini aldık canım 15'inde bitiyor 16 da uçuyor çok şükür :)
800km üstü olduğu için 2 gün yol izni vermişler,beklediğimizden önce gelecek Allahın izniyle

Bizde uçak biletini aldık canım 15'inde bitiyor 16 da uçuyor çok şükür :)
800km üstü olduğu için 2 gün yol izni vermişler,beklediğimizden önce gelecek Allahın izniyle

HAYDI HAYIRLISI
NE GUZEL YA..IKI HAFTADAN AZ BIR ZAMAN KALDI..MUTLUYUM

Yanına gidip görecek mesafedesin demek ne güzel işte.
Zaman ilerledikçe dahada özledikçe hiiiç geçmiyor bitmiyor gibi geliyor bana, şafak13 ama bana sor çat-la-dımmm :)

Asker nerde?

kızlar vakit yanaşıyor ne giyeceksiniz ilk buluşmanızda:18:beni onun derdi sardı şimdiden:18:

bide aşkıma bi hediye alsam :26:ne alsam sizin böyle fikirleriniz varmı

kızlar vakit yanaşıyor ne giyeceksiniz ilk buluşmanızda:18:beni onun derdi sardı şimdiden:18:

Bide aşkıma bi hediye alsam :26:ne alsam sizin böyle fikirleriniz varmı

ben bembeyaz bır eLbıse ıle gıdeceğim yanına..o kadar yeşil ortamdan sonra ıyı gelecektır..

Hedıye olarak şu mavmavımasmavı'nın guzel kurabıyelerınden alırım ya da bır tane çiçek

Son düzenleme:
Yanına gidip görecek mesafedesin demek ne güzel işte.
Zaman ilerledikçe dahada özledikçe hiiiç geçmiyor bitmiyor gibi geliyor bana, şafak13 ama bana sor çat-la-dımmm :)

Asker nerde?

asker gaziemir izmir de 12 gün sonra acemilik bitiyor..malatya asal a gidiyor ..geçecek bir şekilde ama sizlerden nasıl geçeceğine dair tüyo almak farz:)

çarşı izni yok acemilikte daha kısa dönem er..ama biz oraya gidebiliyoruz ya sesi çok kötüydü daha önceleri biriktirdim paramı gittim:) sabah akşam döndüm
bu arada çok teşekkür ederim:)

karşılamaya giderken ne giysem diye düşünmeye başladım,haftaiçi alışverişe gidecem ; bu günleride mi görecektikkkk

ben temmuzdan önce göremeyeceğim ama herşeyım hazır sankı kafamda..yınede bır parça huzunluyum..temmuzu bekleyeceğim..aman bıtsın askerlığı yeter kı..

çarşı izni yok acemilikte daha kısa dönem er..ama biz oraya gidebiliyoruz ya sesi çok kötüydü daha önceleri biriktirdim paramı gittim:) sabah akşam döndüm
bu arada çok teşekkür ederim:)

BENIMKIDE KISA DÖNEMDI..AMA ŞIRNAKTA..NE ÇARŞI IZNI NE DE NETTEN GÖRÜŞME..HATLAR EN UFAK ŞEYDE GIDIYOR FALAN..ZOR OLDU..GITSEN GIDEMIYORSUN..ÇİÇEK BILE YOLLANMAYAN BIR YER..O NEDENLE DEDIM ÇARŞI IZNI VARSA ÇOK SIKILMAZSINIZ..
HAYIRLISI OLSUN

asker gaziemir izmir de 12 gün sonra acemilik bitiyor..malatya asal a gidiyor ..geçecek bir şekilde ama sizlerden nasıl geçeceğine dair tüyo almak farz:)

Ben hastalandım süründüm hala düzelemedim,bende yararlanacak bir hal yok yani
Usta birliğinde düzenli çarşı izni olur inşallah,hem telefondada rahat konuşursunuz oraya gidince. Acemilikten sonra oda rahatlar sende canım,Allah kavuştursun.

ben temmuzdan önce göremeyeceğim ama herşeyım hazır sankı kafamda..yınede bır parça huzunluyum..temmuzu bekleyeceğim..aman bıtsın askerlığı yeter kı..

Amaaaan bitsin gelsinde varsın temmuzda görsün seni,askerlikten iyidir.
Netten görürsün sürkeli ,telden konuşursun

EVET YAA..YETERKI GELSIN..ÖZLEMEYE ALIŞIĞIM LAFINI YEDIREN ASKERLIK
GELSIN..SÜRPRIZ YAPABILEYIM,NETTENDE OLSA GÖREYIM DAHA NE ISTERIM:))
ŞÜKÜR ALLAHA AZ KALDI NE GUZEL..BAKARSIN BU SENE SÖZLENIRIM..NIYET VAR,UMARIM IMKANDA OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…