Senınkı ne zaman çıkıyor?
Kımısı hedıye uçak ya da otobus bıletı almış..
Benımkı doğuda..konvoyla gelecek..yasak tek çıkmak..ondan bılmıyorum..
Bizde uçak biletini aldık canım 15'inde bitiyor 16 da uçuyor çok şükür :)
800km üstü olduğu için 2 gün yol izni vermişler,beklediğimizden önce gelecek Allahın izniyle
ah ne güzel keşke bende görsem o günler.ama bugün gördüm yanına gittim istanbuldan gaziemire .. öyle şaşırdı ki baştan tanıyamadı inanamadı:) insanoğlu kuş misali eve geldim bile..137 nasıl geçer..
HOŞGELDINIZ
HAYDI HAYIRLISI
NE GUZEL YA..IKI HAFTADAN AZ BIR ZAMAN KALDI..MUTLUYUM
kızlar vakit yanaşıyor ne giyeceksiniz ilk buluşmanızda:18:beni onun derdi sardı şimdiden:18:
bide aşkıma bi hediye alsam :26:ne alsam sizin böyle fikirleriniz varmı
kızlar vakit yanaşıyor ne giyeceksiniz ilk buluşmanızda:18:beni onun derdi sardı şimdiden:18:
Bide aşkıma bi hediye alsam :26:ne alsam sizin böyle fikirleriniz varmı
Yanına gidip görecek mesafedesin demek ne güzel işte.
Zaman ilerledikçe dahada özledikçe hiiiç geçmiyor bitmiyor gibi geliyor bana, şafak13 ama bana sor çat-la-dımmm :)
Asker nerde?
GEÇER..İNSAN ILK BAŞLARDA DIYOR BEN ALIŞKINIM NASILSA ÖZLMEYE DIYE..AMA DAHADA ÖZLUYORSUN..ÇARŞI IZNI VARSA KORKMA ARKADAŞIM..GEÇER BIR ŞEKILDE..
HAYILRLISI ILE SABREDERSEN GEÇECEK ELBET..
RESIMDEKI SIZSINIZ GALIBA..SEMPATIK BIR ÇIFT RESMI..
karşılamaya giderken ne giysem diye düşünmeye başladım,haftaiçi alışverişe gidecem ; bu günleride mi görecektikkkk
hoşbuldukk
napıyosunuz bakalım kızlar
bu arada şafak 113
SİZİNDE AZALMIŞ..NE GUZEL..
çarşı izni yok acemilikte daha kısa dönem er..ama biz oraya gidebiliyoruz ya sesi çok kötüydü daha önceleri biriktirdim paramı gittim:) sabah akşam döndüm
bu arada çok teşekkür ederim:)
asker gaziemir izmir de 12 gün sonra acemilik bitiyor..malatya asal a gidiyor ..geçecek bir şekilde ama sizlerden nasıl geçeceğine dair tüyo almak farz:)
ben temmuzdan önce göremeyeceğim ama herşeyım hazır sankı kafamda..yınede bır parça huzunluyum..temmuzu bekleyeceğim..aman bıtsın askerlığı yeter kı..
Ben hastalandım süründüm hala düzelemedim,bende yararlanacak bir hal yok yani
Usta birliğinde düzenli çarşı izni olur inşallah,hem telefondada rahat konuşursunuz oraya gidince. Acemilikten sonra oda rahatlar sende canım,Allah kavuştursun.
Amaaaan bitsin gelsinde varsın temmuzda görsün seni,askerlikten iyidir.
Netten görürsün sürkeli ,telden konuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?