Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasılll kızzss yanııı cokkmu enejıkımmm napımm anneem bole olmassaa gecermıı heçç:86::86::86:

MUTLU OLMANIZ SADECE SIZE DEĞİL KARŞI TARAFADA OLUMLU YANSIYACAĞI İÇİN ŞANSLI SİZİN ASKER..
POZITIF OLMAKTA INSAN ZORLANIYOR BAZEN ASKER YOLU BEKLERKEN..ALIŞMADIKLARI BILMEDIKLERI YERLERDE YAŞAMAK ZORUNDA OLDUKLARI ŞU DÖNEMDE MORAL GIBI ÖNEMLI IHTIYACINA CVP VEREBILMEK GUZEL BIR ÖZELLIK..

tesekkur ederım canım benım aslında bu özellık herkezde vardırr ama bazıı ınsanların bazıı duygusal özllıklerı daha agır basar helekı bu donemde canım ama benn 460 berıı 5 gun hariiç455 ten buyana heepp az kladıı aa sole kaldıı bole kaldıı vee suanda askım ınsallah bıttı gıbı dıoo ben nekladııı bıttı bıttı 15 haftan varr dusun ve hemn mutlu oluyoo canım benımm

az kalmış..ınşallah bıtecek..
Mutlu geçirılen askerlık için mınnettar kalacaktır sıze..
önemlı olan destek olmak,beklemek..
Ee tabı her yiğidin harcı değil..
Ne mutlu asker yolu beklemeye dayanan bız hatunlara

Geçenlerde nerde okudum bılmem;

"kadının ıyı olanı erkeği askerdeyken,erkeğın ıyı olanı da kadını hamıleyken bellı olurmuş"

o zaman ben süper bi hatunum hem üni okurken 1 sene hemde şimdi askerde bekliyommbekle bekle geçti ömrüm vallah

o zaman ben süper bi hatunum hem üni okurken 1 sene hemde şimdi askerde bekliyommbekle bekle geçti ömrüm vallah

o zaman ben daha da süperim..
6 yıllık beraberliğimizin 5 yılı ayrıydık,senede 2 kez acak görüşebiliyorduk..
evlendik, tam kavuştuk derken bu sefer de askerlik ayırdı 5 ay..
inşallah bu son ayrılığımız olacak bitecek.

Şafak atarsa 14

walllaa guzelll laffmişşş hee süperr hatunlarızzz heepüümüzzzz

ahanda ultrasüperi geldi

güzelllerrr bennn kacımmm sızı sewımmmm ssüperrr kk bayanlarıııı opuyorummm
herkezee ıyı gecelerrr melekklerrr
109

ahanda ultrasüperi geldi

uzaktan bizi görenler hep acırdı valla, hep ayrılık, hep gurbet, yeter kavuşun artık diye..
tam kavuştuk işte ancak 5 ay birarada durduk, hoop askere hem de kıbrısa..
en sooon 9 ocakta gördüm, sarıldım kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…