Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohh bitirmişsiniz darısı basımıza

İNŞALLAH..HAYIRLISI ILE SIZDE BITIRIN..
ASKER YOLU BEKLEYEN ABLALARA ÖZENIRDIM ŞİMDİ HIÇ ÖZENMIYORUM
MORAL VERIN,SAABREDIN..GERISI MUTLAKA GELIYOR..HAA BIRDE HERGUN SAYMAYIN..ARADA BIR MOLA VERIN DAHA KOLAY OLUYOR..100 E GELIYORSUNUZ BU IYI..

Benimde var öyle planlar,haziranda temmuzda düşünüyoruz bir ihtimal yaza düğün planımızda var ama o kesin değil:)
Hayırlısı artık

Benimde var öyle planlar,haziranda temmuzda düşünüyoruz bir ihtimal yaza düğün planımızda var ama o kesin değil:)
Hayırlısı artık

AMİN..HAYIRLISI OLSUN
SIZINKI JET DÜĞÜN OOLUR GÖNLUNUZE GÖRE OLSUN..

TEMMUZDA TANIŞTIRALIM DIYORUZ..GERISI GELIR NASILSA ALLAHIN IZNIYLE..

O NEDENLE ÇOK SEVINDIRIĞİM..BITSIN ASKERLIK

AMİN..HAYIRLISI OLSUN
SIZINKI JET DÜĞÜN OOLUR GÖNLUNUZE GÖRE OLSUN..

TEMMUZDA TANIŞTIRALIM DIYORUZ..GERISI GELIR NASILSA ALLAHIN IZNIYLE..

O NEDENLE ÇOK SEVINDIRIĞİM..BITSIN ASKERLIK

Bizimkiler tanışıyor zaten bi babam kaldı :) hatta bugün annemlerle çarşıda annesi teyzesi ablasıyla karşılaşıp ayaküstü kaynattık :)
Ama hiçde jet düğün sayılmaz yahu kaç senedir bekliyoruz yaş oldu 26 yeter yeter :)

selamm kzuucukklaaarrr hepınızee ıyıı aksamlarrr skerrleerr
askerımııı cokk özledımmm ara ara bolee vuruyoo ama tam vuruyoo hee
ŞAFAK atarsaa 109 neysekı 3 ay 18 gün kalıyooo su 99 gün sonaa artıkk 2 hanelerr baslıycakk gelsınnn plakalarrr sonacımaa

hoşgeldin canım şafağına maşallahhhh

EE HADI HAYIRLISI

2,5 YILI DEVIRDIK..BİZDE ISTIYORUZ TANIŞTIRALIM AİLELERI..EE ŞÜKÜR MESLEĞİMİZDE VAR..NEYI BEKLEYELIM DAHA DIYORUZ

DÜN DOĞUM GUNUYDU..ARADIM 00:00 DA UYANDIRDIM..MUM YAKTIM,DILEK TUTTURUP ONUN YERINE SÖNDÜRDÜM
ASKERDE BÜYÜDÜ AŞKIM

SLM..
100 DN SONRASI DAHA HIZLI GEÇİYOR..HAYDI HAYIRLISI

Şafağımıııııııııııızzzzzzzzz 14 Sooooooon 2 haftamız kaldııııııııııııııııııııııııııııııııı

Şafağımız atarsa son 199 100 lere geldık inanamıyorummmmmm.... 400 ler felaketti 300lerde gecer mi bu askerlık dıye cok ağlamıştım.. 200 lerde özlemek bitirdi bizi.. Ama hala inanamıyorummmm son 199 olduğuna ... 100 lerde çabucak geçer inşallah

100 den sonrası daha çabuk geçiyor..ama hergun saymaz arada mola verırsenız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…