Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

EN GUZELI YAA..KASMAMIŞ OLURSUN..
ben ilk başlarda kafayı sıyırdım resmen şimdi bıraktım..benimkile konuştum as önce gelcem galipa dedi hayıııııııııııııııııııııır die bi çığlık kopardımistemiyomusun dio istiyorum ama 1ay azalması demek benim için çok daha güselll
güzelllerrr bennn kacımmm sızı sewımmmm ssüperrr kk bayanlarıııı opuyorummm
herkezee ıyı gecelerrr melekklerrr
109

iyi geceler selinimmmm dikkat et kendine cici rüyalar

dertlendım ama şimdi yaa..bizim ılışkıde 2,5 yıllık..toplasan 1 ay yanyana olmadık daha..ayrı şehırlerdeyız..

ne kadar az zaman kaldıysa o kadar sevınıyor ınsan..ama 20den sonrası sıkıştıracak

dertlendım ama şimdi yaa..bizim ılışkıde 2,5 yıllık..toplasan 1 ay yanyana olmadık daha..ayrı şehırlerdeyız..

dertlenme canım dertlenme sabrın sonu selamet..
bak biz 6 yıl bekledik kavuşabilmek için..
inşallah siz o kadar beklemezsiniz ama sonunuzun iyi olacağını düşününce sabretmek daha kolay oluyor

dertlenme canım dertlenme sabrın sonu selamet..
Bak biz 6 yıl bekledik kavuşabilmek için..
Inşallah siz o kadar beklemezsiniz ama sonunuzun iyi olacağını düşününce sabretmek daha kolay oluyor

vallahı düdüklü tenceremle tek taşımı alsın varacağım ona

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...//2011 kardelen44= 4 ağrı : :123:

:123:...11/05/2011 yengeç123 = 9 aydın :123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 11 bilecik :123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 14 bolu :123:

:123:...15/05/2011 ssule07= 13 bitlis :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 16 bursa :123:

-----------
-----

ne kadar az zaman kaldıysa o kadar sevınıyor ınsan..ama 20den sonrası sıkıştıracak
anaaaammm ben şu 20ye bi gelim istediği kadar sıkışırım

ahhhhhhhhhhhhh culllllümmm benide yas şura artık yaaaaanaaaam geçmiyooooooooooooooooooooo

anaaaammm ben şu 20ye bi gelim istediği kadar sıkışırım

ahhhhhhhhhhhhh culllllümmm benide yas şura artık yaaaaanaaaam geçmiyooooooooooooooooooooo

INŞALLAH GELECEK O 20LI GUNLER..SABIR DILIYORUM SANA VE ASKERINE SÜPER HATUN

ben 16 gün sora teskere alıorum kızlar listeyi yapmak isteyen olursa bana özelden haber versin yoksa bu listede yarılayanlar listesi gibi malesef yapılamayacak ve geleneğimiz bozulacak malesef sizlerin bi listesi olmayacak kızlar

eevvveeeettt hadi bakalım cevapları alayımmm
a) mutlu
b) Mutsuz
c) kavgalardan çıldırdı
d) sıkıldı
:95:

söylüyoruuuuuuuuuuuuuuuuummm c şıkkkııııı
yaaa bitmesinnnn bbende bu güsel günlerden yararlanmak istiyorum çok mükemmel bişey bu geleneeek
benım şafak 14..şırnak gulyazıda askerım..

bitirmişin canım sen .....evlimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…