- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
ben ilk başlarda kafayı sıyırdım resmen şimdi bıraktım..benimkile konuştum as önce gelcem galipa dedi hayıııııııııııııııııııııır die bi çığlık kopardımEN GUZELI YAA..KASMAMIŞ OLURSUN..
güzelllerrr bennn kacımmm sızı sewımmmm ssüperrr kk bayanlarıııı opuyorummm
herkezee ıyı gecelerrr melekklerrr
109
Uzaktan bizi görenler hep acırdı valla, hep ayrılık, hep gurbet, yeter kavuşun artık diye..
Tam kavuştuk işte ancak 5 ay birarada durduk, hoop askere hem de kıbrısa..
En sooon 9 ocakta gördüm, sarıldım kuzuma
ben ilk başlarda kafayı sıyırdım resmen şimdi bıraktım..benimkile konuştum as önce gelcem galipa dedi hayıııııııııııııııııııııır die bi çığlık kopardımistemiyomusun dio istiyorum ama 1ay azalması demek benim için çok daha güselll
Iyi geceler selinimmmm dikkat et kendine cici rüyalar
dertlendım ama şimdi yaa..bizim ılışkıde 2,5 yıllık..toplasan 1 ay yanyana olmadık daha..ayrı şehırlerdeyız..
dertlenme canım dertlenme sabrın sonu selamet..
Bak biz 6 yıl bekledik kavuşabilmek için..
Inşallah siz o kadar beklemezsiniz ama sonunuzun iyi olacağını düşününce sabretmek daha kolay oluyor
anaaaammm ben şu 20ye bi gelim istediği kadar sıkışırımne kadar az zaman kaldıysa o kadar sevınıyor ınsan..ama 20den sonrası sıkıştıracak
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123:...//2011 kardelen44= 4 ağrı : :123:
:123:...11/05/2011 yengeç123 = 9 aydın :123:
:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 11 bilecik :123:
:123:...15/05/2011 duygu.c= 14 bolu :123:
:123:...15/05/2011 ssule07= 13 bitlis :123:
:123:...19/05/2011 julia__ = 16 bursa :123:
-----------
-----
anaaaammm ben şu 20ye bi gelim istediği kadar sıkışırım
ahhhhhhhhhhhhh culllllümmm benide yas şura artık yaaaaanaaaam geçmiyooooooooooooooooooooo
:95::95::95::95::95::95::95::95:
:118::118::118::122::122::122:
:124::124:
INŞALLAH GELECEK O 20LI GUNLER..SABIR DILIYORUM SANA VE ASKERINE SÜPER HATUN
anaaaam açılışa bakkkkbu ifadelerle oyun oynuyos kıslaaaar giz...mutlumu mutsuzmu neşeli mi delirdimiiiiiii
amiiiiiiiiiiiin caım benimm 4yılımıza onsuz girdim ama 2012 bizim yılımız olcak inşşşş
Senin şafak kaç canım nerde askerin
[ı]eevvveeeettt hadi bakalım cevapları alayımmm
A) mutlu
b) mutsuz
c) kavgalardan çıldırdı
d) sıkıldı
:95:
[/ı]
cevap verıyorum..e şşıkkı..hepten zayii oldu
[ı]bilemedinnnnnnn:82:[/ı]
ne bıleyım canım..karşıdan zayıı mesajı vardı..neyse canım her halıkarda geçmiş olsun hatun
Tedavısı bellı..teskere
[ı]ah ah zaten o zaman butun sorunlarımız çözülücek olumlu yada olumsuzzz. Ama çözulcekk[/ı]
söylüyoruuuuuuuuuuuuuuuuummm c şıkkkıııııeevvveeeettt hadi bakalım cevapları alayımmm
a) mutlu
b) Mutsuz
c) kavgalardan çıldırdı
d) sıkıldı
:95:
yaaa bitmesinnnn bbende bu güsel günlerden yararlanmak istiyorum çok mükemmel bişey bu geleneeekben 16 gün sora teskere alıorum kızlar listeyi yapmak isteyen olursa bana özelden haber versin yoksa bu listede yarılayanlar listesi gibi malesef yapılamayacak ve geleneğimiz bozulacak malesef sizlerin bi listesi olmayacak kızlar
benım şafak 14..şırnak gulyazıda askerım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?