Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizde iznleri çıkarsak 100lerdeyiz son 23 geeeeeeeç bit artıkkkkkkkkkkkkkkk 200ler Inş 200lerden cok daha kolay gecer cnm 100lerımız

biz hiç izin kullanmamaya karar verdık cnm vazgectık zaten cok rahat sevgılımın yerı bide gelırse ayrılamayız bırakamam seni diyo bende dayanamam o yüzden vazgectım izinden..

25 gün daha erken gelmıs olucak cnmmm aşkım

bizde iznleri çıkarsak 100lerdeyiz son 23 geeeeeeeç bit artıkkkkkkkkkkkkkkk 200ler Inş 200lerden cok daha kolay gecer cnm 100lerımız

canım ben izinleri 100 dedik sonra 23 gun dustum insan acaip mutlu oluo 100 demesi gerekirken 77 deyincee :87:

Bizimde rahatmmız yerınde cnm fazlasıyla ama yınede dayanamyızzzzzzzzzzzzzzzz tatili haketdik çok sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmmmmm mayıssssssssssssss bit artık daha yeni başladın ama

kızlar izmir çeşme alaçatıya gideniniz var mı? nasıl bir yer bır cok kişi orayı öneriyor ben daha önce hiç gitmedim krar veremkte zorlanıyoruz

1 haftada erken teskere alsa cnm mükafatlandrma etdı 32 gun ooooooow 32 gun önce kavrsnz

evet canım ben 100e kadar durdum izinleri 100 deyınce dustum
kendımı kandırdımmm

en iyisiiini etmşsin cnm senın gtme olanagın var mı oyuzden mı ızn kullanmadnz benm gtme olanagım var ama ıste evcıyat yok gunu bırlk yada orda kalcm gundzlerı görşcz onada pek dayanasım gelmıo cnm gıtmemeye kararlıyım

1 haftada erken teskere alsa cnm mükafatlandrma etdı 32 gun ooooooow 32 gun önce kavrsnz

inşallaahhh... son bir ay kalsında 30dan geri sayıym her gunum uykusuz gecer herhalde heyecandan

iş falan bahane yanı gecmıyo gibi gelıyo bazen zamn bıde evde olsam hiç gecıremezdım

hu huuuuuuuuuuuuuuu:84:
Hoşgeldn tatllım
inşallaahhh... son bir ay kalsında 30dan geri sayıym her gunum uykusuz gecer herhalde heyecandan

iş falan bahane yanı gecmıyo gibi gelıyo bazen zamn bıde evde olsam hiç gecıremezdım

Evet cnm bazen zorluyoooor okullllllll var neyseki ama tabı bı yandanda okul zorluyooo :44::44:

evet canım benım gıtme ımkanım vardı..bizim orda da evci izni yok..ben sabah gıdıp aksam dondum bazen bi gün kaldım çift çarşı aldık..o bile inanılmaz iyi gelio..ilk gittiğimde ve son gittiğimde acayip kotu olduk..bizim orda mukafat ıznı de kımseye verılmemiş acayip biyer..

dun artık nısanlıma dedım yıter garıı 1.5 ay sonra izinlerini al gel

seninde gitme şansın varsa git canım izin kullanırsa geri dönüşü çook zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…