halay sonuda ben olayım..
şaka maka bitirdik kızlar..
ben bi süpriz düşünemedim yaa..evli olanlar şanslı tabi..
inşallah inşallahh... Bnden mutlusu yok valla 200ler de bitti kurtulduk
223 TATLIM YA
MAŞŞALH CNM YA VALLA SİZ HALAY ÇEKMIYCENIZDE KIM ÇEKCEEEEEEEEEKDARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH
cannes da giyebilirsin bak
canım 200ler 300ler hızlı gecıo da 100den sonra geçmio yaa..
maşallah şafağına kzum
bizde iznleri çıkarsak 100lerdeyiz son 23 geeeeeeeç bit artıkkkkkkkkkkkkkkk 200lerInş 200lerden cok daha kolay gecer cnm 100lerımız
bizde iznleri çıkarsak 100lerdeyiz son 23 geeeeeeeç bit artıkkkkkkkkkkkkkkk 200lerInş 200lerden cok daha kolay gecer cnm 100lerımız
cannes için başka tasarımlar beğendim şekerimmm
biz hiç izin kullanmamaya karar verdık cnm vazgectık zaten cok rahat sevgılımın yerı bide gelırse ayrılamayız bırakamam seni diyo bende dayanamam o yüzden vazgectım izinden..
25 gün daha erken gelmıs olucak cnmmm aşkım
canım ben izinleri 100 dedik sonra 23 gun dustum insan acaip mutlu oluo 100 demesi gerekirken 77 deyincee :87:
Asıl senınkıne mşlhhh ttlımgenelde 100ler daha zor dıyorlar genelde çiftlere düşme heycnı olsa gerek
biz hiç izin kullanmamaya karar verdık cnm vazgectık zaten cok rahat sevgılımın yerı bide gelırse ayrılamayız bırakamam seni diyo bende dayanamam o yüzden vazgectım izinden..
25 gün daha erken gelmıs olucak cnmmm aşkım
evet canım ben 100e kadar durdum izinleri 100 deyınce dustum
kendımı kandırdımmm
1 haftada erken teskere alsa cnm mükafatlandrma etdı 32 gun ooooooow32 gun önce kavrsnz
Hoşgeldn tatllımhu huuuuuuuuuuuuuuu:84:
inşallaahhh... son bir ay kalsında 30dan geri sayıym her gunum uykusuz gecer herhalde heyecandan
iş falan bahane yanı gecmıyo gibi gelıyo bazen zamn bıde evde olsam hiç gecıremezdım
en iyisiiini etmşsin cnm senın gtme olanagın var mı oyuzden mı ızn kullanmadnz benm gtme olanagım var ama ıste evcıyat yok gunu bırlk yada orda kalcm gundzlerı görşcz onada pek dayanasım gelmıo cnm gıtmemeye kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?