Hatırlama ne kaldı ki tatlım üzme canını...hiçbişey anlamadım valla dünden..oyy incimm ne güzeeeel aşkınla beraber vakit geçiriyon...
Nasıl bişeydi oo ben unuttummm
Hatırlama ne kaldı ki tatlım üzme canını...hiçbişey anlamadım valla dünden..
Durummm nerelerdesinn özledim yavrummm
Ne var ne yok şafak kaç oldu bakim
kavga değil ama ben artık uğraşmaktan yoruldum, anlamıyorum erkeklerin düşüncelerini. Fedakarlıklarımınkarşılıksız kalmasının nedenini anlamıyorum canımkavgamı ettiniz ya
degerlendırmezmıyım cnm yaa degerlendırıorum vallaaa sonuna kadar ne zaman bızım safak bıter o zaman edırne yolları bıter
iyiyim ben de işte aynen devam canım[Biyiyim canım senden naber nasıl gidiyo?
ÜFF bide birlikteyken şu zaman su gibi akıp geçmiyomu nasıl sinir oluyodummm....
incimm sizin isteme ne zaman olucaktı tatlımmm
bi aksilik olmazsa önümüzdeki ay tatlımama belki ileri tarihe de atlayabilir kesin diil yani
aynen öyle canımmm
oyy incimm ne güzeeeel aşkınla beraber vakit geçiriyon...
Nasıl bişeydi oo ben unuttummm
banada plakalar çabuk geçer gibime geliyyo... Bakalımm çoğu gitti azı kaldı.. Bizde tadıcaz Allahın izniyle o duyguyu....1kaç ay sonra bizde plakalardayız devooooo
yazz geliyyoo... isteme olsunda nişan hazırlıklarına başlayın incimmmmm
ewet cnm aynen sıra bızde kral devre oluooozzzzz 20 gun sonra kızzıııım sen ne dıooon 90/2 ler gelıooo
durum o yüzden önümüzdeki ay istiyorum ben sözü.. nişan için vaktimiz olur en azından
İşler yoğundu canım arada bakınıyom ama denk gelmedik... İyilik cnm nolsun aynı senden naber?
Şafak atarsa 137
baya yemişsinn sende şafağıı
Bende iyiym valla kuzum nasıl iyi olmıyımki 8 günsonra aşkım yanımda
Biz B yiz kızım... önce 90/1 ler bi gitsinn.. sonra A lar bi kral devre olsunda sonra....
Sıranı bekleeee
A SI B si farketmez 90/1 ler gıtmeden ben kral devre olcam tamammı 90/2 şer bu topıge adımını atııgı gun ben kralım baska sı yoook
Aman ii be olursan oll...bu ne asabiyet..
A SI B si farketmez 90/1 ler gıtmeden ben kral devre olcam tamammı 90/2 şer bu topıge adımını atııgı gun ben kralım baska sı yoook
dur nen biz bi gedelim
gidin gitmeyin diyenmi var kızım allah allah ne kıızıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?