adaşım hoşgeldin o denetlemeler çok yoğun oluyoo ya bittide bizimkisi kurtulduk
artık odada bütün gün oturuyor 100 de ıslayacaklarmış bakalım hayırlısı
aman Allah başka dert vermesin canım benim yaa, maşallahhosbulduk cnm bende ıyıyım sukurler olsun askerımın denetımı var yogun konusamıoruz gunduzlerı okadar tek sorun o
güle güle giy canım, dediğini yaptın sonunda demek. Aynı o resimdeki gibi mi?
git canım yaa walla, imkanları değerlendirselam cnm iyiyim been aynı safak olduruoozzz askımı yolayalı 4 gun oldu amaaa coook oz<ledım nıdınse ben bu ay cıkmadan gıtcem herelde yanına ole gozukuyorr
hoşgeldin şeker:80:ben geldim kızlar nasılsınız... arada kafamı uzatıp kaçıyorum
aman Allah başka dert vermesin canım benim yaa, maşallah
ohh iyi bakalım, başka ne eksiklerin var, hazırlıklar tamam mı?sağol cicim evet resmini eklediğim elbise aynısı
canım hiç bi hazırlık yapmama kararı aldım bugün, yaklaşık 1 saat önce, hiç bişeyi haketmio bu erkekler hiççç
2buçuk aydır kendimi eve hapsettim yaranamadım adama, bari çıkiyim geziyim , belki o zman yaranırım biraz dedim hemşom... laf işte benimki, bakkala bile çıkamam ben yoksa
14 gün sonra ailesinin yanına +2 gün sonra yanıma gelecek canım
ilk ailesinin yanına gidicek ayrı şehirlerdeyiz
git canım yaa walla, imkanları değerlendir
hoşgeldin şeker:80:
lokummm nasılsın canım
ah bende senin şafağına özeniyorum valla
durucum sen nasılsın?
hemde ne sıkıştırma fenalık geldi artık ya gidip oraya tutup kolundan çekip alasım var
:44: bilmiorum devrem saymıorum artık bızım safak bıraz karıstıızınden sonra 150 kusur fılan ama 2 li rakamlarda saycam bıraz dussun ama 100 ler benı hıc kasmıoo nedense :26::26:
kavgamı ettiniz ya
hmm anladım tatlım bişey kalmamış valla darısı başımıza
yine çarşıya çıkınca mı alacak kargosunu? insan kıyamıo, yesin istio işte dimi yaa..aynen cnm saolasın bende ole dıorum bugun ona kadayıf tatlısıyla bedem yoladım kargoyla yesın dıe
ben geldim kızlar nasılsınız... arada kafamı uzatıp kaçıyorum
ben geldim kızlar nasılsınız... arada kafamı uzatıp kaçıyorum
şükür cnmm iyilikk senden naberr?
Senden geliceksin bugünlere cnm sabırrr
iyiyim canım senden naber nasıl gidiyo?
onu biliyom zatide ben cevabımı alamadım kuşummm:26:
ben saymıcam desemde hangi gün plakalara düşüp hangi gün 100den düştümüzü bile kaç sefer hesapladığım için unutmam pek mümkün olmuyorr...
Senin şu 100lere tutumunada maşallah hanii...
plakalarda görücem ben senii...:18:
yine çarşıya çıkınca mı alacak kargosunu? insan kıyamıo, yesin istio işte dimi yaa..
hoşbuldum tatlımmhoşgeldin şeker:80:
durummm bidenemmİNCİMMMMM
ilk gözağrımmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinn canım
şükür cnmm iyilikk senden naberr?
Senden geliceksin bugünlere cnm sabırrr
iyiyim canım senden naber nasıl gidiyo?
onu biliyom zatide ben cevabımı alamadım kuşummm:26:
ben saymıcam desemde hangi gün plakalara düşüp hangi gün 100den düştümüzü bile kaç sefer hesapladığım için unutmam pek mümkün olmuyorr...
Senin şu 100lere tutumunada maşallah hanii...
plakalarda görücem ben senii...:18:
bende iyiyim canım saol,askerlik bitene kadar sabır taşına dönücez vallaa
durummm bidenemm
dün aşkımla birlikteyim.. git gel 3 saat yol birlikte geçirilen 2 saat.. hiçbişey anlamadım ama güzeldiosmanlı kıyafetleriyle foto çekindik sülümanla hürrem
plakalardan tırsıyorum harbıden ama 100 ler gecıo nezaman yarıladım hatırlamıorum yanı :44::44::44: ama bende saymıcam dıom bak bır gun sonra hesaplar yazarım buraya gorursun dayanamam sole bır 99 desek benımkıde bır guzel ıslansada oda rahtlasa bende rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?