Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

adaşım hoşgeldin o denetlemeler çok yoğun oluyoo ya bittide bizimkisi kurtulduk
artık odada bütün gün oturuyor 100 de ıslayacaklarmış bakalım hayırlısı

evet cnmm bızımde 99 da ıslıyolarmıs aynen hayırlısı ayy su denetlemeler bıtsın kurtulalaım bır hafta surcekmıs tam

kavgamı ettiniz ya
14 gün sonra ailesinin yanına +2 gün sonra yanıma gelecek canım

ilk ailesinin yanına gidicek ayrı şehirlerdeyiz

hmm anladım tatlım bişey kalmamış valla darısı başımıza

lokummm nasılsın canım
ah bende senin şafağına özeniyorum valla

şükür cnmm iyilikk senden naberr?
Senden geliceksin bugünlere cnm sabırrr

durucum sen nasılsın?

iyiyim canım senden naber nasıl gidiyo?

hemde ne sıkıştırma fenalık geldi artık ya gidip oraya tutup kolundan çekip alasım var

onu biliyom zatide ben cevabımı alamadım kuşummm:26:

:44: bilmiorum devrem saymıorum artık bızım safak bıraz karıstı ızınden sonra 150 kusur fılan ama 2 li rakamlarda saycam bıraz dussun ama 100 ler benı hıc kasmıoo nedense :26::26:

ben saymıcam desemde hangi gün plakalara düşüp hangi gün 100den düştümüzü bile kaç sefer hesapladığım için unutmam pek mümkün olmuyorr...
Senin şu 100lere tutumunada maşallah hanii...
plakalarda görücem ben senii...:18:

ben geldim kızlar nasılsınız... arada kafamı uzatıp kaçıyorum

hoşgeldinn canım

bende iyiyim canım saol,askerlik bitene kadar sabır taşına dönücez vallaa

yine çarşıya çıkınca mı alacak kargosunu? insan kıyamıo, yesin istio işte dimi yaa..

aynen onsuz bogazımdan gecmıo ya neapım dun carsıya cıktım markete zeynele sunu alıyım bunu alıyım dıye bı baktım ona bırsuru sey aldım yarın carsıda yesın askııım

plakalardan tırsıyorum harbıden ama 100 ler gecıo nezaman yarıladım hatırlamıorum yanı :44::44::44: ama bende saymıcam dıom bak bır gun sonra hesaplar yazarım buraya gorursun dayanamam sole bır 99 desek benımkıde bır guzel ıslansada oda rahtlasa bende rahatlasam

bende iyiyim canım saol,askerlik bitene kadar sabır taşına dönücez vallaa

aynen öyle canımmm

durummm bidenemm
dün aşkımla birlikteyim.. git gel 3 saat yol birlikte geçirilen 2 saat.. hiçbişey anlamadım ama güzeldi osmanlı kıyafetleriyle foto çekindik sülümanla hürrem

oyy incimm ne güzeeeel aşkınla beraber vakit geçiriyon...
Nasıl bişeydi oo ben unuttummm

banada plakalar çabuk geçer gibime geliyyo... Bakalımm çoğu gitti azı kaldı.. Bizde tadıcaz Allahın izniyle o duyguyu....1kaç ay sonra bizde plakalardayız devooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…