Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

DeryaW+ Duygu.C Latilokum+ kardelen44 mentol+

selam arkadaslar nasılsınız canlarım

merhabalarrrr:80:

SLM ŞEKERİMMM

yokmuş valla duyguşş... geçmiyo 100ler hele 150den sonrası durdu sankii
aahh bi gelsem o plakalaraaaaa
senin şafak süper ötesi ama sıkıştırıyodur eminimmm...
bende plakalara yaklaştıkça bi kasılma hissediyorum....
sen gelecen demii kavuşltuktan sonra benim şafakım bitene kadar bırakmayacan demi beniiii

iyi gibiyim canım sağol, sen nasılsın? keyfin nasıl?
İyi diyelim iyi olalım canım ,ne oldu sana kötü bişey yoktur inşallah
lokummm nasılsın canım
ah bende senin şafağına özeniyorum valla

ben dün meaj yamıştım bulamadım yada mesajı gönderememişim:76:

şafağımız yanaştı ne giyeceksiniz sevgilinizle ilk buluştuğunuzda arkadaşlar:26:

hediye almak istiyorum ne olabil,r:26:

Hoşgeldin devoo şafak kaç bakimmm
durucum sen nasılsın?

İyi diyelim iyi olalım canım ,ne oldu sana kötü bişey yoktur inşallah

lokummm nasılsın canım
ah bende senin şafağına özeniyorum valla

yok canım, hep aynı şeyler, ettiklerimi buluyorum sadece, önemli bişi yok, keyifsizim bugün, mehtaba bile heyecanlanmıyorum yani

DeryaW+ Duygu.C Latilokum+ kardelen44 mentol+

selam arkadaslar nasılsınız canlarım
İyiyim canım benim sen nasılsın hoşgeldin :81:
hemde ne sıkıştırma fenalık geldi artık ya gidip oraya tutup kolundan çekip alasım var

durucum sen nasılsın?

yok canım, hep aynı şeyler, ettiklerimi buluyorum sadece, önemli bişi yok, keyifsizim bugün, mehtaba bile heyecanlanmıyorum yani

aaa canım öle olmaz ama 4 gün kalmış şurda aşkını görmene toparlan biraz hazırlık yaptınmı bakiim

wayyyy hemşom kendini gecelere atacak
kooopp koop
kıss askerin olmadan nasıl eğlencen
valla bu aralar bursa dısına cıkmayı hiç düşünmüyrm askerm gelsn beraber çıkarızz

İyiyim canım benim sen nasılsın hoşgeldin :81:

hemde ne sıkıştırma fenalık geldi artık ya gidip oraya tutup kolundan çekip alasım var

hosbulduk cnm bende ıyıyım sukurler olsun askerımın denetımı var yogun konusamıoruz gunduzlerı okadar tek sorun o

güle güle giy canım, dediğini yaptın sonunda demek. Aynı o resimdeki gibi mi?

selam mervoş, hoşgeldin tatlım, iyilik sağlık, sen nasılsın?
selam cnm iyiyim been aynı safak olduruoozzz askımı yolayalı 4 gun oldu amaaa coook oz<ledım nıdınse ben bu ay cıkmadan gıtcem herelde yanına ole gozukuyorr

adaşım hoşgeldin o denetlemeler çok yoğun oluyoo ya bittide bizimkisi kurtulduk
artık odada bütün gün oturuyor 100 de ıslayacaklarmış bakalım hayırlısı

aaa canım öle olmaz ama 4 gün kalmış şurda aşkını görmene toparlan biraz hazırlık yaptınmı bakiim
canım hiç bi hazırlık yapmama kararı aldım bugün, yaklaşık 1 saat önce, hiç bişeyi haketmio bu erkekler hiççç

wayyyy hemşom kendini gecelere atacak
kooopp koop
kıss askerin olmadan nasıl eğlencen
valla bu aralar bursa dısına cıkmayı hiç düşünmüyrm askerm gelsn beraber çıkarızz

2buçuk aydır kendimi eve hapsettim yaranamadım adama, bari çıkiyim geziyim , belki o zman yaranırım biraz dedim hemşom... laf işte benimki, bakkala bile çıkamam ben yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…