onlara bişey almadık canım sadece görümceme koyduk havlu tülbent parfüm,aşkımada seccade traş takımı gömlek saten pijama terlik iç çamaşırı parfüm havlu koyduk,benim bohçamdada 2 takım gecelik 1 takım saten pijama iç çamaşırı makyaj takımı parfüm seccade başörtüsü patik havlu bide tüylü kokoş terlik varonlarda annemle ablama bişeyler koycaklarmış
slmmm
2haftadan düşmüşün maşşallah şafağınaaa
evet ama askerlığı ben yaprım sankı yaww..
Pc maşallah garnızon komutanlığına döndü..ağladığım sümüklu mendıller cephaneliğe
Gelsın de asıl talimi ben yaptıracağım askerıme
Senın şafak kaçtı?
Hepimiz aynı durumdayızzz
uzun dönemmisin ilk kez görüyorum seniii
bnm şafak atarsa 137
BEN KISA DÖNEMIM..
UZUN ZAMANDIR YOKTUM BURALARDA BIRDE..ONDAN KARŞILAŞMAMIŞIZDIR..
100LERE AZ KALMIŞ NE GUZEL YAA..
benim kalandan biraz fazla sizin yaptığınız askerlikk
Siz başlarken ağlıyonuzz..
Biz sizin başladınız rakama geldimizde bitirdik diye seviniyozzz...:44:
:80:slm nılay87 hatun..
şafak kaç de hele..heyecan var mı heyecan
Allah hepsini iyi günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım.
Ben çıkıyorum artık, herkese iyi akşamlar...
Şafak 384
Mehtap 4...
Merhaba canm şafağım atarsa 13 askerim 16sında kollarımda olucak inşşseninde 15indemi geliyo?
teskereye 13 var ama temmuzda bızım vuslat:85:
kısa dönem oylede ben ıstısnayım..
Bız 2,5 yıldır ayrı şehırlerdeyız..ve görüşmeyelı bayağı oldu..bırde askelığe 10 gun once başlıyordu veterıner hekımler..o nedenle bu kısa dönem suresı benım sadece onu nette göremedığım sure..ben ağlamayayımda kımler ağlasın hatun..teskereye 13 var ama temmuzda bızım vuslat:85:
o kapıdan çıksınlarda yeterki ahh ahh.........
ozaman iş başkaaa...
Ama niye ağlıcakmışsın..şükrett....Sağsalim bitirsinde askerliğini.. evinde olsun...
Lafım sana değil...
5ay askerlik yapıpdaa off geçermi bu kadar zaman nasıl dayanıcam geçmiyo bilmemnee falan filan diyenler için...
Sizinki geçmiyosaa bizimki nasıl geçiyyooo 3katını yapıyoruz bi o sürenin bee... Biraz makul olunnn
Neyse dolmuşum baya taştım sonundaaaa...
Herkese Hayırlı Akşamlarr fıstıklarrr:80:
hay ağzın bal yesın hatun
şırnaktan diyarbakır ktm ye gıdene kadar yureğim pırpır olur..ordanda otobuse bınene kadar hop hop olur..eve geldığğınde rahat olur..nete geldığındede yureğim ağzımda olur..
Kızlar düşünuyor buluşmada ne gıysem dıye..bende düşünuyorum kameradakı ılk buluşmaya ne gıysem dıye
Vallahı temmuz sen gelmezsen ben geleceğim
en güzeli canm öle öle geçer zaman sıkma canınıGeldikten sonra 2 ay daha sıkcaksın dişini,geceleri uyuyamıorum artık gerçekten kalbim yernden çıkcakmış gibi oluo düşündüğümde şiş gözlerle karşılıycam heralde aşkımı:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?