Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:80:slm nılay87 hatun..

şafak kaç de hele..heyecan var mı heyecan

Allah hepsini iyi günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım.
Ben çıkıyorum artık, herkese iyi akşamlar...
Şafak 384
Mehtap 4...

slmmm
2haftadan düşmüşün maşşallah şafağınaaa

evet ama askerlığı ben yaprım sankı yaww..

Pc maşallah garnızon komutanlığına döndü..ağladığım sümüklu mendıller cephaneliğe
Gelsın de asıl talimi ben yaptıracağım askerıme

Senın şafak kaçtı?

Hepimiz aynı durumdayızzz
uzun dönemmisin ilk kez görüyorum seniii
bnm şafak atarsa 137

BEN KISA DÖNEMIM..
UZUN ZAMANDIR YOKTUM BURALARDA BIRDE..ONDAN KARŞILAŞMAMIŞIZDIR..
100LERE AZ KALMIŞ NE GUZEL YAA..

benim kalandan biraz fazla sizin yaptığınız askerlikk
siz başlarken ağlıyonuzz..
biz sizin başladınız rakama geldimizde bitirdik diye seviniyozzz...:44:

benim kalandan biraz fazla sizin yaptığınız askerlikk
Siz başlarken ağlıyonuzz..
Biz sizin başladınız rakama geldimizde bitirdik diye seviniyozzz...:44:

kısa dönem oylede ben ıstısnayım..
Bız 2,5 yıldır ayrı şehırlerdeyız..ve görüşmeyelı bayağı oldu..bırde askelığe 10 gun once başlıyordu veterıner hekımler..o nedenle bu kısa dönem suresı benım sadece onu nette göremedığım sure..ben ağlamayayımda kımler ağlasın hatun..teskereye 13 var ama temmuzda bızım vuslat:85:

Merhaba canm şafağım atarsa 13 askerim 16sında kollarımda olucak inşş seninde 15indemi geliyo?

BEN TEMMUZDA BULUŞACAĞIM..:85:
NEYSE ÇARŞI IZNI OLMADIĞINDAN GÖREMEDİĞİM NET GÖRÜŞMEME 13 KALDI..

GÖREMEMK ÇOK KÖTÜ..TELEFON HATTI GIDER,3 GUN SESINI DUYAMZSIN..ONADA BANADA ZOR OLDU..HAYIRLISI ILE SONA GELDIK..

DARISI DİĞER SÜPER HATUNLARIN BAŞINA

ozaman iş başkaaa...
Ama niye ağlıcakmışsın..şükrett....Sağsalim bitirsinde askerliğini.. evinde olsun...
Lafım sana değil...
5ay askerlik yapıpdaa off geçermi bu kadar zaman nasıl dayanıcam geçmiyo bilmemnee falan filan diyenler için...
Sizinki geçmiyosaa bizimki nasıl geçiyyooo 3katını yapıyoruz bi o sürenin bee... Biraz makul olunnn

Neyse dolmuşum baya taştım sonundaaaa...
Herkese Hayırlı Akşamlarr fıstıklarrr:80:

o kapıdan çıksınlarda yeterki ahh ahh.........

hay ağzın bal yesın hatun
şırnaktan diyarbakır ktm ye gıdene kadar yureğim pırpır olur..ordanda otobuse bınene kadar hop hop olur..eve geldığğınde rahat olur..nete geldığındede yureğim ağzımda olur..

Kızlar düşünuyor buluşmada ne gıysem dıye..bende düşünuyorum kameradakı ılk buluşmaya ne gıysem dıye
Vallahı temmuz sen gelmezsen ben geleceğim

HAKLISIN HATUN..
AMA ASKERLIK KOLAY GEÇER KANAATIM YERLE BIR OLDU..ÖZLEMEYE ALIŞMAK DIYE BIRŞEY YOKMUŞ..HEP ARTIYOR HEP ARTIYOR..
HAYIRLISI ILE GIDIP GELSINLER

UZUN DÖNEM BAŞKA BIŞEY YAA..ALLAH KOLAYLIK VERSIN..KAL SAĞLICAKLA..:80:

En güzeli canm öle öle geçer zaman sıkma canını geldikten sonra 2 ay daha sıkcaksın dişini,geceleri uyuyamıorum artık gerçekten kalbim yernden çıkcakmış gibi oluo düşündüğümde şiş gözlerle karşılıycam heralde aşkımı:93:

salatalık işe yarıyor yaa şişliklere..korkutmaya gerek yok askerden yenı gelmiş adamı

flzbkr canım ben seni yeni görüyorum buralarda hoşgeldinn
şafağın kaçtı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…