şafak atarsa 13
ne güzel.. darısı başıma
vay vay ultra süper hatun gelmış:92:
nasılsın hatun:))))
sen nasılsın flzbkr:80:
amin..göz açıp kapayıncaya kadar inşallah
inşallah tabi..ya insanlar eskiden 4 yıl beklermiş çocuklaır nerdeyse ilkokula başlıyacakmış:) anneannem anlatırdı o yüzden biz gençler fazla abartmamalıyız aslında ama işte olmuyor...bir büyükle konuşmuştum naısl geçer diye..
yok kızım dedi..sevdiğini beklemek o kadar normal ki şimdiki gençler neden büyütür anlamam dedi..eskiden paylaşımda olmazmış ne zormuş yahu
iyiyim canım salatamı yedimm:) çok yemiyorum askerim zayıf görsün dievallahi ben bugün işten izinliydim ohh dinlendim birde sizler sayesinde çok dolu geçti günüm ama bakalım yarın iş başı:84:
vay vay ultra süper hatun gelmış:92:
nasılsın hatun:))))
sen nasılsın flzbkr:80:
hehe:)bende ne bulduysam yedım vallahı..yesemde çok bışey olmuo
benım bugun çocukların mızmızlığı ustundeydı..şok oldum yaa..olmazdı boyle..pek bı nazanmışlar..deli oldum..tam pazartesı sendromu oldu..
cnaım benim gördüm yazdığını ama cevap veremiyorum:) 100 mesajı geçmem lazımmış:):) yoksa okudum ama aramıza engeller girdi hatunum:2:
çocukların derken? anlamadım
neyse canım ben atarım arada yoklarım ne var ne yok:))
sanırım öğretmensin,
hep imrenmişimdir öğretmenlere çünkü öğretrmenlik ne kadar sevgi isterse benim meslek o kadar ruhsuzluk istiyor..
valla eniştemiz şanslı:)
enıştede veterıner hekım
sevgı yumağı gıbı işimiz var..
sizin mesleğide ben sevıyorum..bu yıl 30 yaşındakı avukat kuzenımı kanserden kaybettık:85:
o nedenle ayrı bır yerı var bende..
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
ama ben hayvanlarıda çok severim 7 yaşında kedim var sokakta bulmuştum minicikti:)
benimki de elektrik elektronik mühendisi bizim ikimizin meslekleride pek sevecenmiş bir düşündümde
avukatlık güzel, getirileri fazla sadece maddi değil..bizim ülkemizde korkuya saygı duyarlar nedense..o yüzden saygı duyuyorlar ama yinede benim içimin sızladığı ve zorlandığım zamanlar o kadar çokki..
amin..teşekkur ederım..:85:
kedılerı çok sevıyorum..yalnız bakamam dıye alamadım..neyse evlenınce doktoru baksın
avukat deyınce ınsanlar bır gıpta edıyor once sonrada hazırola geçerler..ne guzel ama..öğretmenlerede eskıden o saygı varmışta..bız şimdilerde öğrencılerle velılerın krallık dönemınde eğitım verıoruz..pek kalmadı bıze..
hangı davalara bakıyorsun?mahkeme falan ayrılıyor galıba sızde?
bol bol boşuyorum derr mişim:)
ben genelde iş davalarına bakıyorum, SGK işçi alacakları işveren hakları, yahut alacak davaları işte icra itirazlar, aslında karışık cezalarda var tabi..
yaralama , tecavüz, ..
ama bunlar çok stresli gece 9dan önce ofisten çıkamıorum cumarteside dahil..bu şekilde şu an sürer ama ilerde sürmez ben uluslararası özel hukukta uzmanlaşmak istiyorum bakalım..
erim gelsin de, çizeceğiz önümüzü..ben şu an herşeyden bir lokma kısmındayım herşeyle ilgili az bilgim var uzmanlığım yok:)
öğretmenlik konusuna gelince, kendi çocuklarına veremedikleri eğitimi, terbiyeyi öğretmen verdiği için çekemiyorlar bence..insanın temelini öğretmenin belirlediğini untumak ne acı..
ki öğretmenliği bu hale getirenlerde kpss ile onları bekleten atamalarda süründürenler..utanmalılar..öğretmenlere verilen 3 kuruş maaş için utanmalılar..
bize duydukları saygı gösteriş kanun var ya arkamızda ondan sebep..ama kanunlar, daka doğrusu hukuki devlet anlayışı yavaş yavaş gdiyor bizde ki gösteriş saygısıda biter..
amann neyse ben bu konularda bir başlasam susmam forumun ruhunu bozmayayım:)
kusura bakmayın arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?