Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Mentol...
Emınapolat..

Hoşgeldınız hatunlar:79:

Ben mama yemeye gıdeyım..yoruldu gözlerım..kalın sağlıcakla:80:

Mentol...
Emınapolat..

Hoşgeldınız hatunlar:79:

Ben mama yemeye gıdeyım..yoruldu gözlerım..kalın sağlıcakla:80:
canım sana afiyet bal şeker olsun

eminapolat
selam kızlar
ben bugün alışverişe çıkıp karşılamaya giderken giyeceklerimi aldım
paniğe bak şimdiden
şafak12

güle güle giy canım aldıklarını inşallah askerin seni görünce tekrar aşık olsunn

oy oy oyy bunca zaman beklemişsin hiç aşık olmaz mı tekrar...
neler aldın merak ettim valla:) şu 136 gün geçsedee bende alsam

salatalık işe yarıyor yaa şişliklere..korkutmaya gerek yok askerden yenı gelmiş adamı

Denym ozaman canım dimi kaçmasın benden havaalanında görür görmezNapym gözlerimi kapatıorum tam uykuta dalıcam hayal kurmaktan uyuyamıorum ee sabhta 7de kakıorum eczaneye gitmek için şişio gözler tabi

allah kavuştursun canm sadece yumurta akınımı sürücem suratıma başka birşey katıcakmıyım içine??

şimdi bir yumurta akı bir kaşık şeker karıştır yüzüne sür 20 dakika bekle ılık su ile yıka saolsun maranki ye aşık bir annem var hep böyle maske bilgileri dolu ev

selam kızlar
ben bugün alışverişe çıkıp karşılamaya giderken giyeceklerimi aldım
paniğe bak şimdiden
şafak12

Eee ancak ama ne kalmış surda 12 günBenimde hazır oxxo'dan aldım,hemde 2 hafta kadar önce mağazalarda oxxo'yu tek geçerim tam benlik cıvıl cıvıl yaz renkleri

şimdi bir yumurta akı bir kaşık şeker karıştır yüzüne sür 20 dakika bekle ılık su ile yıka saolsun maranki ye aşık bir annem var hep böyle maske bilgileri dolu ev

Bunuda denym bi saol canm, benim annemde saraçoğluna ayyyy bıktım şunlardan ya ajandası var bide oraya yazıo karışımları

canım hatunlar..

askerimin acemilik bitiyor.. ustalık asal dairesi başkanlığı malatya nasıldır asal bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…