Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

# secretlov
# DeryaW
# KK Pro Üyecadikazani23
# siyah_inci
# beggy_ SELAM KIZLARRRRRRRRRR

selam canım, hoşgeldin, nasılsın?

[/B]

bu tarz nasıl
ben bunu beğendim

valla bende anlamıorum kendimi hiç tertip nasıl bişeyim ben diorum hep körü körüne ne bu die
üfff aynen :44:

ben neden hiç bi listede yokum
hoşgeldin şekerüm:80:

kızlar size yaptığım bişeyi göstermek istiyorum ama resim ekleyemiyorum nasıl becericemm

tatlım mesaj panosunda yazı rengini gösteren "A" yazan butonun sağ yanına tıklayıp fotoğraflarını ekleyebilir yada önce hizliresim gibi resim yükleme sitelerine yükleyip sana vericeği linki buraya yazabilirsin

ya ben benimkine mektup yazıyorum ya her gün bi tane yada 2 tane işte içimden ne gelirse onları yaparken babamın anneme aldığı bi buket papatyadan bi tane koparıp sewiyo sewmiyo dedim en son yaprak sewiyo çıktı bend eonu koparmadan üstünde bıraktım sonrada böle foto çektim nasıl olmuşş =)) bunları o kırmızı zarfın içine koydum ne olduğunuda yazıp mektupların arasına katıcam =)) ne düşünüyosunuz

kızlar bende geldim bende geçmiş sayfaları okudum
elbisene bayıldım incim gösterdğin tarz ayakkabılarda süper
duygucum seninde elbisen çok hoş yalnız ben bir müptezel bi insan olarak kırmızı değil krem rugan olana bayıldımmmmm canım
adaşım hoşgeldin canım nasılsın
hemşom ya neden böle oldu tatlım bnm şuanki kararlarına kesinlikle katılıyrum uzak de gitme bi müddet karşılamaya da gtme ki beklesn biraz değerimiz anlaşılsın demi ama
sedacım canım gelince bitirme kararına üzüldüm açıkcası hele bi gelsn askern ayaklarını daha sağlam yere basarsa seninde arkanda durma şekli dhada değişir ne bileyim işte iyi olursunuz belki zamanın ne getireceği hiç belli olmaz rabbim iyi şeyler nasip etsin herkesin hakkında

hoşgeldin canımmm:80::80::80::80:

valla çok begendm cnm

Çok güzel düşünmüşsün tatlım bende çok hoş.. tabi sevgilinin anlayışı nasıldır bu da önemli

Hiç te çıkasım yok ama derssssssssssler beni beklerrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84: görüşmek üzere güzelllllikler

Çok güzel düşünmüşsün tatlım bende çok hoş.. tabi sevgilinin anlayışı nasıldır bu da önemli

ben tabiki dayanamayıp bu resmi ona yolladım çarşı izninde msne girdiğinde deli gibi mutlu oldu mektuplarıda gördü tek tek okcam hepsini bunların dedi çok dloei gibi mutlu oldu sewindi bende onu öle görünce daha bi heves geldii mutlu oldmm çokk =)))

çok romantiksin canım yaa, inşallah kıymetini bilir askerin de

hoşbulduk deryacmmm ıyıım cnm sen nasılsın? merveeeee hg cnm
iyiyim canım nolsun işte, saymaya devam

selam kızlar naısılsınız ??

şafağımız 40

dunnn gıttım yatak ortusu aldımmm cok cıcoss pembiş pembişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…