# secretlov
# DeryaW
# KK Pro Üyecadikazani23
# siyah_inci
# beggy_ SELAM KIZLARRRRRRRRRR
ben bunu beğendim[/B]
bu tarz nasıl
üfff aynen :44:valla bende anlamıorum kendimi hiç tertip nasıl bişeyim ben diorum hep körü körüne ne bu die
hoşgeldin şekerüm:80:ben neden hiç bi listede yokum
canım cewap yazarken altta eklenti ekle die biyer var, oradan ekliosun iştekızlar size yaptığım bişeyi göstermek istiyorum ama resim ekleyemiyorum nasıl becericemm
tekrar hoşgeldiiiiiiiiiiinnnben ben ben ben geldiiiiiiimmmm
cadıkazanı ben senle konusmuoooom
canım cewap yazarken altta eklenti ekle die biyer var, oradan ekliosun işte
tekrar hoşgeldiiiiiiiiiiinnn
kızlar size yaptığım bişeyi göstermek istiyorum ama resim ekleyemiyorum nasıl becericemm
kızlar bende geldim bende geçmiş sayfaları okudum
elbisene bayıldım incim gösterdğin tarz ayakkabılarda süper
duygucum seninde elbisen çok hoş yalnız ben bir müptezel bi insan olarak kırmızı değil krem rugan olana bayıldımmmmm canım
adaşım hoşgeldin canım nasılsın
hemşom ya neden böle oldu tatlım bnm şuanki kararlarına kesinlikle katılıyrum uzak de gitme bi müddet karşılamaya da gtme ki beklesn biraz değerimiz anlaşılsın demi ama
sedacım canım gelince bitirme kararına üzüldüm açıkcası hele bi gelsn askern ayaklarını daha sağlam yere basarsa seninde arkanda durma şekli dhada değişir ne bileyim işte iyi olursunuz belki zamanın ne getireceği hiç belli olmaz rabbim iyi şeyler nasip etsin herkesin hakkında
ya ben benimkine mektup yazıyorum ya her gün bi tane yada 2 tane işte içimden ne gelirse onları yaparken babamın anneme aldığı bi buket papatyadan bi tane koparıp sewiyo sewmiyo dedim en son yaprak sewiyo çıktı bend eonu koparmadan üstünde bıraktım sonrada böle foto çektim nasıl olmuşş =)) bunları o kırmızı zarfın içine koydum ne olduğunuda yazıp mektupların arasına katıcam =)) ne düşünüyosunuzEki Görüntüle 189007
valla çok begendm cnm
ya ben benimkine mektup yazıyorum ya her gün bi tane yada 2 tane işte içimden ne gelirse onları yaparken babamın anneme aldığı bi buket papatyadan bi tane koparıp sewiyo sewmiyo dedim en son yaprak sewiyo çıktı bend eonu koparmadan üstünde bıraktım sonrada böle foto çektim nasıl olmuşş =)) bunları o kırmızı zarfın içine koydum ne olduğunuda yazıp mektupların arasına katıcam =)) ne düşünüyosunuzEki Görüntüle 189007
Çok güzel düşünmüşsün tatlım bende çok hoş.. tabi sevgilinin anlayışı nasıldır bu da önemli
çok romantiksin canım yaa, inşallah kıymetini bilir askerin deya ben benimkine mektup yazıyorum ya her gün bi tane yada 2 tane işte içimden ne gelirse onları yaparken babamın anneme aldığı bi buket papatyadan bi tane koparıp sewiyo sewmiyo dedim en son yaprak sewiyo çıktı bend eonu koparmadan üstünde bıraktım sonrada böle foto çektim nasıl olmuşş =)) bunları o kırmızı zarfın içine koydum ne olduğunuda yazıp mektupların arasına katıcam =)) ne düşünüyosunuzEki Görüntüle 189007
iyiyim canım nolsun işte, saymaya devamhoşbulduk deryacmmm ıyıım cnm sen nasılsın? merveeeee hg cnm
Kimse Yokmuuuuuuuuuuuuu:95:
selam kızlar naısılsınız ??
şafağımız 40
dunnn gıttım yatak ortusu aldımmm cok cıcoss pembiş pembişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?