kızlar ben geldim beraberinde elbisemide getirdim bakın bakalım fotolara telle çektiğim için ve ışık arkamda olduğu için çok net olmadı fotolaretrafın dağınıklığı için de kusura bakmayın
Fotoda net gözükmeye bilir etek kısmı dar lastik etek mi diyolar tam bilmiyorum üstü hafif dökümlü gelio..
Eki Görüntüle 188995 Eki Görüntüle 188996 Eki Görüntüle 188997
yok yaa, belki değişen vardır ama bizim sorunlarımızda bi değişiklik olmaz tertomya tertip aynen öyle insan askerde melek olup gelmioya nasıl okadar değişcekler ben inanmıorum öyle değişkilğe
off be sedam, gözümüz mü kör, çok mu safız ben de anlamadım walla:85:evt canım ama resmi deil aynı evde falanda yaşamıoruz zaten bu böyle bir dengesiz işte okadar nikah yapar yüzük takmaz aileside beş paralık insan deil bana laf yapar nesini sevdimki bende bilmiorum artık
ayy canım bayıldım elbisene güle güle giyy
gayet hoş şekerim duygunun saç modelini yaptırmalısın
ayağınada şimdi moda dantelli platform ayakkabılar var ondan almalısın
bak işte bundan şekerim
Eki Görüntüle 189001
kızlar ben geldim beraberinde elbisemide getirdim bakın bakalım fotolara telle çektiğim için ve ışık arkamda olduğu için çok net olmadı fotolaretrafın dağınıklığı için de kusura bakmayın
Fotoda net gözükmeye bilir etek kısmı dar lastik etek mi diyolar tam bilmiyorum üstü hafif dökümlü gelio..
tatlım bu ayakkabılar benimde hoşuma gidiyor ama bu elbiseye fazla durmazmı :26:
yok yaa, belki değişen vardır ama bizim sorunlarımızda bi değişiklik olmaz tertom
off be sedam, gözümüz mü kör, çok mu safız ben de anlamadım walla:85:
burda ilk sıradaki ortada bulunan giri tarzındaki ayakkabıyı örnek gösteriorum kızlar
bu ayakkabı çok hoşuma gitmişti
bu tarz nasıl
[/B]
birdee bu tarz bi ayakkabı düşünüyorum aslında... yani bunun kadar kapalı olmıcak tabi.. :26:
# secretlov
# DeryaW
# KK Pro Üyecadikazani23
# siyah_inci
# beggy_ SELAM KIZLARRRRRRRRRR
İncim elbise çok hoşşşşşşşşşşşş gülerek giy cnm
hb tatlımmmselam cnm hoşgeldin
sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?