listede yokum
kesin kararlı mısın ya bu kadar üzüldüm bak
hayırlısı neyse o olsun
iyi de 1 sene ya az da değil bekleyebilecek misin boşuboşuna
izne geldiğinde konuş bence olmuyorsa ayrılırsın
sana da yazık ya
o seni haketmiyorsa sen niye boş yere 1 sene onu bekleyesin ki
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123:...//2011 kardelen44= 3 Afyon : :123:
:123:...11/05/2011 yengeç123 = 7 Antalya :123:
:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 10 Balıkesir :123:
:123:...15/05/2011 duygu.c= 13 Bitlis :123:
:123:...15/05/2011 ssule07= 12 Bingöl :123:
:123:...19/05/2011 melekkkkkkkk = 14 bolu :123:
:123:...19/05/2011 julia__ = 15 Burdur :123:
-----------
-----
konuşmanın anlamı yok artık benim için boş yere konuşup duruorum onun için beklicem 1 sene napıyım yoksa kendini öldürcek bu psikoloji içindeki birini terk etmem doğru olmaz die düşünüorum gelsin bitsin hayırlısı artık
sana da yazık
madem intihar edecek kadar seviyor seni
oturup konuş bence son kez
yazık ya seni üzen biri için 1 sene az bir zaman değil
sevmekle bitmio işte canım herkez sevio ama sevdiğinin arkasında duruo bıktım ailesiyle falan uğraşmkatan artık napıyım
haydaa nasıl ya ben bunları bilmiyorum bu ayrılık fln nerden çıktı şimdi :S:S:S:S
geldim tertibim, sağolafiyet olsun tertip
yediğimden de bişi anlamadım zatenafiyet olsun haytm git canın ne çekiyosa onu ye rahatla biraz bi hava al bende bi sigara içp gelym bari=)
bizim keyifler zor yerine gelir be canım, bigün iyi bi hafta kötüyüz...inşallah tertip hep beraber bayram yapcaz burda şafağımıza 10dan geri sayarkeneee=)) deryamında keyfi gelsin yerine tam olcak inşallah.. ee sende ne var ne yok keyifler nasıl
ya canım birikim gerçekten çok kötü bişeymiş geçen gün bitirdim ama vicdan azabı çekmek istemedim tekrar barıştım bundan adam olmaz ya artık anladım napalım gelene kadar beklicem geldikten sonra bitiricem son kararım bu şimdilik dağıtım izni içinde gelmesini istemiorum ama genede tamam gel dedim benim yüzümden ailesinide görmicekti yoksa gelsin ailesine görsün die tmm dedim öle işte son nokta bu
geldim tertibim, sağol
yediğimden de bişi anlamadım zaten
bizim keyifler zor yerine gelir be canım, bigün iyi bi hafta kötüyüz...
yine aynı meseler mi tertom?
daha daha neler oldu ki kuzum yaa?aynen öle tertibim biliosun bide bilmediklerin var ama genel mevzu aynı
daha daha neler oldu ki kuzum yaa?
tabii beni avuturken kendi derdini anlatamadın di mi bana
çok özür dilerim ben de hiç sormadım sana, kendi derdime düştüm...
Noldu msj yazsana, yani anlatmak istersen:44:
burada derdini anlayan insanların olduğunu bilmek, anlatabilmek, dinlendiğini bilmek bile insanı rahatlatıyor canım...ya ben daha küçüküm ama anlatırsanız anlarım bakmayın yaşımın küçük olduğuna elimdne bişi gelirsede çok mulu olrm hiç bişi bilmyrm kalmışım böle :2::2::2:
daha daha neler oldu ki kuzum yaa?
tabii beni avuturken kendi derdini anlatamadın di mi bana
çok özür dilerim ben de hiç sormadım sana, kendi derdime düştüm...
Noldu msj yazsana, yani anlatmak istersen:44:
ya ben daha küçüküm ama anlatırsanız anlarım bakmayın yaşımın küçük olduğuna elimdne bişi gelirsede çok mulu olrm hiç bişi bilmyrm kalmışım böle :2::2::2:
canımmmsınn yaaya olurmu öyle şey tatlım ya ben artık takmadığım için yazmadım valla yoksa yazardım tabi anlatıcaksın bende dinlicem kıyamam sana
tertibim, canım benim, bizim sorunlarımız askerden öncede aynıydı şimdi de aynı. Kaskafasını değiştirmediği sürece de bizim problemlerimiz hep olacak, askerlik fln hikaye yani. Benimki gelince de düzelmeyecek biliyorum, ama ben kendime kızıyorum, nasıl bu hale geldim, nasıl bu kadar taviz verdim diyekızlar bakın ben eminimki herşey yoluna giricek.. şimdi hasret tavan yaptı orda çocukların halleride saçmalaştı tuhaflaştılr. bi dağıtıma gelsinler inşallah düzelcek nolr sizde bırakmayın kendinizi onlar orda zaten bırakmış bize biz burda kndimizi bırakırsak ne olcak..
canım kabadan anlatıyım benim askerin ailesi beni istemio evlenip boşandım v.s davalar yüzünden benimkide sevio biliorum ama pasif kalıo askerden sonra şu olcak bu olcak dio ama ben inanmıyorum olsaydı 4 yıl içinde bişeyler olurdu yani yada gitmeden bir yüzük takabilrdi ayrıca ailesinde çok çirkin şeyler yapan insanlar var buda en yakınları amcaları bunları bilio ama siz zaten kötüsünüz sedaya ne hakla kötü diosunuz demio bile olaylar böle
canımmmsınn yaa
tertibim, canım benim, bizim sorunlarımız askerden öncede aynıydı şimdi de aynı. Kaskafasını değiştirmediği sürece de bizim problemlerimiz hep olacak, askerlik fln hikaye yani. Benimki gelince de düzelmeyecek biliyorum, ama ben kendime kızıyorum, nasıl bu hale geldim, nasıl bu kadar taviz verdim diye
offf off ee ben anlamadım siz zaten evli değilmisiniz yüzük takardı demişsin. ama bu hep sıkıntı hep duyuyorum ailesine karı pasif kalan erkekler ve sonuç hep böle üzülen bayanlar.. ve bence bunun tek ilacı uzak kalmak yani sonuçta siz kend içinizde küçük bi ailesiniz eşin ve sen o aileyede annesi ne olursa olsun kimsenin karışmaya hakkı yok. ama işte bu insanlar çok meraklı kendine bakmadan milletin osuna busuna laf atmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?