Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu süpermiiiş yaa

falcıya gittim burada töbe töbe korktum valla..
kadın senin sevgilin var isminde erm var dedi.. adı erim..
şu an uzakta dedi..
birde çok temiz çocuk sana laf ederim ona etmem dediD

seneye 2012 de evleniyosunuz siz dedi..
ha bir de bu çocuk teknoloji ile ilgilenio dedi erim mühendis ve işi teknoloji şok oldum

acayıpler yaa..sevgili mevgılı..

köyde kahve onunden anası gelıyor karşıdan "aşkımmm nerden gelıyorsun " dıye bağırıyor..
anası dumur

bırde şarkı merakları var..tvden öğrenıo gelıo oynuo 11833 dıye..

bnde sevmem bunu..farklı şeylerle törpülerım..
ıngılızce öğretıyorum arada bır..
adım Duygu..

şarkı "Hapyy bırtday Duygu.." to you yu öğretene kadar çatladım..yazsanda olmuyokı anasınıfında..

zevklı oluyor böyle hıkaye olunca ama öğretırken maden işinde çalışıyorum sankı..

slm kızlar şafağımız 3 oldu...

bugün hiç iyi bi gün değildi benim için..belki duymuşsunuzdur,Malatya'da 7 katlı bir bina çöktü..altındaki dükkkanların biri de aşkımın en yakın arkadaşınındı..duyunca deliye döndüm..nasıl söyleyecektim ki ben ona bunu..kendimi yiyip bitirdim..duramadım söyledim,hemen ara diye..aramış,,çok şükür ki bina çöktüğü anda dükkanda değilmiş..

yok artık..aaaaa
korkulur bu falcılardan tövbe yarabbı..
nerden bılmış yaw..

canım sıkıntın bu kadarla kaldıysa şükret..
ALlah kolaylık versın oradakılere..
hayırlısı ıle gelsın teskre..

inanmıorummm herşeyi bilmiş ya
fala bende inanırım ve baktırmayı severim ama öle tanıdıklara sadece kimileri gerçekten bilio ya

valla ablam oku kendini dedi senin niyetine içer baktırırm onlarıda bilirse ki ben bile bilmiorum huhhhhhhhhhhhh derim kadını nüfusuma alırım artık yapçak birşey yokD:

anaaaamm..falcıya bak hele..kız o kadın kesın FBI dan ..
nasıl bılmış bılmış anlatmış o yaa..valla şaşırdım ha

Allah kolaylık versın canım çoook zor ama zevkliii

yallah cınler yallah kış kış cınler kışkış
guldurdun benı filiz yaa..

allahta senı güldürsün..komık hatun

amin canım aminnn etrafımdaki insanlar öyle kasıntı ve ciddi ki daraıyorum resmen kişiliğime uygun değil

allahtan sizleri buldum valla:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…