Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım aminnn etrafımdaki insanlar öyle kasıntı ve ciddi ki daraıyorum resmen kişiliğime uygun değil

allahtan sizleri buldum valla:81::81:

sağolasın yaa..kalbı guzel kendı guzel

bazen ınsan sıkılıyor..burda yazışıyorum rahatlıyorum..

ahretlikler..ben gıdeyım artık..
yemek yıyeyım..acıktım..gur gur edıyorum

akşam yıne gelirim bır aksılık olmazsa..

kalın sağlıcakla hepiniz..

bak yaaaa..

benim şafağı unutturdunuz..

köy kahvesındekı avcı dedeler gıbı konuşturdnuz da konuşturdunuz

insan şafak sayfasında şafağı söylemeyı unutur mu?

bır bilirhatun da demez şu hatuna senın şafağın yok mu?ne konuştun yaw dıye

sabah gunaydından gece ıyı gecelere konuşuyorum..

şırnak uludere..alacağım sevgılımı atımın terkısıne sonra dehhhhh yeni delhi

şafak 12..kalın sağlıcakla..

Saol ya güldürdün beni boşver arada unutmak daha iyi..
Birkaç gün sonra yazınca düşmüş diye sevinirsin

şimdiki neslın gücü
vallahi ölee
valla benim bir tane arkadşaım var erkek benden daha meraklı..ereğin fala meraklısıda çekilmiyor kızlar yaa
ayy düşünmek bile istemiorummm

sen nerde baktırdınn bu araa gidesim vaaarr korksam daaa

amin canım ya sağolasın..
yorsun ama benı güldürsün..yoksa sabredılmıyor bazen..şükür guzel geçiyor 5 yıldır..

oyy maşallah kuzum kaç yasındasın seen

ahretlikler..ben gıdeyım artık..
yemek yıyeyım..acıktım..gur gur edıyorum

akşam yıne gelirim bır aksılık olmazsa..

kalın sağlıcakla hepiniz..
iyi akşamlar canım..

vallahi ölee

ayy düşünmek bile istemiorummm

sen nerde baktırdınn bu araa gidesim vaaarr korksam daaa

oyy maşallah kuzum kaç yasındasın seen

iyi akşamlar canım..

nişantaşında benim çalıştığım ofisin karşısında bir yer bir cafede baktırdım:)

iyiyim canım şafak öldürüyoruz bir gün daha bitti işte sen nasılsın ?

iyiyim bend ebenimkinden telefon bekliyorum bugün arıyacak umuyorum ki.. yani aynen dewam ediyorum şafağı bi kenara bırakıtm mehtap sayıyorum c.tes burda olacakk işte telefon bekliyorum günleri fln braktım saatler geçmiyo çıldırcammm

ayy ne güzel bir heyecan o ya hazırlık yaptınmı peki ben benimki gelicek diye 2 hafta önceden bakıma almıştım kendimi zaten acemiliği 28 gündü

ayy ne güzel bir heyecan o ya hazırlık yaptınmı peki ben benimki gelicek diye 2 hafta önceden bakıma almıştım kendimi zaten acemiliği 28 gündü

benimki iki buçuk aydır yok ama gittiğinde 28 gün sonra döncek diye bekliyoduk o bi hafta attı bu bi hafta attı derken olmuş iki buçuk ay gelck şimdi. ay bilmyrm hiç bişey yapamiyorum.. dondum kaldım ne hazırlk yapcm onu bile bilmyrm sadece gelsn diye beklyr b paniğim ama paniğimin sonucunda hiç bişey yok ne biliyim tavsiye ver bari acemiyim bn daha malum =)))

ben işten çıkar kızlar..

anca evde olurum, hepinizi kocamanından öpüyorum..
bugünde bitti çok şükür:)

ozamann şöle söleyim canım ben gittiği günden beri günlük tutuyodum onları güzel bir deftere geçirip süsleyip püsleyip vericektim ama saolsun benim aşkım bana süpriz yapıp erken geldi istediğim gibi yapamadım öle verdim eline okusun diye.
Sonra saçıma cildimi vs bakım yaptım yeni kıyafet ayakkabı falan aldım kendimi yeniledim yani canım geldiğinde tam tekmil çıkıyım karşısına diye

onu bende yapıyorumm gittiği günden beri hergün bişi yazdım ona bi defterde şimdide hepsini tek tek mektup haline getiriyorum tarihlerine göre sonra onları güzelce toplyıp kalın kurdaleyle bağlayıp fiyonk yapıcam güzel bi kutuya koyup tam ustaya gitmeden önce hava alanında vericem okusun orda diye ama kutuya başka neler koysam onu bilemiyorum bi fikir ver banaaa ama mektuplar baya ii oluyo galba =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…