duyguşşşşşşşşşşşşGünaydın ne sıkıcı hava var ya
günaydınnn bayannlarrrrr yakındaa yınee yolcularr varr aramızzdaann :26::26: buda demke oluyokı sıraaa bıze gelıyoooo
şafak107
tatlıkızımselam kızlar hepinize günaydınlarrr
hava ne kadar kasvetli ya yağmur yağıypr kapalı ama benim içim bugün pek huzurla dolu
dün annemin dediği konuyla şok olmuş bulunmkatayım
beni istemeye gelceklermişağzım açık kaldıı
kim gelicekmiş
hoşgeldiiinnGünaydınlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
iyiyim canım benim sen nasılsınduyguşşşşşşşşşşşş
nasılsınnn
babamın arkadaşıymış.babam anneme sölemiş annem tabii malimüşaviri bildiği için burcu istemez çocuğu demiş.
evet aynen istemedim gelmesinler öle saçmasapan şey mi olur dedim hangi devirde yaşıyoruz allah aşkına düşünmeleri bile saçmalık dedim
bilmiyorum dün annem babama söledi mi annemde okulum var dedi dicek istemediğimi sölücekkk
hayret ya daha 20 yaşındasın bu ne acele ya
emin olmadan yapma öyle bişey sakın
aynen yani anam ben daha ne bilim öle sorumluluk felan taşıcağımı düşünemiyorum ya
yok be deli msinn aman kalsın
Herkese günaydın:80:
Şafak 382
Mehtap 2...
düşünme bile hayır deli gibi sevdiğin biri olur filan anlarım da
bunu anlayamam :)
sadece çocuğun babasının düşüncesi ayy ne sinir olurum ben bölelerine
ama dün babamın yüzüne baktım hep gözgöze geldik bakıp duruyordu gözleri doluyordu ahh be babammmmm olmucak duaya amin mi denirmiş heççç olmucak olmucak merak etme dedim içimdenn
benim malimüşavirim varkennnn
babamın arkadaşıymış.babam anneme sölemiş annem tabii malimüşaviri bildiği için burcu istemez çocuğu demiş.
evet aynen istemedim gelmesinler öle saçmasapan şey mi olur dedim hangi devirde yaşıyoruz allah aşkına düşünmeleri bile saçmalık dedim
bilmiyorum dün annem babama söledi mi annemde okulum var dedi dicek istemediğimi sölücekkk
bende iyiyim duyguşum
hoşgeldiiinn
iyiyim canım benim sen nasılsın
şafak at bakim
söz falan olasınnnorganik,nurancık,durucukkkk günaydınnlarrrr
evet nurancım öleydi bakalım konu nereye varacak onu merak ediyorummmm açıkcası
umarım yok okusun okuluna devam etsin felan detyip söz felan olmaz ben daha çocuğu bile görmemişimmm
hoşgeldinnHerkese günaydın:80:
Şafak 382
Mehtap 2...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?