hoşgelmişin lokumumm
hoşgeldin
organik,nurancık,durucukkkk günaydınnlarrrr
evet nurancım öleydi bakalım konu nereye varacak onu merak ediyorummmm açıkcası
umarım yok okusun okuluna devam etsin felan detyip söz felan olmaz ben daha çocuğu bile görmemişimmm
Herkese günaydın:80:
Şafak 382
Mehtap 2...
düşünme bile hayır deli gibi sevdiğin biri olur filan anlarım da
bunu anlayamam :)
senin mali müşavirin kimmmişş :26:sadece çocuğun babasının düşüncesi ayy ne sinir olurum ben bölelerine
ama dün babamın yüzüne baktım hep gözgöze geldik bakıp duruyordu gözleri doluyordu ahh be babammmmm olmucak duaya amin mi denirmiş heççç olmucak olmucak merak etme dedim içimdenn
benim malimüşavirim varkennnn
Hoşbuldum nurancımmmm
hoşbuldum yavrum
günaydın burcumm...
ailen söz falan yapalım derse sen tepki göstermezmisin.. tmm siz ne derseniz o mu dersinnn
Günaydın şeker
sen ne çok mehtap sayıyon öyleee
kız deli misin sennnn olmaz öle şeyyyy tabiki demem ,ablamın yaptığı hatayı ben yapmammm!!!!!!
tepkimi tabikide gösteririmmmmm annem zaten demişşşşş burcu istemez diye şekerimm
annwmde biliyor beni tanıyorrr ben öle muhaabbet olduğunda anneme sölemiştim böle bir durum yokkenn!!"
ne bilim burcuşşumm sordummmm celallenmeeeeeeee
en iyisini yaparsın... bu senin hayatın ve sadece sen yönlendirebilirsinnn
ne bilim burcuşşumm sordummmm celallenmeeeeeeee
en iyisini yaparsın... bu senin hayatın ve sadece sen yönlendirebilirsinnn
maaşallah nulişim bitirdik kızım yabende iyiyim duyguşum
şafak 8
wayy be bu günlere geldikk
naber duruşumhoşbuldum yavrum
yani di mi olmaz yani olmamalı herkes kendi hayatnı yaşamalı di miiçimden geçeni yazmışsınn
bencede yani tanımadan etmeden daha 20 yaşındayken
canım biraz tepki mi gösterdim kusura bakma olur mu şu durum snirlerimi bozdu içimde sıkıntı oluşuyor konuşmaya başladıkça neyse kapatalım kızlar konuyu boşverinn
herşeyn hayırlısı..
naber duruşum
Günaydın hatunlarrr
Burcum şiir çok güzelmiş valla çaldım hemen sevgilime attım
sen nasıl istersen cnmmm
iyiyim duyguşum senden naberr?
Çok sıkılıyorum ben yaaa...nişanlımda öyle iznemi gelsem deyip duruyor bu aralar çok bunaldık oda bendeenapıcaz bilmiyorumm
günaydın şekerimmm
seni hırsızz senii...yürü doğru karakolaa
anam bana yazmış şimdi tekrardan okudumda ne çok duygulandım be uzun zamandır böyle şeyler duymamıştım açıkcası ve ona hemen mesajj
çocuk demiştir bu kız deli mi ne 29 nisanda atmıştı:)))
içimden geldi valla
ahhhh ahhh diyesim geldi BurcumBenim sevgilimde arada bana mailler atar sabahları.. Şimdi yeni işe başladı pazartesi günü doğru düzgün konuşamıyoruz bile
iyiyim bennde duruşum ya sıkıntılı bir dönemdeyiz hayırlısı bakalımiyiyim duyguşum senden naberr?
Çok sıkılıyorum ben yaaa...nişanlımda öyle iznemi gelsem deyip duruyor bu aralar çok bunaldık oda bendeenapıcaz bilmiyorumm
evet canım çıktı o işyerinden.. şimdiki yerden teklif aldı buraya geçti.. bakalım inşallah hayırlısı olurniye kuzum ahhlıyasın geldii
ayyy ne güzel hayırdır o başladığın yerden çıkmış mıydı hadi hayırlısı olsun işi canım benimm..
Günaydın yafru kuşlarrrr
Ne şafak mı kaç?
Şafak 6 Ankaraya Selam yola devam
iyiyim bennde duruşum ya sıkıntılı bir dönemdeyiz hayırlısı bakalım
Günaydın yafru kuşlarrrr
Ne şafak mı kaç?
Şafak 6 Ankaraya Selam yola devam
evet canım çıktı o işyerinden.. şimdiki yerden teklif aldı buraya geçti.. bakalım inşallah hayırlısı olur
Şafak kaçmış gibi gözüküyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?