Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgelmişin lokumumm

Hoşbuldum nurancımmmm

hoşbuldum yavrum

günaydın burcumm...
ailen söz falan yapalım derse sen tepki göstermezmisin.. tmm siz ne derseniz o mu dersinnn

Herkese günaydın:80:
Şafak 382
Mehtap 2...

Günaydın şeker
sen ne çok mehtap sayıyon öyleee

senin mali müşavirin kimmmişş :26:

kız deli misin sennnn olmaz öle şeyyyy tabiki demem ,ablamın yaptığı hatayı ben yapmammm!!!!!!
tepkimi tabikide gösteririmmmmm annem zaten demişşşşş burcu istemez diye şekerimm
annwmde biliyor beni tanıyorrr ben öle muhaabbet olduğunda anneme sölemiştim böle bir durum yokkenn!!"

ne bilim burcuşşumm sordummmm celallenmeeeeeeee
en iyisini yaparsın... bu senin hayatın ve sadece sen yönlendirebilirsinnn

anammmmmmmmm sizler bilmiyor musunuzzzz???

nese o konuyu kapatalım sinirlerim bozluyor kızlarr yaaaa

benim malimüşavirim;
eeee bu beni dersanede görüyorrrr facedeki dersane gruplarından araştırıp bana msaj atmasıyla başlıyor herşeyyy
gün boyunca bikaç konuşmanın ardından yazdığı mesaj;

EYY !! Kalbim....
Aşk düştü mü bir kere cılız
yüreğine,Bir serçe misali bir
damla gözyaşıyla yok
olursun..
Yüreğin fırtınalar kopararak
göçer Bu alemden, Yüreğin
Susar,Söz Söyleyemez ,
Konuşamaz
Yüreğin kavrulur , Yanarda
Söndüremezsin.. Yüreğin
Yaralanırda Deva bulamazsın...
Aşk'ın büyük deryasında
Kayıpolursun...Sonsuzluğa İlk
Adımı...nı atarsın..
Bulut misali akıtırsın içinde
Kendinden kalan son
Nezdeleri..
EYYY!!! Kalp..
Artık vuslattan çıktın..AşK'ı
buldun....Güneş misali AşK'a
Doğdun,Aşk'a sevdalandın,
Aşk'a yorumlandın...
Git şimdi kendinden,
Benliğinden ,Aslında olmayan
Senden...
Aşk'a Yönel.Aşk a yürü,Aşk a
koş,Aşk a dayan...
EYY!!!AŞK sana geldim,
Kabul buyurur musun ? BENİ ....

iyi biri,temiz birine benziyor ,28 yaşında ....
böle işte 3 hafta oluyor konuşalı sürekli iltifatlar ediyor bana....
henüz aşk diye birşey yok yaniii öle ama gün boyunca sürekli konuşuyoruz bakalım kısmett

ne bilim burcuşşumm sordummmm celallenmeeeeeeee
en iyisini yaparsın... bu senin hayatın ve sadece sen yönlendirebilirsinnn

canım biraz tepki mi gösterdim kusura bakma olur mu şu durum snirlerimi bozdu içimde sıkıntı oluşuyor konuşmaya başladıkça neyse kapatalım kızlar konuyu boşverinn
herşeyn hayırlısı..

canım biraz tepki mi gösterdim kusura bakma olur mu şu durum snirlerimi bozdu içimde sıkıntı oluşuyor konuşmaya başladıkça neyse kapatalım kızlar konuyu boşverinn
herşeyn hayırlısı..

sen nasıl istersen cnmmm

iyiyim duyguşum senden naberr?
Çok sıkılıyorum ben yaaa...nişanlımda öyle iznemi gelsem deyip duruyor bu aralar çok bunaldık oda bendee napıcaz bilmiyorumm

Günaydın hatunlarrr
Burcum şiir çok güzelmiş valla çaldım hemen sevgilime attım

günaydın şekerimmm

seni hırsızz senii...yürü doğru karakolaa
anam bana yazmış şimdi tekrardan okudumda ne çok duygulandım be uzun zamandır böyle şeyler duymamıştım açıkcası ve ona hemen mesajj
çocuk demiştir bu kız deli mi ne 29 nisanda atmıştı:)))
içimden geldi valla

sen nasıl istersen cnmmm

iyiyim duyguşum senden naberr?
Çok sıkılıyorum ben yaaa...nişanlımda öyle iznemi gelsem deyip duruyor bu aralar çok bunaldık oda bendee napıcaz bilmiyorumm

teşekkür edeirm canım ben,m
oyy oyy şafağınız kaçtı kuzum sizin azsa gelsin ama plakalarda gelse daha güzel olur durum veya plakalara yakın gelse en azından çift hanelere geçerken bişey anlamazsın şekerim

ahhhh ahhh diyesim geldi Burcum Benim sevgilimde arada bana mailler atar sabahları.. Şimdi yeni işe başladı pazartesi günü doğru düzgün konuşamıyoruz bile

ahhhh ahhh diyesim geldi Burcum Benim sevgilimde arada bana mailler atar sabahları.. Şimdi yeni işe başladı pazartesi günü doğru düzgün konuşamıyoruz bile

niye kuzum ahhlıyasın geldii

ayyy ne güzel hayırdır o başladığın yerden çıkmış mıydı hadi hayırlısı olsun işi canım benimm..

niye kuzum ahhlıyasın geldii

ayyy ne güzel hayırdır o başladığın yerden çıkmış mıydı hadi hayırlısı olsun işi canım benimm..
evet canım çıktı o işyerinden.. şimdiki yerden teklif aldı buraya geçti.. bakalım inşallah hayırlısı olur
Günaydın yafru kuşlarrrr

Ne şafak mı kaç?
Şafak 6 Ankaraya Selam yola devam

Şafak kaçmış gibi gözüküyorr

iyiyim bennde duruşum ya sıkıntılı bir dönemdeyiz hayırlısı bakalım

kız yazdım oraya maimüsaviri 1 sayfa öncekii

Günaydın yafru kuşlarrrr

Ne şafak mı kaç?

Şafak 6 Ankaraya Selam yola devam

günaydın yavrumm
ananmmmmm hey maşallah be siz varya plakalarda öle hızlısınızki
ne çabuk geldiniz bu rakamlara yawww

daha dün gibiydi ya zamana bakkk beee burda zırlaşırken nasıl geçer derken bitiyor be inanamıyorum valla heeeben bile heyecanlandım canımmm

evet canım çıktı o işyerinden.. şimdiki yerden teklif aldı buraya geçti.. bakalım inşallah hayırlısı olur

Şafak kaçmış gibi gözüküyorr

hımmm sevindimm canım umarım bunda sonra atık sizde resmiyete dökesiniz düşnmüyor musunuz kuzummm yaa
inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…