Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Dime burcum yaa. Zar zorda olsaaa yedik askerliği

Şafağımız 136 burcum.. biz istemiyoduk izin aslındaa yani çok zor oluyodu dönmesi bilmiyorum şimdi kötü oldukk

iyiyim bennde duruşum ya sıkıntılı bir dönemdeyiz hayırlısı bakalım

al bendende okadar duyguş yine sizin azıcık kaldı gelince düzelirsinin ama bizz daha çok varrr ahh ahhh

Günaydın yafru kuşlarrrr

Ne şafak mı kaç?

Şafak 6 Ankaraya Selam yola devam

Günaydın canımmm şafak süperrrr

şimdi gördüm tatlım, işim vardı sayfa atlamış hemen
hayırlısı olsun düzgün biriyse denemeye değer di mi :)
Malimüşavirmiş işi gücü var hadi bakalım :)

saol canım inşallah bende deniyorum işte bakalım kısmettt
hadi sadece biraz toplu o kadar rejimede grdiii
en güaeli işi ıolması varyaaa ve askerliğini bitrmiş olması

tatlım benimkinin amcası gırtlak kanseri teşhisiyle ameliyat oldu.. onun iyileşmesini bekliyoruz

hımmm analdım canım hadi hayırlısı

heyy maşallah kuzum bu 100 ler çokçabuk geçtiii heee
biraz daha sabredin en aından şöle 110 onlarda felan gelsin en azından gtmesile gelmesi bir olur 3 ay sonra yanında olmuş olurrr...

GÜNAYDIN

NASILSINIZ KIZLAR BAKALIMMMMM

Günaydın devoooo
ben kötüyümmmmmmmmmmmmmmm

heyy maşallah kuzum bu 100 ler çokçabuk geçtiii heee
biraz daha sabredin en aından şöle 110 onlarda felan gelsin en azından gtmesile gelmesi bir olur 3 ay sonra yanında olmuş olurrr...

OFff bilmiyorum burcummm... Görkem çok bunaldıı.. 10aydır ilk kez bu şekilde oldu.. Çok sağlam dururdu hep..içim gidiyo o böyle olunca yaaa

OFff bilmiyorum burcummm... Görkem çok bunaldıı.. 10aydır ilk kez bu şekilde oldu.. Çok sağlam dururdu hep..içim gidiyo o böyle olunca yaaa

küsmüştüm ama buna cvp yazıcam tatlım olur arada böyle durumlar o da artık biran önce bitsin gitsin umudunda 10 aydan sonra zor geliyor onlarada.. sen yanında ol 10 ay geçti 5 ay ne ki de onu telkin et. destek ol o zaman rahatlıcaktır

ben sana küstüm bi kere.. selam verdim günaydın hatunlar die hiç görmedin bilee :95:

zaten kötüyüm bide sen küsme incimmmm

valla sadece bununla teselli edebiliyorum onu.. Koskaca 10ay bitti.. 4buçuk ay kaldı diyorum.. bisüre idare ediyo onu ama bu sefer kendime söz dinletemiyorumm.. Nolcak biliyorum.. en azından ben gitsem birazcık moral olur ama işte oda yasakkk
belki dayanamıcaz bi izin daha patlatıcazz.. ve şafakta artıcak haliyleee

Günaydın devoooo
ben kötüyümmmmmmmmmmmmmmm

izine gelmemesi için elinden geleni yap tatlım en azından biraz daha zaman geçsin öle gelsin ya...izinden sonra daha kötü olucakkk iyice sabırsızlanıcakkk

Ayy kıyamam kız sana küsermiyim hiç Valla durum biz iznin dibine vurmuştuk benimki heray yanımdaydı askerlik hasretini sizler kadar çok yaşamadım ama fazlasıyla çektirdi Dayanamazsanız gelsin bi kaç gün..

izine gelmemesi için elinden geleni yap tatlım en azından biraz daha zaman geçsin öle gelsin ya...izinden sonra daha kötü olucakkk iyice sabırsızlanıcakkk

biliyorum burcum... son izin dönüşü mahvolduk ikimizdeee.. ki ozaman dedikki bidaha izin falan yok.. teskereye kadar sabredicezz diyee ama dile getirmek kadar kolay olmuyomuş yaşamak

canımsın incimmm
ne bilim biz sıkarız falan diye düşünüyorduk.. bilmiyorum belki geçici bi durumdurr.. arada böyle yapıyodur.. şuan 100ler çok sıkıştırıyo ondandır. plakalara düştüğümüzde belki dicez iyiki izin kullanmamışız tekrar.. çünkü bizim için 1gün önce gelmenin bile önemi çokk büyük..( herkesin olduğu gibi)

biliyorum burcum... son izin dönüşü mahvolduk ikimizdeee.. ki ozaman dedikki bidaha izin falan yok.. teskereye kadar sabredicezz diyee ama dile getirmek kadar kolay olmuyomuş yaşamak

olmuyor dayanılmıyor malesef..
çok zorlanırsa gelsin izine canım..bu sefer sen beni istemiyorsun der

haklısın burcum.. ben artık sen bilirsin diyorum
oda senin dediğin gibi nasıl sen bilirsinn sen özlemedinmi beni diyorrrrr sinirleniyorrr:95:

hahahaha klasik türk erkeği şekerim bunlarr hemen kaydırıyrar bu yana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…