kız yazdım oraya maimüsaviri 1 sayfa öncekii
hımmm sevindimm canım umarım bunda sonra atık sizde resmiyete dökesiniz düşnmüyor musunuz kuzummm yaa
inşallah canım..
kız yazdım oraya maimüsaviri 1 sayfa öncekii
günaydın yavrumm
ananmmmmm hey maşallah be siz varya plakalarda öle hızlısınızki
ne çabuk geldiniz bu rakamlara yawww
daha dün gibiydi ya zamana bakkk beee burda zırlaşırken nasıl geçer derken bitiyor be inanamıyorum valla heeeben bile heyecanlandım canımmm
teşekkür edeirm canım ben,m
oyy oyy şafağınız kaçtı kuzum sizin azsa gelsin ama plakalarda gelse daha güzel olur durum veya plakalara yakın gelse en azından çift hanelere geçerken bişey anlamazsın şekerim
iyiyim bennde duruşum ya sıkıntılı bir dönemdeyiz hayırlısı bakalım
Günaydın yafru kuşlarrrr
Ne şafak mı kaç?
Şafak 6 Ankaraya Selam yola devam
tatlım benimkinin amcası gırtlak kanseri teşhisiyle ameliyat oldu.. onun iyileşmesini bekliyoruz
şimdi gördüm tatlım, işim vardı sayfa atlamış hemen
hayırlısı olsun düzgün biriyse denemeye değer di mi :)
Malimüşavirmiş işi gücü var hadi bakalım :)
tatlım benimkinin amcası gırtlak kanseri teşhisiyle ameliyat oldu.. onun iyileşmesini bekliyoruz
Şafağımız 136 burcum.. biz istemiyoduk izin aslındaa yani çok zor oluyodu dönmesi bilmiyorum şimdi kötü oldukk
al bendende okadar duyguş yine sizin azıcık kaldı gelince düzelirsinin ama bizz daha çok varrr ahh ahhh
Günaydın canımmm şafak süperrrr
GÜ N A Y D I N
NASILSINIZ KIZLAR BAKALIMMMMM
heyy maşallah kuzum bu 100 ler çokçabuk geçtiii heee
biraz daha sabredin en aından şöle 110 onlarda felan gelsin en azından gtmesile gelmesi bir olur 3 ay sonra yanında olmuş olurrr...
incimmmmmmmmmmmmmmm
ben seni her fısratta yere göğe sığdırmıyomm. sen bi slm vermiyonnn
OFff bilmiyorum burcummm... Görkem çok bunaldıı.. 10aydır ilk kez bu şekilde oldu.. Çok sağlam dururdu hep..içim gidiyo o böyle olunca yaaa
ben sana küstüm bi kere.. selam verdim günaydın hatunlar die hiç görmedin bilee :95:
küsmüştüm ama buna cvp yazıcamtatlım olur arada böyle durumlar o da artık biran önce bitsin gitsin umudunda 10 aydan sonra zor geliyor onlarada.. sen yanında ol 10 ay geçti 5 ay ne ki de onu telkin et. destek ol o zaman rahatlıcaktır
Günaydın devoooo
ben kötüyümmmmmmmmmmmmmmm
OFff bilmiyorum burcummm... Görkem çok bunaldıı.. 10aydır ilk kez bu şekilde oldu.. Çok sağlam dururdu hep..içim gidiyo o böyle olunca yaaa
zaten kötüyüm bide sen küsme incimmmm
valla sadece bununla teselli edebiliyorum onu.. Koskaca 10ay bitti.. 4buçuk ay kaldı diyorum.. bisüre idare ediyo onu ama bu sefer kendime söz dinletemiyorumm.. Nolcak biliyorum.. en azından ben gitsem birazcık moral olur ama işte oda yasakkk
belki dayanamıcaz bi izin daha patlatıcazz.. ve şafakta artıcak haliyleee
izine gelmemesi için elinden geleni yap tatlım en azından biraz daha zaman geçsin öle gelsin ya...izinden sonra daha kötü olucakkk iyice sabırsızlanıcakkk
Ayy kıyamam kız sana küsermiyim hiçValla durum biz iznin dibine vurmuştuk benimki heray yanımdaydı askerlik hasretini sizler kadar çok yaşamadım ama fazlasıyla çektirdi Dayanamazsanız gelsin bi kaç gün..
biliyorum burcum... son izin dönüşü mahvolduk ikimizdeee.. ki ozaman dedikki bidaha izin falan yok.. teskereye kadar sabredicezz diyee ama dile getirmek kadar kolay olmuyomuş yaşamak
olmuyor dayanılmıyor malesef..
çok zorlanırsa gelsin izine canım..bu sefer sen beni istemiyorsun der
haklısın burcum.. ben artık sen bilirsin diyorum
oda senin dediğin gibi nasıl sen bilirsinn sen özlemedinmi beni diyorrrrr sinirleniyorrr:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?