Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok mersi fikirlerin için ama şeyy açıkcası yapmam hiçbirini tuhaf geldii... yinede çok teşkürrr

çok mersi fikirlerin için ama şeyy açıkcası yapmam hiçbirini tuhaf geldii... yinede çok teşkürrr

yaw hatun benden normal bışey çıksa tuhaf olurdu

sen sağolasın..elbet yapılacak bırşey bulunur..yeterkı moralın ıyı olsun..

bak yaa gıttı hatun mutfağa koşa koşa

canı tez yaw belli..haydı kolay gele

benim arkadaşım her anlarını gösteren resimler ve en son kendisini çekerek bir video göndermişti sevdiğine ve facebookta yayınlamıştı facebookta yayınlamasanda yapabilirsin böyle birşey

benim arkadaşım her anlarını gösteren resimler ve en son kendisini çekerek bir video göndermişti sevdiğine ve facebookta yayınlamıştı facebookta yayınlamasanda yapabilirsin böyle birşey

ya bende süpriz hazırlamak istiorum ama benimki çarşı iznine çıkmıo haziran sonuna kadarda çıkmıcak büyük ihtimal orayada resim göndermemi istemiyor napsamm ki

dün bizler için şarkı yazdım bugün şiir:)
hepimiz için..

Beklemek
seni beklemek...
Yeni doğan günün boş sokaklarında
acıyla,
neşeyle,
hüzünle,
yalnız ve ürkerek
seni beklemek...
Gece ve gündüz tek başına
hayalin ve anılarla
seni beklemek...
senli veya sensiz
yaşlı gözlerle
seni beklemek...
Soğuk bir gece yarısı
üşüyerek ve titriyerek
seni beklemek...
Unutmamanın imkansızlığıyla
umutsuzca bir boşlukta
seni beklemek...
Bir kere gülmeni beklemek
Seni Seviyorum demeni beklemek
Beklemek seni beklemek
Yalnızca seni...

ya bende süpriz hazırlamak istiorum ama benimki çarşı iznine çıkmıo haziran sonuna kadarda çıkmıcak büyük ihtimal orayada resim göndermemi istemiyor napsamm ki

benim yaptığımı yap benim ki acemi diye çarşı iznine çıkamıyordu, ada görüştüm sürpriz yaptım küçük dilini yutuyordu vesselam

aşkı-ı filiz
guzel olmuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…